איך אפשר?

איך אפשר?

איך אפשר להיפרד ממישהי שאני אוהבת כל כך? זה אפשרי בכלל? נפרדנו (בעיקר ביוזמתי) בגלל כל מיני פגיעות הדדיות שחזרו על עצמן. אבל מה עושים עכשיו? אני אוהבת אותה כמו שבחיים לא אהבתי. לא מאמינה שאצליח לאהוב שוב בכאלה עוצמות. אבל מה לעשות אם אני יודעת שהפרידה היא לטובת שתינו, כדי שנפסיק לפגוע אחת בשניה שוב ושוב? אתן חושבות שיכול להיות מצב, בו שני הצדדים אוהבים כל כך אחד את השני, אבל- בנפרד?

תהום עמוק

לפעמים כשהאהבה היא בעוצמה כל כך חזקה, נפגעים יותר ופוגעים יותר. זה כואב להיות רחוקים מאדם שכל כך אוהבים, אבל לפעמים זה ממש מתבקש: מתבקש על מנת לאפשר מרחב נשימה, לעצמנו ולאדם שאוהבים, מתבקש על מנת לאהוב בצורה הגיונית, ולא לאבד את ההגיון בגלל אהבה עוצמתית מדי. מתבקש על מנת להגיע למקום בו תוכלו להיות מתאימות אחת לשניה בדיוק בעוצמה הנכונה. ולפעמים..... לפעמים צריך להבין, שיש דברים שנועדנו לאהוב מרחוק, לטובת שני הצדדים. מאחלת לך בהצלחה, אם זה נועד להיות זה יגיע....

עוד משהו...

יש מצבים בהם רואים את המציאות בדרך לא נכונה. יש אהבה שהבסיס שלה הוא מקומות שגורמים לנו להרגיש טוב, בעיקר בגלל חוסרים שלנו. אבל זה לא תמיד הדבר הטוב עבורנו, בדיוק בגלל הבחירה מתוך מקום של חוסר. לפעמים במקומות הרגישים אצלנו, אנו מוצאים את עצמנו, נמשכים או נמצאים בתוך קשר שלא טוב עבורנו רק בגלל הצורך שהוא ממלא עבורנו. אבל, אם לומדים להרפות ולהבין שלמרות תחושת אהבה, הקשר הוא לא נכון והרבה פעמים פוגע, רק אז מאפשרים לאהבה האמיתית להגיע. אני יודעת שהיום אני אוהבת הכי בעולם. לא מוכנה לוותר על האחת שיש לי, אבל לפעמים פוגעת בה בגלל הפחד שלי מכמה אני אוהבת אותה. מצאתי אהבה שיודעת להקשיב לכל הפינות החבויות בי, יודעת לקרוא אותי גם בלי מילים, יודעת לתת לי את המקום שלי ולחכות בסבלנות כשאני מרגישה לא בטוחה במשהו. יודעת לחבק ולגעת בדיוק בדרך הנכונה עבורי. ללחוש את המילים הנכונות ולעטוף כשאני מפחדת היא יודעת להכיל אותי בכל.... (אני אוהבת אותך הכי, אהובה שלי...רק אותך!) אז לפעמים האהבה האמיתית נמצאת ממש מולנו ומגיעה בדיוק בזמן הנכון, חשוב שנדע להעריך אותה ולא נחזיק במקומות ש"נראים" לנו נכונים בגלל סיבות לא נכונות. מקווה שתמצאי את האהבה הנכונה עבורך. בהצלחה

שומבללה

New member
אני מאמינה

שהאהבה מנצחת. אם זו אהבה אמיתית, מהמקום הנכון היא מנצחת לא משנה כמה תפגעו אחת בשנייה. כל הפגיעות האלה אלו הן רק מסכות. כל כך נוח לנו עם מסכות כי האמת ממש מפחידה. לדעת שאיתה את הכי רוצה להיות בעולם עם כמה שזה מרגש. זה פחד תהומי. יותר נכון כפי שתארת את עצמך. תהום עמוקה. אולי... טיפול או ייעוץ? אם יש שם אהבת אמת - זה שווה את הנסיון הזה לא? שיהיה נכון לשתיכן. זה הכי חשוב.

