איך אתה ישן בלילה.....

אייבורי

New member
איך אתה ישן בלילה.....

פתאום חשבתי לעצמי איך אתם אוהבים לישון בלילה ? אני אוהב להיות לבוש בבגדי אדם. אוהב לשכב על הגב או הצד...מכורבל עם הבת-זוג מה איתכם ?

זאת

New member
אני אוהבת

לישון "כפיות", כשאני עם הגב אליו והוא מחבק אותי מאחור, ויד אחת שלו חופנת שד שלי, או נשלחת לי אל בין הרגליים וככה אנחנו נרדמים. יאמי.

תבור.

New member
על הרגלי שינה מתוך YNET וגם על גודל

רק 5 אחוזים מהישראלים נוהגים לישון כשהם מחובקים עם בן או בת זוג. 8 אחוזים מהגברים אוהבים תנוחה זו לעומת 3 אחוזים בלבד מהנשים. כך עולה מסקר על הרגלי הכניסה למיטה של גברים ונשים שנערך לקראת "יום ולנטיין", יום האוהבים. בתשובה לשאלה מהי תנוחת השינה האהובה ביותר, ציינו 35% כי הם אוהבים לישון על הצד, 15% על הבטן, 13% על הגב. 9% מהגברים והנשים מעדיפים את תנוחת העובר, כלומר רגליים צמודות לבטן. תנוחת השינה האהובה ביותר על הגברים היא על הגב. הנשים מעדיפות לישון על הצד. הגודל לא קובע... סקר אחר מוכיח שהגבר הישראלי חזק בדיבורים, אבל בפועל - לא תמיד יש לדברים כיסוי. מסתבר, כי רק 7 אחוזים מהישראלים רוכשים קונדומים קינג סייז שאורכם מגיע ל-20 ס"מ. את הסוד הזה מגלה סקר שערכו השווקים הישראליים של אמצעי המניעה "קונדומי", גם הוא לקראת "יום ולנטיין". כל יתר הגברים, למרות מה שהם אומרים, מאמינים כנראה שהגודל אינו קובע ומסתפקים במידה הסטנדרטית. רק 5 אחוזים מהישראלים נוהגים לישון כשהם מחובקים עם בן או בת זוג. 8 אחוזים מהגברים אוהבים תנוחה זו לעומת 3 אחוזים בלבד מהנשים. כך עולה מסקר על הרגלי הכניסה למיטה של גברים ונשים שנערך לקראת "יום ולנטיין", יום האוהבים. בתשובה לשאלה מהי תנוחת השינה האהובה ביותר, ציינו 35% כי הם אוהבים לישון על הצד, 15% על הבטן, 13% על הגב. 9% מהגברים והנשים מעדיפים את תנוחת העובר, כלומר רגליים צמודות לבטן. תנוחת השינה האהובה ביותר על הגברים היא על הגב. הנשים מעדיפות לישון על הצד. המשתתפים במחקר נשאלו מה הם נוהגים לעשות במיטה מלבד שינה. 35% נוהגים לצפות בטלוויזיה, 28% קוראים ספר, 4% גולשים באינטרנט. ויש עוד פעילויות. הסקר נערך בקרב מדגם מייצג של 502 גברים ונשים בני 18 ומעלה, בהזמנת חברת "עמינח". הגודל לא קובע סקר אחר מוכיח שהגבר הישראלי חזק בדיבורים, אבל בפועל - לא תמיד יש לדברים כיסוי. מסתבר, כי רק 7 אחוזים מהישראלים רוכשים קונדומים קינג סייז שאורכם מגיע ל-20 ס"מ. את הסוד הזה מגלה סקר שערכו השווקים הישראליים של אמצעי המניעה "קונדומי", גם הוא לקראת "יום ולנטיין". כל יתר הגברים, למרות מה שהם אומרים, מאמינים כנראה שהגודל אינו קובע ומסתפקים במידה הסטנדרטית.

Z o d i a c

New member
גם אני אוהב ככה ../images/Emo45.gif

אבל רק בחורף. בקיץ חם לי, דביק לי, עם מזגן או בלי מזגן שישאר בצד שלו.

תלוי עם מי אני ישנה

אבל נצא מנקודת הנחה שאני עם האיש שאני אוהבת - הוא אוהב לישון על הגב, אני בדרך כלל על הצד כשהראש שלי על הכתף שלו. תנוחת הכפיות גם עובדת לפעמים. בקיץ אני מעבידה בפרך את המזגנים כדי שיהיה קר ונוכל להמשיך לישון כך מכורבלים (אפילו עם פוך). שמיכה אחת - אבל ענקית. אה, נו ובוודאי בלי כל מיני חתיכות בד מיותרות על הגוף. מקסימום קצת בושם.

איכס יא מגעיל.. מה אני פולניה?

קודם כל, אם אני רוצה לא להירדם (זה פטנט עוד מהצבא) אני נשארת בגרביים, ממש לא יכולה לישון כאילו הרגליים שלי קשורות (ולא בצורה מגרה). שנית, זה כל כך לא סקסי לישון בגרביים... אפילו לא בגרבי רשת סקסיות.. איכס.

nerissa

New member
כמו הרוב ../images/Emo13.gif

כפיות מותאמות (מתהפכים מידי פעם ומתברגים בפוזיציה הזו..) כמו סוויטי גם אצלנו. מידי פעם אחד על הגב, השני מכורבל על החזה. (לא בהכרח רק אני עליו. גם הוא אוהב להתכרבל אצלי כשאני מחבקת אותו) רגליים תמיד מעורבבות. יד שלו תמיד על הציצי שלי. הוא כבר מאולף לצבוט לי את הפיטמות מתוך שינה. רק ככה אני נרדמת כמו תינוקת
כשממשמשים לי את הציצי וצובטים לי פטמות.

תבור.

New member
שוב שאלה נריסה

כשאנחנו ישנים בכפיות מותאמות ומתהפכים אנחנו שוב מגיעים לכפיות לכיוון השני מה השיטה שלך להגיע להתברגות ????

nerissa

New member
אתה לא באמת..

מצפה שאני אגלה לך את כל הסודות המקצועיים
אבל התכוונתי התערבבות של הרגליים וחיבוק הדדי.

../images/Emo13.gifתתאפקו לא לצחוק ....

חייבת לישון עם כרית בין הרגליים ואחת בין הידיים זה מרגיע אותי ... וכשיש בן זוג - להיצמד לחזה שלו, ובשינה כבר דרכינו נפרדות (איזו משעממת אני
) עם בחורה אני חולמת שהיא תירדם בין שדיי כשכולה עליי נראה לכם אפשרי ?? כי עוד לא ניסיתי זה עדיין רק בגדר חלום ... חייבת בעירום מוחלט .

Z o d i a c

New member
עירום מוחלט? לא מסוגל!

בחיי שניסיתי, אבל החיכוך של האיבר עם השמיכה והסדין פשוט מדיר שינה מעיני.

אייבורי

New member
אייייייייי

אל תגיד לי שאתה סובל מקורררררררר
כי אצלי עדיין קיץ |ישן ערום עם רגל מחוץ לפוך...חם|

נראה אותך מוציא רגל בקור הניו יורקי

אתה קם בבוקר עם רגל אחת פחות, כי היא תיפול מהקור (טוב זה ברור שכל זה במידה שלא השארת את החימום עובד). *יש להיזהר לא להשאיר את הרגל הספציפית ההיא מחוץ לשמיכה, כי גם אם היא לא תיפול, היא תתכווץ נורא* פומלית מסמיקה. נו, בסדר, אז מה? מותר לי

למעלה