איך אפשר לחיות ככה

איך אפשר לחיות ככה

איך אפשר לחיות ככה עם הערבים האלה לעזאזל. הערבים עושים פיגועים איךךךךךךךךךךך איך אפשר ???? כל יום פיגוע או ירי זה כבר שיגרה לפי דעתי צריכים להעיף את כל הערבים מהמדינה שלנו זאת מדינה יהודית בחלוקת ארץ ישראל באו``ם רצו להביא שתי מדינות לשתי עמים אבל הערבים לא רצו הם רצו לזרוק אותנו לים ןזיהיה להם מדינה אחת שטיבי המפגר הזה אומר על הרמטכל של מדינת ישראל פשיסט איך?????????? בושה, תתבישו לכם ערביי מדינת ישראל והפלשטינאים אני בז לכם

סליחה אבל אתה מטומטם

תגיד לי משהו,אם מחבל בא לפוצץ את עצמו כאן ,במה אשמים ערביי ישראל יא נאצי דפוק,במה? צריכים לזרוק מטומטמים כמוך מפה יא חולה נפש

*קסנדרה

New member
ד``ר הופמן

לד``ר הופמן לגבי מחבל שבא להתפוצץ פה בישראל, אני אגלה לך משהו. האחד, לא פעם אלא במרבית הפעמים, התחוור שערביי ישראל נתנו לו מחסה עד שיצא לפעולה, ערביי ישראל סייעו לו עד שיצא לפעולה, וערביי ישראל סיפקו לו את התחמושת, אותה הסתירו והבריחו עבורו !!! יחד עם זאת, אין להאשים באופן גורף את כל הערבים, בין הם ערביי ישראל או ערביי הגדה המערבית ומזרח ירושליים. כמו שלא יעלה על הדעת שיאשימו אותנו הישראלים בגלל ברוך גולדשטיין שלקח נשק וירה בערבים בשעת תפילה - מעשה בזוי ושפל מאין כמותו. אבל להעמיד פני תמימים, הם אינם יכולים, ערביי ישראל, בתמרה נמצאו מחבלים, כלי נשק ותחמושת, בשפרעם גם, מפורדיס יצאו שבאב וזרקו אבנים על הרכבת החולפת על הפסים בסמוך לכפר, תמורת 50 ש``ח שקיבל כל שבאב ועוד.... אבל לא להאשים באופן גורף, זה לא הוגן, בכל מקרה. קסנדרה

קסנדרה את צודקת אבל...

אי אפשר לבוא בטענות לכל ערביי ישראל,אי אפשר להגיד זהו זורקים אותם לים ונגמר הסיפור כי כל ערבי מחבל ,יש כאלה לא אמרתי שלא ואני נגד זה אבל לא ייתכן עם ההכללות האלה ואגיד לך את האמת אני שונא אנשים שאולי הם יהודים או אולי ערבים או הולנדים או גרמנים בגלל התנהגות כלשהי ולא בגלל היותם יהודים, ערבים או לא יודע מה,וכשאני שומע הכללה כזאת פשוט בא לי לבכות וחבל שזה המצב,אני מבין את האנשים עם כל הכעס והאמת גם אני כועס כי מה שקורה כל הפיגועים האלה זה לא בסדר אבל אנשים פשוט לא רוצים לחשוב וחבל

*קסנדרה

New member
ד``ר הופמן - הוא אשר כתבתי

ד``ר הופמן אכן, אז אתה מסכים עם דבריי יופי. אז בבקשה לא לקרוא ליהודי-ישראלי נאצי בבקשה!!!! הנאצים אגב לא שנאו רק את היהודים, אלא גם את הצוענים, החולים, הנכים, המפגרים, ההומוסקסואלים והלסביות והשד יודע מי עוד.... ומה הנ``ל עשו להם ?????? כלום, אשמתם אחת: נולדו לעולם. ומה אנחנו עושים לערבים ???????? כלום, מנסים לחיות בארץ, כן בינתיים רק מנסים, בקושי מצליחים. בין האוטובוסים המתפוצצים, למכוניות התופת בתחנות האוטובוס, מחבלים מתפוצצים ועוד... אני לא כועסת פחות על קוזו אוקמוטו שרצח אנשים חפים מפשע בשדה התעופה, אז מה אם הוא היה יפני ????? אני לא כועסת פחות על הגרמני והגרמניה שחטפו את המטוס לאנטבה, אז מה אם הם היו גרמנים ??? אני כועסת על המנהיגות ששולחת את המחבלים לפגוע ולרצוח בדם קר !!! אז קדימה , בואו נפסיק לטמון את ראשינו בחול, תרימו ראש, תזקפו קומה, אף אחד לא ביקש מכם להתאבד כמו ה``שאהידים`` אלא רק להגן על עצמנו. קסנדרה

