איך אתם מתמודדים

behappy

New member
איך אתם מתמודדים

עם הידיעה- שעכשיו עומדת להיות לכם תקופה נורא לחוצה? ולא יהיה לכם הרבה זמן לעצמכם, לדברים שאתם אוהבים לעשות? הידיעה עצמה קשה לי. אני אמנם לא שבוזה כמו בתקופות כאלה קודמות, ונחושה להתמודד עם החודש הזה וכן לדאוג לעצמי למנוחה מנטלית בעיקר, כמה שיותר, אבל עדיין. קששההה לי, אני רוצה חופש ולא הולך להיות לי אחד כזה רציני בחודשים הקרובים:(

magenta73

New member
לוקחים אוויר

מרעננים מצברים, מזכירים לעצמך שזה רק חודש. ומבטיחים לעצמך מתנה מדהימה בסיום האטרף. שיהיה למה לצפות...

BellA עלמה

New member
תקופות לחוצות והתמודדות

אישית אני מקפידה לא לשכוח את עצמי- לאכול נכון (לא ג'אנק) ולעשות פעילות גופנית וגם טאי צ'י.

אני פחות מחודש לפני המבחנים-

וזה אומר הרבה לחץ בגלל עבודות קבוצתיות ולא קבוצתיות ויש גם את המבחנים ובין לבין גם רוצה לראות את החבר שלי, שהוא בכלל עסוק בין הקבע לפסיכומטרי... קיצר, בלאגן
.... אני האמת מנסה לא לתכנן קדימה מידי ופשוט לעבור יום ביומו ולתת לעצמי זמן לנשימה- בין אם זה לעשות הליכה או כל דבר אחר לנפש... החודשים האחרונים היו מאוד עמוסים אצלי בגלל שיעורים שהעברתי, והרבה פרוייקטים שהשתתפתי בהם בלימודים ולמרות הלחץ הידיעה שבסופ"ש גם אם אני לומדת לפחות עושה את זה עם החבר, וזה פחות מבאס ואפילו נותן לי מוזה ללמוד

behappy

New member
כן, האמת היא שתמיד כשאני רואה את

חבר שלי חורש גם אני מתחילה, ולהיפך. רק שלי זה לא הולך להסתיים, כי אני בסוף התואר שלי והוא לא. אז יש לי מלא סמינריונים ועבודות והן יסתיימו באיזה ינואר שנה הבאה
מזל שיש לי חוג ריקודי בטן בקיץ, וקניתי תא בלוקר של החדר כושר אצלנו כדי שיהיה לי נוח לשים שם כמה בגדים ונעליים והכל ולהגיע לשם אחרי חריש בספרייה. יהיה טוב, בסוף זה ישתלם

איך מתמודדת עם תקופה מלחיצה

לפני כמה חודשים ידעתי שתהיה לי תקופה מלחיצה בעבודה. שאהיה לבד ושהכל ייפול עליי. הפחד יכול לשתק, ואם חושבים יותר מדי על מה יהיה - זה ממש יכול לחבל בהתקדמות, אז מה שעשיתי היה..... להדחיק. פשוט התעלמתי מהעובדה שאני יודעת שהולך להיות קשה ואמרתי לעצמי: כל יום בעיתו. וזה מה שהיה. אפילו לא היה נורא כמו שחשבתי. גם עכשיו אני לקראת זמן די לחוץ, וזה מבאס אותי לחשוב על זה, אז משתדלת שלא. פשוט לא לחשוב.

ChulChul

New member
מכירה את הבעיה

לקחתי על עצמי קצת יותר מדי אני עובדת ביותר מחצי משרה לומדת תואר כפול של מדעי המחשב עם ביולוגיה ועושה פרח ויש חבר שרוצה צומי וחברות שחושבות שאני זונחת אותן(בהזדמנות זאת שירי אני אוהבת אותכן זה לא אישי
)וכשאני נזכרת בתקופה המקבילה בפברואר במבחנים נהיית לי חלחלה
מנסה גם להדחיק. ניסיתי לוותר על שינה בשביל להספיק יותר אבל ראיתי שזה לא עובד מקווה שכולנו נעבור את תקופת המבחנים בשלום ונוכל לדבר באוגוסט ולשמוח שזה מאחורינו

רננהלי

New member
אולי

קובעים פרק זמן מסויים ביום. אפילו של רבע שעה, שבו את עושה כל מה שאת רוצה. אפילו אם מתחשק לך לעשות כלום,אז בזמן הזה את יכולה. הרי את בכל מקרה תגלשי לזה ותאשימי את עצמך, אז לפחות שזה יהיה רשמי ולגיטימי.

למעלה