איך אפשר...

איך אפשר...

ריטה היא מסוג האומנים שלעולם לא ייחשפו את עצמם בצורה כנה ואמיתית כלפי קהל המעריצים שלהם. ההתנהגות הצבועה והמשחקית שלה רק מוכיחה עד כמה היא יודעת לשחק יפה מאוד ולהראות עד כמה היא רגישה, תמימה, טובת לב ועוד... אנני אומר זאת סתם כי אני חושב כך אלא משום שידידה טובה שלי היא תחקירנית באחד מתוכניות האירוח המובילות והיא סיפרה בדיוק כיצד ריטה נוהגת מאחורי הקלעים ועד כמה הדרישות שלה מוגזמות והיחס שלה כלפי הסובבים אותה הוא בלתי נסבל .אך כשהגיעו המצלמות היא נהפכה לדמות החביבה והתמימה שהיא עושה אותה כל כך מצויין כבר לאורך שנים רבות. ועוד דבר נוסף את הצרחות שהיא נתנה למאפרת כדי שתעשה לה עיניים כמו ירדנה ארזי חברתי לא תשכח לעולם.

pc girl

New member
מתקשה להאמין

למרות שלא פגשתי את ריטה (
) אני מתקשה להאמין שזה באמת נכון כי לפי כל הסיפורים של חברי הפורום, כתבות, ראיונות וכו' ששמעתי וראיתי אני ממש לא חושבת שהיא ככה ואני בכלל לא מאמינה שהיא כזו. לא יודעת מה איתך אבל בשבילי ריטה תשאר הגדולה מכולן

ofek777

New member
גם אני תהיתי לא פעם בשאלה זו

לא לשכוח מעבר לריטה הזמרת , ריטה היא גם בנאדם ולכל אחד יש את העצבים שלו והדרישות שלו , אי אםשר לחייך כל הזמן. אני הייתי אחורי הקלעים של ב"פעמוני היובל" וריטה שם צרחה כמו שלא תיארתי לעצמי אף פעם, היא לא הסכימה שיתקרבו אליה וביקשה שישאירו אותה לבד בחדר. אני יכול להבין - היא בנאדם !!! ריטה כפי שהיא אמרה לא יכולה לשחק את עצמה כ"כ הרבה שנים, כמה אפשר ואם זה כך שה יתגלה שלב זה או אחר. דבר אחרון שאני רוצה לשתף אותכם, דבר שיצר סדק ביחס שלי כלפיה זה צילומים שריטה בצעה לפני כמה שנים במגדל דוד (להופעת יום העצמאות), היה קפוא ואני עם עוד מס' מעריצים נאמנים נשארנו וראינו אותה מצלמת שיר ועוד שיר וקופאת שם למוות. בסיום ריטה רצה לחדר הלבשה מרוה שהיה לה קר אך היתה שם ילדה מתוקה מתוקה שרצה אחריה שתחתום לה (בת 10 נראה לי), עד שהיא הדיעה לריטה ונגעה בה ריטה דחפה אותה, מילי אמרה לא עכשיו והילדה נשארה שם בהלם כי היא כמעט נפלה. בחיים לא נצבט לי הלב ככה אבל שוב - אנחנו רק בני אדם וריטה היא כאחת הבריות !!!!!

pc girl

New member
ברור

לכל בנאדם יש תקריזות שלו. אבל זה לא אומר שהוא מרמה את המעריצים שלו ומזויף. אפילו לאמא תרזה היו את הקריזות שלה. בקיצור ריטה ל-א צבועה ולא מזוייפת

petit

New member
יכולה להעיד שהכרתי ריטה

אחרת. מעולם אמנם לא ניסיתי לגשת,להתקרב מלבד ההגעה להופעות(והיו לי לא מעט הזדמנויות) אבל הפתיע אותי שבהופעה האחרונה נתתי לה מתנה ליום ההולדת והיא התקשרה להודות. לא הכרנו קודם (חוץ מהעובדה שראתה אותי מולה בכ-13 הופעות).היא לא הייתה חייבת וכבר למחרת התקשרה. זה היה מרגש,אנושי וסופר איכפתי. מקווה לא להכיר דמות שונה ושהפנטזיה תתנפץ. בשבילי היא בדיוק איך שהיא שרה וחודרת ללב.

pc girl

New member
../images/Emo45.gif

לא כל מפורסם היה מתקשר למעריץ להודות על מתנה. בקיצור גם כשאין מצלמות מסביב ריטה פשוט מקסימה

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

את ריטה יצא לי לפגוש הרבה במסגרת הופעות ופעמיים רק מחוץ להופעות. כל פעם שאני פוגש את ריטה אני מרגיש כאילו היא אמא שניה בשבילי,תמיד דואגת,שואלת לשלום המשפחה וממש נותנת אהבה בלתי מוגבלת אלי ולשאר המעריצים שאני מכיר. בהופעות שאני נכנס מאחורי הקלעים,למרות העייפות שאחרי ההופעה ולמרות כמויות המעריצים שנכנסים למאחורי הקלעים היא יודעת לפנות זמן לכל אחד ואחד המעריצים,בנוסף יש עוד עשרות מעריצים שמחכים לה בחוץ לכניסת האמנים בכל הופעה,וגם לאחד ואחד מהם היא מפנה כמה שניות לתמונות,חתימות,חיבוקים ונשיקות. גם במצבי לחץ כמו שתארת יצא לי לראות פה ושם אבל למרות הכל ריטה יודעת לתת אהבה למעריצים בצורה ייחודית רק לה לדעתי. אם מדברים על אנשי ההפקה/מאפרים? יצא לי גם להיות בבאלנסים של לפני כמה הופעות,והיחס לנגנים שלה הוא הכי אוהב בעולם,צוחקת איתם תמיד,אם היא צעקה אחת על אחד מאנשי ההפקה? אף פעם לא שמעתי. מכל המצבים שראיתי אותה היא הייתה ממש אחלה,קורה שלפעמים אדם חוטף כמה התקפי עצבים ולחץ. אל תשכח שהיא עובדת בלי הפסקה,כל שבוע כמעט יש לה הופעה,שיקגו היה בכלל מטורף,משפחה עם נועם הקטנה שהיא צריכה לטפל,היא בפעילות בלי הפסקה. אסור לשכוח שריטה היא בנאדם כמו כולנו.

new2noam

New member
../images/Emo12.gif צודק, היא לא מטפלת בי מספיק....

חחחחחחחחחח סתם בצחוק... רק רציתי להפגין קצת נוכחות כי לא היה לי זמן לנשום בשבועיים האחרונים... אז מה חדש??

dori9

New member
נראה שדווקא אתה בן אדם מלא שנאה...

אם השקעת וכתבת הודעה כזו בפורום של מעריצים, הבעיה בך.

תלתלית

New member
קשקוש בלבוש

עיניים כמו של ירדנה ארזי? צבועה? אתה לא חייב לאהוב אותה,אם זו דעתך. זה בסדר, היא מספיק אהובה בשל מה שהיא באמת כלפי אוהביה.

דנה272

New member
איך אני שונאת

שלכל האנשים המפורסמים ניכנסים לתוך הורידים אי אפשר להיות נחמדים כל הזמן... גם אנחנו לא נחמדים תמיד- וליפאמים אנחנו נחמדים לאנשים מסויימים ולאנשים אחרים פחות... וביכלל למה צריך ליבחון כל מה שריטה ועוד מפורסמים אחרים עושים בזכוכית מגדלת?? לדעתי זה פשוט נוראי....

למעלה