איך אפשר להפוך לחמניות ליותר

moran008

New member
איך אפשר להפוך לחמניות ליותר

"קלילות" לפי המתכון הזה (לא זוכרת של מי.. סליחה) לחמניות: סטרטר של שמרים: בקערת העבודה הכינו בלילה מימית של: 3 כפיות של שמרים יבשים. 6 כפות קמח 3 כפות סוכר כ 150 סמ"ק מים לאחד הכל יחד, לערבב לבלילה להניח בצד לתסיסה. לאחר התסיסה הוסיפו לקערה: 1/2 קילו קמח. כפית מלח להוסיף עוד כ 250 סמ"ק מים אבל בהדרגה..תוך כדי לישה. ללוש את כל הבלילה בידים לבצק די דביק...במרקם טיפה סמיך ממרקם של בצק ספינג'. התפחה ראשונה בקערה.. הניחו לבצק להכפיל את נפחו. תנו לבצק בוקסים ותלשו כדורונים בידיים משומנות ...עיגולים ולתבנית שקעים לתפיחה שנייה. הברישו בתבנית השקעים את הכדורונים בביצה והוסיפו שומשום מעל. הניחו להתפחה קצרה נוספת.
 
למעלה