מחזקת את דבריה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומגיע לך גם ח.ח +
וגמני מתמודדת כרגע עם פרידה שלא מיוזמתי אלא מיוזמתה מאחר וטעיתי איתה ,עשיתי משהו רע שפגע בה אבל לא סתם , גם היא עשתה איתי טעות ועשתה משהו רע שפגע בי נורא אז כמו שאומרים ,טעות רדפה טעות . אני אישית חושבת בדיוק כמו שומבללייהה שאם יש אהבה מספיק חזקה היא תנצח ואין ספק שאם יש אהבה ואהבה אמיתית אז הפגיעות ההדדיות שבאות עליכן הם נטו מחוסר הבנה או תסכול שבוודאי צריכים לבדוק מאין הוא בא וכמובן לתקן. לסיום "תהומיתוש'" אל תיראי הכל שחור ולבן ואני בטוחה שלכאן או לכאן לא אנחנו אלו שנקבע אם את תחזרי אליה או לא כי בסופו של דבר ישנה סוגייה אחת שלא ניפתרה בכל הבעיה והיא "האהבה" היא מחלה חשוכת מרפא
(למרות שגרושתי
טוענת שרגש הוא לא עובדה ושהוא משהו שמשתנה ז"א יכול לעבור) אז לשאלתך אם זה אפשרי לחיות בשניי קצוות שונים כשיש אהבה כ"כ חזקה..אממ.. התשובה שלי אלייך היא שבהחלט כן אבל זה לא נעים בכלל ובטח לא כדאי כי לא "כל יום" ניתנת לנו הזדמנות לממש את האהבה שניתנה לנו ובחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהעריך את הטוב שיש. שיהיה לך בהצלחה מאחת שמשלמת את המחיר

אה ועוד משהו..

אם את אוהבת אותה, איך את יכולה להחליט בשבילה? לשלול ממנה את האפשרות להיות איתך? כדאי שתבדקי שוב את עצמך אם את אוהבת אותה אהבה אמיתית כזאת שבאמת לא תוכלי לחיות בלעדייה... אהבה אמיתית בעיניי היא שאת תמיד תעשי בשבילה את הטוב ביותר לא פחות ממה שתעשי בשביל עצמך! ושוב בהצלחה

תודה רבה רבה על כל התגובות

אתן נותנות לי הרבה נקודות למחשבה ודרך אגב... ניתן לומר גם תהום עמוק, כי תהום זה גם זכר וגם נקבה

נשמע בלתי אפשרי

לאהוב כמו שאת אומרת כל כך ובכל זאת לבחור להפרד ממנה. פגיעות הדדיות זה דבר שקיים בכל קשר ואם יש אהבה אמיתית אז אפשר להתגבר על הכל. אם אתן כבר כמה שנים ביחד והפגיעות כל הזמן חזרו אז אולי כדאי באמת לפרק את החבילה אם היא בגדה בך שזו פגיעה שאני לא מזמן חוויתי ואני באמת באמת יכולה להבין לליבך אז זה באמת משהו שמאוד קשה להתגבר עליו אבל למרות הכל אם זה אהבה שלא אהבת ככה בחיים נשמע שחבל לוותר על כזה דבר. היו לי הרבה קשרים בחיים שלי אבל רק פעם אחת באמת באמת אהבתי והיום בראייה לעבר אני מצטערת שוויתרנו על מה שהיה לנו כי זה לא חזר לי דבר כזה וכנראה גם לא יחזור תמצאו ביחד את השביל אחת לליבה של השניה, אם יש אהבה אמיתית היא כבר תראה לכן את הדרך ואם אין שם אהבה אמיתית אז אולי עדיף שזה נגמר המון בהצלחה

למעלה