איך אפשר?

BlackJack1

New member
איך אפשר? ../images/Emo7.gif

מחר אני קובר עוד חבר,חבר מהספינה שמכיר אותו מהיום שהגעתי,גדל איתי והיה איתי במלחמה אתמול החליט לשים קץ לחייו בתלייה,ואני לצערי זה שמצא אותו. לא השאיר מכתב לא כלום,שתה קפה איתנו בבוקר ובצהריים מצאתי אותו כבר ללא רוח חיים איך אפשר?

י רדן

New member
אוי כמה נורא../images/Emo7.gif

בטח חברך היה במצוקה נוראית.. חבל ועצוב כל כך..

סמדר בנ

New member
בלק ג'ק../images/Emo201.gif

באמת קשה מנשוא, לא יודעת מה לומר גם הצער על החבר היקר וגם העובדה שאתה גילית את הזוועה. קשה להבין מה עובר בראש של בחור צעיר שמחליט לשים קץ לחייו. לא חושבת שניתן להסביר זאת. שולחת לך עוד
מקווה שלא תיתקל עוד במצבים כאלו קשים.

בלק ג'ק יקר, אין לי מה

להוסיף על מה שכתבו פה לפני. רוצה רק לשלוח לך חיבוק חם. אנחנו איתך.

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gifגם אני רוצה לחבק

איום ונורא באמת איך אפשר אבל מסתבר שאין ברירה חייבים להיות חזקים מחבקת ומחזקת אותך הרבה ושולחת לך אנרגיות טובות כי צריך ללכת הלאה. באהבה אמא של מוגלי.

מצטרפת לחיבוק וניחום

באמת לא פייר שבגיל כל-כך צעיר צריך להפרד כך מחברים חוץ מחיזוק שולחת גם כן אנרגיה חיובית וחזקה.

כחלחל

New member
לצערי, אני מכיר את ההרגשה../images/Emo14.gif

ממש אתמול לפני שנה ב 28/9/2005 בחר דרור בני היקר ללכת מאיתנו וגם לנו אין תשובות לשאלות שאסון כזה מותיר בלב הנשארים מאחור. אבל אנחנו לא מפסיקים ללמוד ולהפנים תובנות ועקרונות שיעזרו לנו להמשיך את החיים שכל כך רצו לעצור באותו רגע. בזמנך החופשי, על פי הרגשתך ורגשותיך אתה מוזמן לפנות אלי במסר אישי
כחלחל

little moon

New member
בלק ג'ק יקר

אינני מכירה אותך, אבל אני איתך. גם אני איבדתי בשנה שעברה בן כיתה ששם קץ לחייו בצבא, בחור שהכרתי מכיתה א'. הלוואי שיכולתי לתת לך חיבוק גדול כל-כך שתשכח לרגע מהכל, לתת לך לישון על הכתף שלי. אין מילים לנחמה, רק לתת לך את הידיעה שעם הזמן מתגברים. היה חזק. שלח לי מסר אם תרצה.

משתתפת בצערך חייל הפורום

מה אומרים לנער בגילך שאבד חבר ? מה אומרים לבחור רגיש כמוך שתמיד מחזק אותנו ההורים ? כעת אנו חייבים לחזק אותך. בלאק ג'ק, כל מילה או משפט שאכתוב מתגמדים לעומת הקושי הגדול שלך. רק אכתוב,היה חזק. משתתפת בצערך.

למעלה