איך אצלכם?

איך אצלכם?

למה? כי פה בעיה"ק - שולג אבל היום קיבלתי הוכחה שלא להאמין לרדיו בגל"ץ אמרו לפני כשעה: שלג כבד בירושלים. "קצת" הגזימו אבל בנוגע לפקקים כנראה לא מגזימים איזה מזל שאני גרה עכשיו חמש דקות מהעבודה אח, איזה יופי
"ואיזה מסכנים החיילים (וכל שאר בעלי התפקידים) ששוכבים עכשיו בבוץ" או מתקנים תקלות, ודואגים שיהיה לנו חם בבית

אין יפה מ

עמק הולך ומתכסה בשכבה לבנה ווילון שלג צונח עליו היום כשהתחיל לרדת התעטפתי ויצאתי החוצה (למה, מה פתאום שאשב בחום של החדר ורק אסתכל עליו?) לשמחתי באזור של מקום העבודה שלי גם הרבה נוף ולא רק בתים וכבישים. הלכתי לראות. אין כמו האויר הנקי בזמן שיורד שלג (ונכון שזו ממש שערוריה שאין בעברית פועל ל"יורד שלג"?)

בעצם יש

יד אִם-תִּשְׁכְּבוּן בֵּין שְׁפַתָּיִם כַּנְפֵי יוֹנָה נֶחְפָּה בַכֶּסֶף וְאֶבְרוֹתֶיהָ בִּירַקְרַק חָרוּץ. טו בְּפָרֵשׂ שַׁדַּי מְלָכִים בָּהּ תַּשְׁלֵג בְּצַלְמוֹן. טז הַר-אֱלֹהִים הַר-בָּשָׁן הַר גַּבְנֻנִּים הַר-בָּשָׁן. יז לָמָּה תְּרַצְּדוּן הָרִים גַּבְנֻנִּים הָהָר חָמַד אֱלֹהִים לְשִׁבְתּוֹ אַף-ה' יִשְׁכֹּן לָנֶצַח. (תהלים סח)

D o r o t h y

New member
אני אוהבת לראות שלג

רק כשהוא יורד, או לפני שמישהו נגע בו. ברגע שמישהו דרך, אני רוצה שכל השלג ייעלם. אבל גם אין לנו פועל ליורד גשם.

יש משהו

וְגַם אָנֹכִי מָנַעְתִּי מִכֶּם אֶת-הַגֶּשֶׁם בְּעוֹד שְׁלֹשָׁה חֳדָשִׁים לַקָּצִיר וְהִמְטַרְתִּי עַל-עִיר אֶחָת וְעַל-עִיר אַחַת לֹא אַמְטִיר חֶלְקָה אַחַת תִּמָּטֵר וְחֶלְקָה אֲשֶׁר-לֹא-תַמְטִיר עָלֶיהָ תִּיבָשׁ. (עמוס ד,ז) וגם בֶּן-אָדָם אֱמָר-לָהּ אַתְּ אֶרֶץ לֹא מְטֹהָרָה הִיא לֹא גֻשְׁמָהּ בְּיוֹם זָעַם (יחזקאל כב, כד)

יחבא

New member
אתמול, ככה סתם באמצע ישיבה

האורחת קיבלה שיחה, סיימה ואמרה: יש שלג בירושלים, ממש עכשיו יורד. כיוון שישבה לידי, אמרתי לה: שונא שלג אנוכי. אמנם לבן בהתחלה וזר ומוזר למורגלי החמסין ומושך התלהבות אליו, אבל אני לא סובל אותו. ענתה לי בהאי לישנא: טוב הוא לילדים ולנכדים שישמחו בו, אבל אח"כ הוא מתלכלך, הוא מלכלך ובכלל "נורא קר". ומייד צירפה מעשה לדבריה ואצה רצה למונית שהזמינה על מנת להגיע בשלום ובזמן לביתה.

למה לא להאמין לאפאחד?

בעיר העתיקה וסביבתה שלג (כלומר SHALAG) כבר בשעה 15:30 ומיד נתפס. היה מדהים!! רק בערב צירפתי מצלמה לטיול. והכי חשוב- היום כבר נמס הכל, אני שונאת ששלג משחיר וקופא.

למעלה