איך אפשר?

איך אפשר?

איך אפשר להיפטר מטעות שעושים בגיל 18 ,ואחרי 14 שנה רוצים לגמור עם זה עם זה עכשיו? ומהר... מדובר על ילדים ובעל עצלן (ומכוער) שלא ניתן לנהל איתו שיחה נורמלית הוא בעייתי וסובל מפיגור גבולי. יש לי שלושה ילדים ו... בעיה.

maof

New member
מלכה פשוט עושים..........

אני חיכיתי 18 שנה וכל יום אמרתי לעצמי דבר אחר... בגלל המשפחה ......בגלל הילדים....בגלל העבודה....בכגלל הרכוש..... את רוצה עוד תירוצים......... אבל אף פעם לא חשבתי על עצמי מה אני רוצה... ואיך אני מרגיש בסוף הגעתי למסקנה אחת שאם אני לא אוהב את עצמי...... לעולם אני לא יוכל להעניק אהבה לאחרים......... ואם אני אוהב את עצמי אז למה לי להעניש את עצמי בגלל מה שאחרים רוצים או חושבים........ מלכה קטנה ביום שתתחילי לאהוב את עצמך תהפכי למלכה אמיתית
מעוף

דבר והיפוכו

אם ארבע עשרה שנים חיית ליד בעל עצלן מכוער הסובל מפיגור גבולי, לטיעונים שלך אין כל בסיס, כי אלו תכונות אשר היו כבר בתחילת "הביחד" שלכם, דבריך לא נשמעים אמינים באשר לפיגורו, ולא באשר לעצלנותו וכשאת מתייחסת לכיעורו, נדמה כי את יותר שוצפת אמוציונאלית מאשר מבקשת לנתח מהלכיך בצורה שכלתנית. הכיעור אינו באשמתו, מה גם שזה בודאי היה תחת החופה כאשר ענד לך את הטבעת ויצאתם בהילולי קידושין, את מרגישה ריקנות בזוגיות? התמודדי בצורות אחרות ולא על ידי השמצות של בן זוגך, זה ממש לא יעזור. ולסיום- הקוראים כאן לא בדיוק מבינים את הבעיה שצצה בינך לבין מי שהיה אביר חלומותיך. עליך להתמקד כדי שיבינו. שיהיה לך כל טוב

michaly43

New member
גילית שעשית טעות-תקני אותה

הכותבים מעלי, כל אחד אמר דברים שכדי לחשוב עליהם. אבל: גיל 18 הוא צעיר, מעניין מדוע התחתנת? לא שמו לך אקדח ליד הרקה? אני רק יכולה לנחש: הריון לא רצוי לא רצית ללכת לצבא מכל מיני סיבות פשוט בריחה מהבית או שהתאהבת באותו בחור :מכוער עצלן ובנוסף גם מפגר...... המשכת עם הנישואין: עובדה ילדת שלושה ילדים...ונשארת עם עצלן,מכוער ומפגר....מעניין. אז או שאת: חלשה, מתאימה לו בדיוק, או שפחדת לעשות את מה שמתבקש.... כל מה שאפשר להציע לך: אם חייך בילתי ניסבלים, וגירושים הם הפיתרון שלך להתחלה חדשה, אז קדימה. אני בטוחה שלחיות בכזה חוסר כבוד הדדי, אין טעם להמשך הזוגיות הזו. שתהייה לך דרך צלחה.

למעלה