איך אתה מספר בדיחה?

LOVE SIMS 2

New member
איך אתה מספר בדיחה?

איך אתה מספר בדיחה? -------------------------------------------------------------------------------- הורס אותה לחלוטין בהתלהבות יתרה כסטנדאפיסט מיומן תספר, תספר אתה יודע טוב יותר הורס אותה לחלוטין כבר הצלחת להשתיק את כל החבר’ה, הבטחת להם בדיחה שתפיל אותם לרצפה ואז, כשכל העיניים נשואות אליך, אתה מפשל! פעם אחת שכחת את המשך הבדיחה, פעם אחרת נפלטה לך שורת המחץ בהתחלה ופעם שלישית סיפרת בדיחה כל כך גרועה שאפילו "יש לי יש לי" מהקומדי סטור לא יעשה עליה פההה. כולם כבר יודעים שבדיחות זה לא הצד החזק שלך. לכן לא מפתיע שאף אחד לא נשאר בסביבה, כשאתה מתחיל משפט כמו: "תשמעו בדיחה". בהתלהבות יתרה היו לך קלפים מנצחים: שעת לילה מאוחרת, קהל שתוי ובדיחה מצחיקה בטירוף, אבל ירית לעצמך ברגל כמו ילד מתלהב. אתה צריך לשנן יומם וליל את המשפט: "כל המוסיף גורע!". חיקויים והסברים ארוכים ומייגעים לא מוסיפים לבדיחה טובה. אז תירגע, תוריד הילוך וסמוך עליה (על הבדיחה): תן לה לעשות את שלה. כסטנדאפיסט מיומן יש כאלה שיש להם את זה, הם לא צריכים תוספות והם לא צריכים עזרה. גם הבדיחה הכי גרועה ונדושה נשמעת מפיהם כמו בפעם הראשונה. אפשר לזהות את אותם אנשים לפי מספר החיוכים שמקיפים אותם. בהחלט שווה להכיר כזאת מציאה ולהזמין אותה לכל אירוע / מסיבה. תספר, תספר, אתה יודע יותר טוב התמזל מזלך ויש לך חבר מצחיק בטירוף. קרה לשניכם קטע ובמפגש עם החבר’ה אתה רוצה לספר על זה לכולם. אתה צועק לחבר: "תספר, נו תספר!". הוא כבר שובה את הקהל, אבל אז אתה מתפרץ בלי להסס והורס את הרגע. למרות שאתה הורס בדיחות סידרתי נותנים לך להסתובב חופשי. יום אחד אולי תצבור מספיק ביטחון והומור ותספר את הסיפור שלך בקול ראשון.

.........

דבר ראשון, אני בעיקרון זאת ששומעת את הבדיחות ו(נורא נורא נורא נורא) צוחקת מהן.. אז לא כ"כ יוצא לי לספר בדיחות.. אבל אם יוצא.. אז אני מספרת תוך כדי שאני מתפוצצת מצחוק ולא מבינים מילה ממה שסיפרתי.. יותר צוחקים מהצחוק שלי מאשר מהבדיחה
לא מצאתי למעלה תשובה מתאימה

למעלה