איך אפשר?!?!?

קעקוע יקר

ראשית שלום לכולם מארה"ב !!!! פעם ראשונה בפורום (ומפתיע לראות הרבה תמיכה וחיזוקים - אהבתי מה שקראתי עד כה!!) שנית ,קעקוע חביב שלי ! אתה לא לבד ! גם אני באותה הסירה שבה אתה מצוי (ואני יהודי ,אבל זה בקטנה !)והאמת ,לא קל לחיות בידיעה שאתה לא ממש מוצא את מקומך בין כולם (ולא רק שאתה הומו ,כי ,כמו שאתה בטח יודע ,ההגדרה "הומואיות" לא עושה ולא עשתה בנאדם באשר הוא ,אדם הוא אדם והוא היוצר את כרטיס הביקור שלו!!!!!!,או בעברית פשוטה ,אתה לא רק "הומו בארון" אתה יותר מזה ,אתה בנאדם שלם על הטוב והרע והרצון שלך לחיות עם גבר הוא רק חלק פצפון (ולא ,אינני ממעיט מהחשיבות הזוגית)מכל אישיותך! איש יקר שלי (וסליחה על הפניה הפלצנית) ,לא טוב היות האדם לבדו , אבל אים תעזור לעצמך לאט לאט בכל דרך (וכמו שראית יש המון הצעות יפות פה מחברי הפורום) תצא מהקונכיה שלך ותראה איזה יופי של עולם יש לנו (על אף הרבה כיעור שקיים פה ) אים אתה שואל עלי- אני כמוך גם נמצא באותו המצב ,ומכיוון שבארה"ב שבה אני נמצא אתה מרגיש את הבדידות הרבה יותר אני נאלץ לפתור בעצמי את הבעיות שלי עים עצמי וזה לא פשוט ,אבל ,הנה ,עם הרבה רצון - זה אפשרי !!!! בהצלחה סליחה על כל התשובה הטרחנית ואולי הנאיבית ,אבל אני כ"כ מזדהה עם מצבך שלא יכולתי שלא להגיב :- )

איך אפשר?!?!?

איך אפשר לאהוב את עצמי?? למרות כל מה שאני לקבל את עצמי להיות שמח ולהנות מהחיים זה נראה לי בלתי אפשרי

גבר שקט

New member
דלידה?! דווקא בשם הזה בחרת?

דלידה היא זמרת צרפתיה שהתאבדה בגלל דכאון בשנות השמונים בביתה. דווקא את השם הזה בחרת בשביל לייעץ לו על בדידות?... הזוי קצת, לא?...

guy1974

New member
אם לא תנסה איך תדע?

לא נראה לי שמישהו ממש יכול לענות לך תשובות על השאלות שהעלת מה שאני כן יכול להגיד לך שהכל אפשרי (נו טוב כמעט הכל) והרוב תלוי בך. לשנות דרך חיים ו/או מחשבה זה לא דבר קל ובטח לא קורה ציק צק, לרוב זה דורש מאיתנו לעשות שינוי או עבודה עם עצמנו ולפעמים לגעת בכל מיני מקומות לא הכי נעימים אבל בסופו של דבר זה קורה ושכזה קורה אתה תרגיש שזה היה שווה את הכל!! שבוע טוב.

yosef 30

New member
יפה לך להגיע ככה באלגנטיות, גיא ../images/Emo13.gif

ברוך הבא כמובן
ואם תרצה איתי מחלק קפה ועוגה. יוסף.

Molchansky

New member
אממ..

