איך אתם במקלחת?

איך אתם במקלחת?

כמה פעמים ביום אתם מתקלחים? חופפים יום יום? אם איזה שמפו אתם חופפים? משתמשים במרכך? איזה? מתקלחים מהר מהר או שנשארים מתחת לדוש עד שנגמרים המים החמים? בנות- אתן מסתרקות תוך כדי המקלחת? בקיץ- מים חמים או קרים? מחליפים מגבת יום יום? מורחים קרם גוף? איזה? משתמשים בדאודורנט/ספיד סטיק? איזה?<אני שואלת כי שמעתי על כאלה שלא> שמים משהו על השיער אחרי המקלחת? מה?

ש חף

New member
../images/Emo79.gif מעניין

מאיפה לקחת את הרעיון הזה... (והתו זה כי שכחת לשאול אם אנחנו שרים במקלחת) לא מתקלחת,לא חופפת ובטח שלא מסתרקת.

טל205

New member
אשתדל לענות על הכל

מתקלח יום יום עם שמפו ובלי מרכך. לא מחליף מגבת כל יום. מתקלח כרבע שעה בערך,זה הרבה? לא מסתרק במקלחת.. אבל בהחלט מחייך לזה שבמראה.

סבבה... עונה..

כמה פעמים ביום אתם מתקלחים? בין פעם אחת לפעמיים חופפים יום יום? לא אם איזה שמפו אתם חופפים? קרמה משתמשים במרכך? איזה? קרמה מתקלחים מהר מהר או שנשארים מתחת לדוש עד שנגמרים המים החמים? עד שנגמרים המים... בנות- אתן מסתרקות תוך כדי המקלחת? לא במברשת, מעבירה אצבעות... בקיץ- מים חמים או קרים? תלוי מה מידת החום בחוץ מחליפים מגבת יום יום? יש חלוק, פעם ב-3-4 ימים נשלח לכביסה מורחים קרם גוף? איזה? מסק אויל משתמשים בדאודורנט/ספיד סטיק? איזה?<אני שואלת כי שמעתי על כאלה שלא> ספיד סטיק שקוף שמים משהו על השיער אחרי המקלחת? מה? כלום

נרקי

New member
../images/Emo9.gif

כמה פעמים ביום אתם מתקלחים? פעם ביום. מומלץ בערב אחרי יום עבודה או סתם יום ארוך ומסריח
חופפים יום יום? פעמיים בשבוע
אם איזה שמפו אתם חופפים? קרמה
משתמשים במרכך? איזה? גם קרמה
מתקלחים מהר מהר או שנשארים מתחת לדוש עד שנגמרים המים החמים? אני תוך עשר דק' בחוץ . כמו גבר
בנות- אתן מסתרקות תוך כדי המקלחת? לא
בקיץ- מים חמים או קרים? חמים !! מחליפים מגבת יום יום? כן
מורחים קרם גוף? איזה? לפעמים מורחת לפעמים לא. של נטורל כזה מעפן משתמשים בדאודורנט/ספיד סטיק? איזה?<אני שואלת כי שמעתי על כאלה שלא> כן ספיד סטיק חובה!!! שמים משהו על השיער אחרי המקלחת? מה? קרם לשיער
ולפעמים טיפה שמן. כי השיער שלי מתייבש מהר

למעלה