איך אפשר לטוס ליפן...

tals56

New member
איך אפשר לטוס ליפן...

לא דרך טורקיש איירליינס ואפגניסטן (אבל דרך טיסה למקום קרוב מאוד לישראל ואז משם לטוקיו) ובמחיר סביר של פחות מ4,450.57 דולר לכרטיס?

jonbaum

New member
במטוס....

אבל עכשיו ברצינות: אין לי מושג איך זה כיום, אבל בעבר לאולימפיק היו דילים טובים ליפן דרך אתונה.

tals56

New member
אממ ביררתי

http://www.olympicairlines.com/ והם לא טסים ליפן בכלל, אני בחרתי בהתחלה תל-אביב ואז אני מחפש טוקיו...לא מוצא,מחפש אוסקה וגם לא מוצא...

parkerpen

New member
דרך בנגקוק

כרטיס זול יחסית - עם אל-על לבנגקוק, ומשם עם תאי-אירליינס לפוקוקה. מפוקוקה תצטרך לעלות על השינקאנסן לטוקיו. דרך נוספת - עם אל-על עד בייג'ינג, ומשם עם צ'יינה-איירליינס לאוסאקה.

Woogy

New member
אוזבקיסטן

יש להם מסלול הכי קצר והכי זול, אם כי יש קישור סביר רק בערך פעמיים בשבוע. אפילו אם תמתין שם 5 שעות בשדה תעופה לטיסת המשך, זה עדיין יותר מהר מהאםשרויות האחרות. בפרט המחיר יכול לרדת אולי אפילו מתחת ל-1000$. הקישור הוא בטשקנט, שזה מעיין שום מקום, אבל זה מה שיש. לדעתי שווה לך לטוס דווקא עם אליטליה, אולי יותר מ-$1100, אבל זו הזדמנות טובה לבקר בדרך באיטליה. גם באייר פראנס אפשר לפעמים למצוא מחירים דומים, והזדמנות זהה לטיול בונוס בהלוך או בחזור. יש פה ושם טיסות זולות עם עצירה או שתיים אי שם בסין וסביבתה, אבל זה לא דבר שקל למצוא מבחינת מבצעים או תאריכים.

tals56

New member
אני מפחד מאוזבקיסטן

איזה מטוסים יש להם? ובאייר פראנס זה עולה 1700$ טיסה בפעם האחרונה שבדקתי... אני לא יודע איך - אבל ראיתי בטורקיש איירלינס פעם אחת 939$ ואחרי זה בדקתי שוב וזה היה 6000 ומשהו דולר... וזה לא סיכון לצאת מהשדה תעופה(שהוא בעיקר בערים גדולים עם פקקים)לטייל בזמן ההמתנה?

Woogy

New member
יש להם מטוסים רגילים

חברה שנותנת שרות סביר לחלוטין. לגבי יציאה מהשדה תעופה, רוב השדות רחוקים מהעיר, ואין מה לצאת מהשדה בזמן המתנה להעברה(תבלה שעתיים הלוך, ושעתיים חזור בשביל שעה בעיר?). אבל אם אתה טס דרך מקום מעניין, אפשר לתכננן כמה ימים בדרך בהלוך או בחזור ללא תוספת תשלום לטיסות. כשאתה רציני לגבי נסיעה, תפנה לסוכן נסיעות, הם יודעים איפה לבדוק, ויש להם גם דילים שאין באינטרנט., מי שמתעסק עם היעד המבוקש, יודע גם לומר לך, מתי ואיפה יש סיכוי סביר למצוא עסקה משתלמת.

Woogy

New member
יש להם מטוסים רגילים

חברה שנותנת שרות סביר לחלוטין. לגבי יציאה מהשדה תעופה, רוב השדות רחוקים מהעיר, ואין מה לצאת מהשדה בזמן המתנה להעברה(תבלה שעתיים הלוך, ושעתיים חזור בשביל שעה בעיר?). אבל אם אתה טס דרך מקום מעניין, אפשר לתכננן כמה ימים בדרך בהלוך או בחזור ללא תוספת תשלום לטיסות. כשאתה רציני לגבי נסיעה, תפנה לסוכן נסיעות, הם יודעים איפה לבדוק, ויש להם גם דילים שאין באינטרנט., מי שמתעסק עם היעד המבוקש, יודע גם לומר לך, מתי ואיפה יש סיכוי סביר למצוא עסקה משתלמת.

Woogy

New member
ת לא עובדת בלי התנצלות?, סליחה ../images/Emo8.gif

לא הולך לי בשירשור הזה, אחרי שנתקעתי בשליחת הודעות, והצלחתי איכשהו לשלוח כפול, הצלחתי איכשהו ללחוץ אנטר בעודי עורך את הכותרת של ההודעה הקודמת. אני שונא לכתוב.
(הודעה זו מיועדת למחיקה עם ההודעה המיותרת המקורית)

GnomeBubble

New member
כי היא לא אוטומטית ../images/Emo6.gif

זאת מחיקה עצלנית של מנהל פורום עצלן ~_~ (הודעה זאת מיועדת להימחק כשמנהל הפורום יזיז ת'תחת שלו...
)

Woogy

New member
אני מבקש לא להעליב את

"מנהיגנו הנערץ": 小泡 GnomeBubble
מנהל פורום 830 - יפן - שפה ותרבות
אפילו לא ב-
הוא לא עצלן, הוא אחד המנהלים החרוצים ביותר שטרם זכיתי להכיר
אגב, לא ברור לי אם פשוט אין בפורום זה טרולים, או שכבוד המנהל עד כדי כך זריז בד"כ. (הודעה זו מיועדת למחיקה עם שאר ההודעות המיותרות, החל מהודעה מספר 97071241)

GnomeBubble

New member
../images/Emo8.gif

עכשיו אחרי שהחמאת למנהל אתה חושב שהוא ימחוק את המחמאה? נו באמת

SashTheRed

New member
ברור שהוא מוחק את ההודעות של הטרולים בשיא

יש בממוצא 246 הודעות של טרולים בפורום הזה לבד. בועז פשוט מספיק למחוק את כולם לפני שאנחנו אפילו שמים לב :)

GnomeBubble

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

רק לפני רגע היו פה איזה 30 תגובות של טרולים שלא האמינו לכם, ותראו איך הן נעלמו...

למעלה