איך אפשר

לונה..

New member
אלוהים

הניק שלך פשוט העביר בי צמרמורות. כלה עצובה. פשוט קורע את הלב. דבר ראשון - קבלי חיבוק חם
דבר שני - אני מתנצלת, אבל אני לא מבינה בחתונות. מה שכן, דובר כאן על הנושא בעבר, אני מצרפת לך שני קישורים מעניינים, עד שהנשואות והמתחתנות למיניהם יבואו לחבק אותך עוד קצת במילותיהן החמות
1. מה עושים כשמתחתנים בלי אמא? 2. האדומה צועדת לחופה. לבד. ומאושרת. דבר שלישי - ברוכה הבאה. את מוזמנת להשאר ולשתף ככל ומתי שתרצי

hartuvim

New member
שלום כלה עצובה../images/Emo201.gif

את שואלת שאלה טובה... גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזאת. ולבסוף התחתנתי. בלי אמא, וגם איתה. לא כתבת יותר מאשר את השאלה עצמה אז הרבה אודותייך אני לא יודעת, אבל אני מבינה מה"ניק" שלמעשה כבר החלטת להתחתן ועכשיו את תוהה איך בדיוק זה מסתדר בלי אמא. אני יכולה לספר לך שגם אני הרגשתי כך, ואכן היה קשה בלי אמא והרגשתי בחסרונה. יחד עם זאת ניסיתי, והרגשתי שהצלחתי, למצוא את הדרך שהיא תהיה איתי במהותה וזה היה מרגש מאוד לכולנו (לי, לאיש, למשפחה). אם תרצי לספר יותר, אשמח לקרוא עוד עלייך ועל אמא. אם תרצי, אני, ואולי עוד בנות פה, נשתף אותך בדרכים שאנחנו מצאנו כדי שאמא תהיה איתנו בכל זאת, ואולי נעזור לך למצוא את הדרך שלך.
שירה.

Cat79

New member
הייי

אחותו של חבר שלי התחתנה בלי אמא, אמא של בעלה נתנה לה לשתות מהיין וקיבלה לידה את הכתובה. לחופה היא ובעלה צעדו לבד. ואם אני אתחתן עם חבר שלי, זאת תהיה חתונה בלי שתי האמהות
תהיי חזקה. אני בטוחה שתהיה לך חתונה שמחה.

שלום לך, כלה.

ברוכה הבאה לפורום שלנו, אם כי אני מבינה שכמו כולנו, זה לא המקום שהיית רוצה להיות בו, ודאי שלא בערב נישואייך. ובכל זאת, אם כך נגזר, שמחה שמצאת אותנו. ראיתי שכבר קיבלת כאן תגובות והפניות. אני מניחה שאת גם יודעת שאפשר להתחתן בלי אמא - זה לא קל, אבל בודאי לא תהיי הראשונה. לכן, הייתי שמחה לשמוע ממך באופן יותר ספציפי, איזה חלקים נראים לך יותר קשים. האם זו קבלת הפנים? האם זו העמידה מתחת לחופה? האם אין לך עם מי להתייעץ לפני, באשר לשמלה, נעליים, קייטרניג? או כל דבר אחר? זה אולי נשמע פשטני, אבל הכוונה היא להפוך את השאלה המאיימת והכללית הזו לשאלה/ות יותר ספציפיות/יות. אם מתאים לך להיכנס לדיאלוג או רב לוג בנושא, אשמח לנסות לסייע כמיטב יכולתי. ו... ככמובן שאת מוזמנת להשיאר איתנו, לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך.

למעלה