איך אתם מנקים מברשות?

rotemoosh

New member
איך אתם מנקים מברשות?

היי מה קורה? המליצו לי פעם לשים את המברשות במים פושרים חמימים לכמה זמן ואמרו שזה מה שינקה אותן עשיתי את זה ולדעתי זה רק הרס את המברשת.. אז אם תוכלו להסביר לי איך אתם מנקים את שלכם אני מאוד אודה לכם תודה ובייייייייי

yottami

New member
אני לא מתפלא שזה הרס...בגלל שמים

חמים מנפחים את העץ והורסים את השיער.....הוראות ניקוי כדלכמן:חופפים בשמפו רגיל את המברשת במים קרים כמובן לא פושרים ולא חמים....קרים! שוטפים טוב טוב מהסבון לאחר מכן לוקחים מרכך לשיער מערבבים בו את המברשת....וממתינים דקה או שניים. ושוטפים במים קרים כמובן טוב טוב.....ונותנים למברשת להתייבש לבד לא לייבש עם מייבש שיער וכדומא....לתת להן לבד להתייבש ולסדר להם את השיער יפה כזה ואז הן מתייבשות בצורה יפה......זה מאד פשוט בהצלחה...

rotemoosh

New member
סבבה תודה אולי כדאי

שאני אקח אותן למספרה וזהו יעשו פן החלקה מה שבא להן..

חחח קרעת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי לעשות להן החלקה באמת...לפי העצוות של יותם...חחחחחחחח

yottami

New member
בדיקת שיער טבעי למברשות...כנסו

תולשים שערה אחת מהמברשת ושורפים אותה עם מצית.....אם יש לזה ריח של שעיר אמיתי שרוף כזה כמו שבטעות שורפים מהידיים ....אז זה שיער טבעי....

נראה לך באמת שאני אשרוף שערה?

לא עד כדי כך.אני לא רוצה להכוות.זה לא ממש חשוב לי אם המברשת אמיתית או לא.העיקר שהיא משרתת אותי

ואיך אני יודעת אם זה שיער טבעי

או לא? מאיפה אני אמורה לדעת?????? ומה זה שיער טבעי ממה זה עשוי?.......משיער אדם?.....חחחחחחחחח

ואיך אני יודעת אם זה שיער טבעי

או לא? מאיפה אני אמורה לדעת?????? ומה זה שיער טבעי ממה זה עשוי?.......משיער אדם?.....חחחחחחחחח

שיער טבעי יעני לא צבוע?....../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Leeeeeeee

New member
עכשיו את צוחקת אבל....

שתדעי שמברשות משיער טיבעי הם המברשות הכי איכותיות שיש

Leeeeeeee

New member
יותם הסביר מקודם......

את תולשת שיערה אחת מהמברשת ושורפת אותה, ואם יש לה ריח כזה כמו שאת שורפת שיער טיבעי אז אז טיבעי טוב??????????

RReuTT

New member
אני מנקה את המברשות שלי עם בנזין

גם מנקה כמו שצריך וגם חוסך כל כך הרבה עבודה... כמובן שזה רק המברשות הקטנות... את המברשות הגדולות של הסומק והפודרה אני מנקה עם קצת מים וסבון...

אפשר לנקות ספוגית של צללית...

או שעדיף לקנות כבר חדשה?????? יש אפשרות לנקות אותן?...כי הן צוברות כל מיני צבעים של צלליות והכל מתחרבש כשאני שמה 20 אלף צבעים...

yottami

New member
תנקי אותן עם שמן תינוקות או....

שמן הדרופילי זה מוריד בשניות את הצללית יותר טוב מסבון....לדעתי לא צריך להחליף בתדירות גבוהה ספוגיות לצללית....פשוט לנקות בעדינות בעזרת שמן....בהצלחה

למעלה