eliasys

New member
מי ששולח את המפגעים הם אנשי הדת

ולא המנהיגות המנהיגות מקבלת פיק ברכיים מאנשי הדת ואם היא לא תסכים למה שהם מטיפים לא היא תנודה ותהפוך מטרה לאנשי הדת שלא יודעים מה זה אלוהים

*קסנדרה

New member
אליאס

אליאס תודה על התיקון. אנשי הדת , בדת האיסלם היא , היא המנהיגות. בעצם אפילו בנצרות לאנשי הכנסייה יש כח והשפעה על פוליטיקאים אבל בימים החשוכים, ימי הביניים היה להם יותר כח , כמו שחומיני שלט באיראן. היום אנשי הדת משמשים מנוף לפןליטיקה והפוליטיקה משתמשת באנשי הדת ככיסוי ואי אפשר לדעת מי ראש הדרקון ומי הזנב !!! כך או אחרת, אנחנו הקורבנות, בתסריט הזה, בינתיים. קסנדרה

all

New member
ישנם אנשים שגם אחרי 100 שנה

של מלחמות חושבים שישנו משהו שאנשי הצבא עוד לא ניסו אותו, שעדיין יש פטרון קל כמו לגמור אותם אחת ולתמיד (ואני מדבר על אנשים בשני הצדדים). ובכן אין לי עוד מה לומר לאנשים אלו. כבר אמרתי כל דבר אפשרי. כעט אני רק רוצה לבקש ממך סליחה על מה שהגזענים האלו אומרים לך כל חייך וככל הנראה יגידו גם בעתיד. הלוואי והיה לי כוח או דרך להסביר להם כמה זה... כל חייו אבי שמע קללות יהודון מלוכלך, ג`יד בוגד וכו` וכו`. ועכשיו אני שומע את בני עמי עושים את אותו הדבר ואני מתבייש בשבילם ומבקש ממך אלף סליחות

eliasys

New member
זה בסדר ידידי

הבוז הוא הדדי גם אנחנו בזים לך

SMG

New member
אסור להכליל!!!!!

לא כול הערבים מזיקים לישראל וליהודים!! ואם נעשה הכללות אנחנו לא יותר טובים מהנאצים... פשוט צריך לשים סוף לפיגועים ולמלחמות כי גם אנחנו ואני בטוחה שגם רובם רוצים שלום... הבעיה היא שהיארגונים הגדולים שלהם הם אלו שמשפיעים על כולם ובגללם הכול קורה!!! SMG

קלייר

New member
מתי תבינו לא ערבי ישראל/אשמים

מתי תכינסו לראשכם האטום שלא ערבי ישראל פגעו ותתביש לך שאתה שוכח שלנו היהודים אמרו אותו דבר סילקו אותנו מכל מקום והרגו אותנו

*קסנדרה

New member
קלייר - תקראי לפני שאת לוחצת שלח

קלייר לא קורה לך שאת קוראת את הדברים שאת כותבת ומגלה שטעית ???? תבדקי לפני שאת לוחצת שלח !! את מזכירה כל הזמן ערביי ישראל, מה זה קשור ולמה זה קשור ? יש ערביי ישראל שסרחו, פגעו ופשעו ולא פחות מערביי הגדה ומזרח ירושליים. ויש ביניהם אנשים טובים ללא רבב, לפחות כך אני חושבת. אבל, המנהיגות של ערביי השטחים, של התנזים, חמאס ופת``ח, שולחים איומים לערביי ישראל, גם לאלו מבינהם שלא רוצים לנקוט עמדה, ומאיימים עליהם לשתף פעולה, והם, ערביי ישראל, חלקם משתף פעולה מרצון וחלקם מאונס, כך שאת צריכה ללמוד מעט יותר על הנושא. קלייר אני לא קיצונית, רחוקה מלהיות גזענית, ואין מקום להשוואה בין הנאצים לבין יהודים-ישראלים שחיים בפחד, עם חופש מוגבל בארצם - מולדתם. להזכירך : ``להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון וירושליים...`` איפה החופש ??? קסנדרה

למעלה