עם הרבה יזע, הרבה דמעות, הרבה צחוקים פעם מישהי חכמה אמרה לי: "מהרגע שאנחנו נולדים, עם השנים מצטבר עלינו הרבה לכלוך, כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה להוריד את הלכלוך ולגלות את עצמנו מחדש" יש בזה עבודה וזה ממש לא פשוט, אבל אם מתמידים מוצאים. אל תשכח שרוב הלכלוך הזה הוא בכלל לא שלך, הוא משהו שנדבק עליך מהסביבה, מהחברה, הוא גורם לך לא לאהוב את עצמך וזה בלי סיבה, תגלה מהו ותנער אותו מעליך. מקווה שזה לא נשמע יותר מדי קלישאות, אבל זה המיטב שאני יכול לכתוב, אתה מכיר את עצמך הכי טוב ותוכל לקחת מפה את מה שיעזור לך למצוא את הדרך. בהצלחה

yosef 30

New member
אפשר, תמיד יש מקום לשינוי

היי קעקוע שלי אני מאוד שמח שאתה ממשיך לשתף אותנו בהרגשתך, שתדע שאתה לא לבד - אנחנו כאן, גם אם זה וירטואלי, אנחנו מקשיבים ותומכים באהבה מלאה. איך אפשר לקבל ולאהוב את עצמך. אז כמו שאמרו לך החברים מעליי, אני חושב שבתור התחלה, אתה משתף ומדבר ופורק הכל החוצה, ומקווה שלאט לאט תקבל קצת יותר כוח. אני מניח שמהמקום שאתה בא זה ממש לא קל, גם לי היה קשה בהתחלה להכיר בכך שאני נמשך לגברים, במיוחד כשאני בא מחינוך דתי. אבל עם עבודת מודעות, שיחות אצל כל מיני מורים כאלה ואחרים, התחלתי ללמוד לקבל את עצמי, לאחר מכן לעבוד על הפחד, מה אני יעשה, איך אני אתמודד, איך החברה תגיב, ודווקא עם השאלה הזאת "איך החברה תגיב" בחרתי לעבוד על זה כדבר האחרון. קודם כל רציתי להרגיש בנוח עם עצמי, לאהוב את עצמי, לקבל את הנטיה שלי. אני לא יכול לומר שהמשפחה לא הייתה בראש שלי, אבל קודם בחרתי לשאוב כוחות. אז גם לא הכרתי את הפורומים מה שאני בטוח שהיה נותן לי הרבה כוח. כמו שהיום אני מקבל כוח מאחרים, מתלבט ושואל ולומד. רוצה לספר לנו בן כמה אתה? האם המשפחה שלך גדולה? אתה הבכור בבית או ...? כמו שכבר אמרתי לך אתה בידיים טובות ועצם זה שאתה כותב כאן בפורום אומר שיש לך הרבה כוח תזכור את זה. יוסף.

