איך אפשר לעמוד בקצב?

א ו ר ח ת

New member
איך אפשר לעמוד בקצב?

ומה דעתכם על הריצה המטורפת הזו ? לפני חודשים סיימתי ללמוד ASP (לבד) - למרות שאני בטוחה שאפשר ללמד אותי עוד הרבה בשפה הזו (לא מכירה מישהו שיודע הכל על שפה אחת אני חושבת שאפילו לא המחברים שלה
) - אז יותר נכון שלא סיימתי איתה . :) ועכשיו זה PHP איך אפשר לעמוד בקצב? (כל פעם שאני צריכה לבנות אתר זה בשפה חדשה
) דרך אגב מישהו יודע אם קיימים קורסים ב PHP באיזור המרכז? ועד כמה זה חדש העניין הזה? או שאני פשוט לא שמתי לב לזה ...

matroz

New member
keep up with the changes

no one is demanding you to keep up with it. in eah language you are using you should obtain a high level of knoweldge and understanding before you can say that you actually know the langauge. one of the things that you should know is that a good programmer is not someone who knows a language , but one who knows how to program. understanding programming concepts (oop,recursion...) will give you the ability to be able to write in almost al of the languages is only a matter of days. all you will have to do is go over the syntax of the language (few days). for having to use a different language for each site- you have to choose the language that you are using based on it´s advantages and the application needs + cost + development speed. about php - it´s been out from 97 in it´s old form php/fi. you can read more at the www.php.net site, or go through old messages.

א ו ר ח ת

New member
אני דורשת מעצמי ....

כל שפה שאני לומדת אני מגיעה לרמה גבוהה מאוד - משתדלת לפחות, השאלה כמה זמן יוצא לי להתעסק איתה (אז זה קצת לא בסדר מצדך להגיד דבר כזה שאין לך מושג מי אני ומה אני יודעת) , אני יודעת תוך מספר ימים ללמוד שפה חדשה , אבל אני מאמינה שברור לך שאפשר ללמוד רק את הבסיס שלה (כמו שאמרת) את הפונקציות המוכנות ואת כל היכולות שלה - זה רק אחרי ניסיון (אני מתכנתת הרבה זמן ב VBA, ואני כל פרוייקט לומדת משהו חדש הניסיון זה הבית ספר הכי טוב לפי דעתי ) , לפעמים אתה בונה אתרים או תוכנה לפי דרישת הלקוח ולא מה שאתה רוצה ( כמו במקרה שלי ), בקשר לPHP קראתי קצת באינטרנט והבנתי שהיא דיי דומה ל C ו ++C אז בכלל לא תהיה לי בעיה ( זה פשוט היה משהו חדש ולא מוכר לי ) הבנתי גם שזה יותר ישן מ 1997 זה פותח ב 1994 וב 1997 שני בחורים בטכניון שיכתבו הכל מחדש ומאז הוא רק ממשיך לגדול ... ומי שדורש ממני לעמוד בקצב זו אני ! עם משהו אחד אני בהחלט מסכימה איתך מתכנת טוב הוא מתכנת שיש לו קליטה מהירה לכל הלוגיקה של השפה ( אני לא יודעת אם אני מתכנתת טובה זה אחרים ישפטו) בכל אופן תודה לך על התייחסות

matroz

New member
continue...

first of all, my remarks were general and not towards you specifically. vba programming is not the same to any "real" language programming, although they share few minor concepts. php was developed from the php/fi by zeev and andi (zend comapny-zend engine).

matroz

New member
more about php

for general knoweldge: what you are reffering about php older versions is: 1995 - cgi wrapper - set of Perl scripts for tracking accesses to his online resume 1997- C implementation PHP/FI 2.0 was officially released only in November 1997

א ו ר ח ת

New member
הלכתי לחפש ספרים היום.....

את הרקע הבנתי...... (ואני מתכנתת בעוד שפות ובניהם C++ לכן אמרתי שזה לא אמור להיות לי קשה) אבל מה שמוזר ובעצם קצת אירוני שאין מספיק ספרות לזה בישראל וזה שוכתב פה ומי שנתן לשפה הזו את המקפצה שלה זה דווקא ישראלים. ישנו ספר אחד בעברית של אופוס אבל גם הוא לא נמצא בחנויות כי כנראה אין לו ביקוש . וגם ספרות באנגלית לא מצאתי בחנויות פה . כן כן אני יודעת תזמיני דרך האינטרנט ( אבל לא סומכת על שיטת ההבטחה של חנויות הספרים פה - אם יש להם בכלל לפעמים )

lordgino

New member
לא חשובה השפה, חשובה הטכנולוגיה

הי, אני מתעסק כבר זמן רב (כ 7 שנים) בתכנות במערכות מידע גדולות. עברתי כבר כמה טכנולוגיות (Client Server, Java Application), ולמדתי שמה שחשוב באמת זו לא השפה עצמה אלא התפישה הטכנולוגית. הרעיון של דפים דינמיים, ש PHP ו ASP ן JSP מייצגות הוא בבסיסו זהה. אם התמקצעת ב ASP אין סיבה שהמעבר ל PHP לא יהיה חלק. ודרך אגב, לדעתי הרעיון של דפים דינמיים הוא חזק.

למעלה