איך אתם מקליטים?

ben060

New member
איך אתם מקליטים?

אין לי ציוד מיוחד, רק מחשב נייד, סמארטפון, looperpedal אם זה עוזר, ומצלמת וידאו.

אני יכול פשוט לצלם עם המצלמה אבל זה לא יוריד מהאיכות? זו לא מצלמה משוכללת... מצלמת וידאו שהיית טובה לפני הHD.

ben060

New member
שכחתי לציין

יש לי גיטרה חשמלית ומגרבן מארשל ישן מאוד.

thewierdo

New member
מה אתה מנסה לעשות?

להקליט ליוטיוב? להקליט שיר? סקיצות של ריפים כדי לעבוד עליהם אחרכך?

ben060

New member
סתם להקליט, אפשר להגיד יוטיוב

אני יכול פשוט להדליק את המצלמה, ולנגן וזהו. אבל אני רואה לדעם אם אני יכול להקליט ולהוסיף הקליטה על הקליטה. למשל לנגן אקורדים ואחרכך סולו, או שירה.

לא משהו מקצועי. הכי טוב שאני יכול להוציא עם הציוד שיש לי.

MerlinTheWizard

New member
יש לך איזה מולטי אפקט ?

המחשב שלך יחסית חזק ?
לי למשל יש מולטי אפקט של בוס ואני מחבר אותו בסטריאו לכניסת מיקרופון במחשב ומקליט "דיירקט " הסאונד לא רע (מן הסתם עם כרטיס קול רציני זה היה משתפר ) אבל סך הכל סבבה . אבל יש לי מחשב חזק יחסית שנותן לי לייטנסי (הפרש הזמן בין מה שאתה מנגן למה שהמחשב קולט ,בעקרון זה זמן ההמרת הנתונים ) נמוך יחסית גם בלי כרטיס קול מיוחד וגם מפעיל את קיובייס בלי בעיה .

ben060

New member
לא נראה לי שהמחשב חזק

זה מחשב נייד, i3, זכרון 6GB. כרטיס קול אני מניח פשוט וסטנדרטי למחשב נייד.

יש לי אפשרות לחבר את הלופר לUSB, אני חושב שאני יכול להקליט ככה איתו זה יצא טוב לא?

אחרי זה אני אוכל להקליט על מה שיש בלופר.

אני חושב שזה צריך להסתדר.

אני אחפש מדריך ביוטיוב איך לערוך את זה עם וידאו כמו שצריך.

כשלא יודעים לנגן צריך לשים את הדגש על דברים אחרים. :)

MerlinTheWizard

New member

arch23

New member
טיפ

למולטי הספציפי שלך - me-70.
אם תחבר אותו מיציאת האוזניות לכרטיס קול תקבל גם את דימוי ה-cabinet בהדמיית המגברים. לחילופין אפשר לחבר מהיציאות הרגילות אבל לדחוף לשקע האוזניות פלאג (עם או בלי אוזניות בקצה) ואז דימוי ה-cabinet יגיע גם ליציאות הרגילות.
ואם ידעת את זה כבר אז אולי זה יעזור למישהו אחר.

MerlinTheWizard

New member
האמת שלא חשבתי על זה , זה רעיון נחמד

מצד שני אם לומר את האמת הדמיות המגברים זה לדעתי החלק הפחות טוב של המולטי הזה ( למרות שעד היום לא שמעתי מדמה מגברים שבאמת נשמע לי טוב אז... ) anyway תודה , גם לך יש אותו ?

למעלה