dify

New member
יש לי תשובה רצינית לגמרי

יש לי תשובה רצינית לגמרי. היא נשמעת חסרת ערך. אבל אני מתכוונת לכל מילה. אנחנו מתייחסים לחיים כמו שהתרגלנו בתרבות שלנו. ההגדרות שלנו לאושר, ליופי, להצלחה, לשאיפות, לאיך דברים צריכים להיות- זה הכל דברים שהפנמנו מהסביבה. אני בטוחה שגם אתה תסכים איתי שאם היית נולד בהודו או בערב הסעודית הפרשנות שלך למושגים האלו היתה קרוב לוודאי שונה מהפרשנות שיש לך כבן התרבות המערבית. אז תבין- אתה שופט את עצמך לא מה"אני" שלך אלא מהקריטריונים שהפנמת למה צריך להיות... ואחד הדברים הראשונים שאתה צריך לעשות זה להתנקות מההפנמה הזו. יתכן שהקריטריונים שבהם אתה שופט את עצמך לא רלוונטיים לאישיות שלך? יתכן שאותו אתה היה נתפס בעיניך מדהים אילו רק היית מפנים הגדרות של תרבות אחרת? נסה לנקות את עצמך מהגדרות התרבות שלנו. התרגיל הראשון שעשיתי לעצמי בחיים היה לשבת ולכתוב פיסקה. לכתוב. ממש לכתוב. על עצמי. שכולה חיובית. אף לא מילה אחת שלילית. בלי להסתייג, בלי לבטל, רק כל מה שאני חושבת שיש בי טוב. תתפלא. זה לקח המון המון זמן. אבל לא ויתרתי וישבתי על זה אולי שעה. בסוף יצאה פיסקה שהיה לי קשה איתה. אבל לא מחקתי אותה. אחרי זה החלטתי שאני מפסיקה לבקר את עצמי. גם לא בצחוק. גם לא בציניות. גם לא בעקיפין. אם אין לי משהו טוב להגיד. אז אני לא אומרת כלום. בשינון הפנימי הזה של הביקורת העצמית יש נבואה שמגשימה את עצמה, משוב חוזר שמחזק את עצמו והולך ומחמיר את המצב. אתה חייב להפסיק את הכדור שלג הזה. והעצירה היא מכנית. היא מודעת. היא החלטה שצריך להתעקש ליישם אותה. זה לא לקח יום אחד. ממש לא. זה משהו שעבדתי עליו לא מעט זמן. אני יכולה להגיד לך שאת הפיסקה ההיא כתבתי לדעתי לפני כחמש שנים. אני יכולה להגיד לך שהפער באישיות שלי מאז להיום הוא כל כך מדהימה שאני לא הייתי מזהה את עצמי. היום אני לא צריכה להתאמץ להימנע מלבקר את עצמי, אלא להיפך, היום אני מבינה ויכולה להצביע לך במפורש איפה חלק מהביקורת העצמית שלי היתה הפנמה של כל מיני אנשים סביבי שהיה להם נוח לרדת עלי ולהקטין אותי מכל מיני סיבות שלהם, ואני אחרי כל כך הרבה פעמים ששמעתי אותם חשבתי שהם צודקים. טעות שלי. בכל יום שעובר אני מגלה עוד דברים טובים אצלי. היום אני בטוח יכולה לרשום עשרה דפים בלי להתאמץ :) לפני חמש שנים לא הייתי מאמינה שאני אוכל להגיד דבר כזה... :) היום טוב לי. גם את זה לא יכלתי להגיד אז. תתחיל. טכנית, מכנית, שרירותית, איך שתקרא לזה. תתחיל. כל כך הרבה שנים הכדור שלך מתגלגל לכיוון מסוים, הגיע הזמן לגלגל אותו לכיוון אחר :) ואם תצטרך עוד תמיכה. תרגיש חופשי לפנות :)

תודה ענקית על התשובה הזו../images/Emo45.gif

בבחינת "גזור ושמור" עבורי. אז פשוט תודה!

חותם על כל מילה!!!!

בעיקר על "היום אני מבין ויכול להצביע לך במפורש איפה חלק מהביקורת העצמית שלי היתה הפנמה של כל מיני אנשים סביבי שהיה להם נוח לרדת עלי ולהקטין אותי מכל מיני סיבות שלהם, ואני אחרי כל כך הרבה פעמים ששמעתי אותם חשבתי שהם צודקים. טעות שלי. בכל יום שעובר אני מגלה עוד דברים טובים אצלי."

אתה עדיין ילדון

מותר לך לשאול את השאלות הללו, הנה לך מהגיל, עוד תהיה שמח ותאהב את עצמך, מכאן תוכל להעניק אהבה לאחרים.

תגידו אם אני משתף יותר מדי !!

האם יכול להיות שאי נוחות עם הגוף גורמת לאי נוחות כללית?? או האם זה ההפך?? אני ממש מתביש בגוף שלי ולא נוח לי עם זה אני לא יודע מה לעשות אשמח לקבל עזרה ותגובות תודה עוד פעם אוהב אותכם הרבה

השאלה מה מפריע לך?

אני מתיחס לגוף כאל פלסטלינה. אתה יכול לשחק איתה כול הזמן. תחליט מה לא טוב לך ותשנה את זה. על השלמות גם צריך להלחם. כול דבר דורש השקעה ועבודה קשה. אם אתה יכול לפרט מה מפריע לך נוכל יותר לייעץ ולעזור...

המממ

אני מרגיש שמן אני לא ממש שמם אני קצת מלא אבל ממש לא נוח לי עם זה אני מסתתר בבדגים שחורים גדולים ועכשיו גם קיץ וזה מאוד מפריע

חמודה שלי דיאטה!

