איך אתם מטפלים באשפה?

איך אתם מטפלים באשפה?

והאם אתם מרוצים מטיפול העירייה בנושא? אולי יש לכם רעיונות לשיפור המצב? האם אתם ממחזרים? האם העירייה עוזרת בעניין הזה?

MoR ShIrAz

New member
על הפנים

מלא איזורים ברחוב עין גנים, ארלוזרוב, ההגנה, ושאר איזורי מרכז העיר פשוט טינופת אחת גדולה
והעירייה הזאת גם כן לא משנה כמה שיתלוננו לא עוזר בגרווווש!! ובכלל לא מרוצה מהעניין =\ רעיונות? אני מתאר לעצמי כמה אנשים הולכים מדיי יום להתלונן על זה, ואז שולחים איזה כמה אנשים והם מנקים את האיזור חד פעמי, ולא חוזרים יותר כפי שמובטח..

JennyBazz

New member
הרחוב שלי ממש מטונף

וכול העיר מטונפת חוץ מהאיזורים של הבתים החדשים... במקום לטפל טיפה בבתים הישנים הם מטפלים רק בשכונות עם הבתים החדשים! ממש עכשיוה יו אמורים לשפץ ת'בניין שלי ולא משפצים כוס אמא שלהם! לבנות שכונות יוקרה עם בתים גבוהים חדשים יש כסף, ולשפץ טיפה בניין חדש שעומד לקרוס אין כסף

סיפור כאוב

גם כשהם מוציאים את האשפה הם עושים יותר נזק מאשר טוב. מסתבר שהכניסה לבניין שלנו נקייה בכל ימות השבוע חוץ מבימים שבהם מוציאים את האשפה. העובדים בחוסר אכפתיות סוחבים את הפחים ואם מתעופף נייר של ארטיק או עיתון ישן הם לא יחזירו אותו לפח אלא ישאירו אותו על הרצפה. בת"א שיש שם ראש עיר כמו רון חולדאי שעורף ראשים על כל נייר שנזרק ברחוב אין דברים כאלה.

בואו נחשוב איך אנחנו יכולים לקדם

את הנושא הזה? אולי, לחפש מומחה, ולהביא אותו לפורום הזה? אולי מן האגודה לתרבות הדיור? אולי חבר כנסת? אולי ממשרד הבריאות? מהמשרד לאיכות הסיבבה? מאחד הארגונים הסביבתיים? היה פעם עמי נוימן פעיל בנושא הזה, איפה הוא היום? הם נקראו אז : העמותה לאיכות הסביבה והחיים בפתח תקוה. בואו נחשוב יחד!

כן , כן.

ההבדל בין ערים נקיות למלוכלכות הוא קודם כל בטיב האוכלוסיה. אם זה מה שחשוב לתושבים, ואפילו לקבוצה קטנה מובילה, זה יכול לעזור מאד.

קליל 1

New member
צריך לשלוח מייל לראש העיר..

ולמבקר העריה..עם לינק לפורום זה..ולבקש את התייחסותם.. כמובן שהתייחסותו מותנית בפעילות בפורום..שבו יהיו תגובות רבות על נושאים כאלה ואחרים.. לשלוח במקביל מייל גם למקומונים ולעדכן אותם כי קיים פורום פ"ת..וכי כדאי לפרסם את האתר בעיתון..אם יסכימו..

קליל 1

New member
אני לא מרוצה..

והבעיה היא שעובדי התברואה עם המשאית שלהם..שוברים והורסים את כל פחי האשפה בעיר.. כידוע ישנו מתקן כזה שמרים את פח האשפה.. כל משקל הפסולת בפח..תלויה על שפה קצרה ודקה של הפח.. מדוע לא מתקינים תמיכה גם בחלקו התחתון של הפח..כך שהעומס יתחלק בין השפה לבין הבסיס?

למעלה