אז לא אוכלים קצת לא נורא...ויש דבר כזה מדהים חדר כושר...(איזה גופות מסתובבות שם..אמאאאא אני מתה!). סתם אבל רציני...דיאטה. אם אתה אומר שאתה לא ממש שמן אלה מלא אז קצת דיאטה לא תזיק. תשקול ללכת לחדר כושר גם.ותאמין לי מה זה השטויות האלה של שמן שממן!תעשה לי טובה!זה הכול בראש! תעשה הליכות ותהיה חתיך...כתהיה חתיך תקשר אלי
(בדיחה)

gevertov1

New member
יש דרישה גם לבחורים מלאים...של עולם שלם שנקרא

דובים וחובביהם. אתה לא צריך להימשך לדובים, אבל ישנם הרבה חתיכים חטובים שנמשכים אל "דובים", כלומר אל בחורים בעלי גזרה מלאה. למען הבריאות כדאי לא להיות ביתר-משקל. אבל למען מציאת חבר ...ממש לא צריך

yosef 30

New member
היי קעקוע

ראשית אתה לא משתף יותר מדיי,
אתה יכול להרגיש מאוד בנוח לבוא ולשתף, זה המקום לפרוק הרבה דברים. אני גם יכול להציע לך לכתוב בפורום "גאווה" שם גם תוכל לקבל הרבה תמיכה ודעות מחבר'ה נוספים שלא כותבים כאן בפורום, מבחירות אישיות שלהם, אך בהחלט הם יוכלו לתרום לך ולעזור לך. בנושא הגוף שלך. אני חושב שמה שאתה שואל מורגב משני הדברים, אי נוחות אישית יכולה לגרום לאי נוחות עם הגוף ואותו דבר ההפך. וישנם אנשים שמרגישים מאוד בנוח עם הגוף שלהם שמנים, מלאים, רזים, חטובים. אך באותה מידה הנפש שלהם לא הכי מאוזנת והם לא מרגישים בנוח עם כלום (למשל אנשים בולמים). על זה נאמר "נפש בריאה בגוף בריא". לא נוח לך עם הגוף? אתה רוצה לשנות משהו? תשאל את עצמך מה אתה צריך לעשות? מה אתה מוכן להשקיע? אתה אוהב לרכב על אופניים, לרוץ, לעשות הלכיות ברגל, אולי שינוי בתזונה. יש אין ספור דרכים מעניינות ובריאות. השאלה מה המטרה שלך? יוסף.

ע י ל י י

New member
קעקוע שלי

שלום שלום... באשר למינון השיתופים שלך בפורום כולם הרי יהיו נחמדים ולא יגידו לך שאתה "חפראווי" מלשון חופר. מטרת הפורום לשתף, אז תשתף מה אכפת לך? אין לי מושג בן כמה אתה.. יש כאלה שהמראה הגופני שלהם גורם להם לאי נוחות ויש כאלה שבשלים לקבל את גופם ואת עצמם כמו שהם. אתה מציין שמראה גופך גורם לך לאי נוחות ומן הסתם התוצאה היא גם אי נוחות כללית. מנסיון אישי: שקלתי בעבר כמעט 197 ק"ג, לא סבלתי את עצמי למן הרע הראשון שפקחתי את עיניי ועד לרגע שעצמתי אותן כולל בחלומות הלילה. התביישתי בגוף שלי לא היה לי נוח עם עצמי עד לרגע בו החלטתי לעשות משהו עם עצמי. קשה לי להעיד על עצמי שאני כוכב קולנוע אבל העובדות דיברו ומדברות בעד עצמן. השלתי מעצמי 100 ק"ג וההרגשה היא לגמרי אחרת. אני אוהב את עצמי, אני אוהב את הגוף של עצמי, ההרגשה הכללית היא נוחה, היא טובה, היא מחייכת. ללמדך: אין דבר כזה לא יודע מה לעשות, לעשות ! לעשות כל דבר הניתן לעשייה כדי לשפר את המצב.. ספר אולי קצת יותר, על מנת שאנשים מנסיונם יוכלו לכוונך... בהצלחה..

למעלה