איך אפשר להמשיך?

add1

New member
איך אפשר להמשיך?

הכרתי את הבחור לפני חצי שנה, בתחילה היו לנו חודשיים קסומים של התאהבות מטורפת, הרגשתי שמצאתי באמת את שאהבה נפשי. לאחר חודשיים הוא נסע לחו"ל ללימודים - אני מקבלת את זה וזו היתה בחירה שלי לחכות לו עד שישוב. הקשר היה מאוד אינטנסיבי ואף נסעתי לבקרו לשבוע ימים שהיה קסום ומדהים. לצערי היום הכל מתמוטט. הוא נמצא בתקופת מבחנים ולחוץ מאוד ומבקש בלי סוף שאבין אותו, ואני בהחלט מבינה את הלחץ אך לא מוכנה לקבל דרישה לתמיכה אינסופית ולא לקבל דבר. לא אפרט בלי סוף כדי לא להלאותכם אבל אני מוכנה לתת את הנשמה שלי (לצערי אני מאוד טוטאלית ביחסים) אך בתנאי שיתנו לי בסופו של יום חיבוק מרגיע ואוהב- ואפשר לתת את החיבוק הזה דרך הטלפון. אחרי הכל אני היא המקריבה למען הקשר הזה והוא טוען שכל אחת היתה מחכה, אני זו שמעניקה ללא סוף והוא אומר שמבחינתו זו לא תמיכה והוא פשוט רוצה שאפסיק "להציק" לו ב"דרישות מוגזמות" לתשומת לב. אני אדם שיודע להבהיר עצמו וכבר אלפי פעמים ניהלנו שיחה והוא פשוט תקוע בעמדה שלו ואני כל פעם מוותרת על עוד ועוד. אני אוהבת אותו מאוד ומוכנה לתת הרבה לקשר הזה אבל בשיחה שניהלנו אתמול הסברתי לו (שוב) למה רע לי - כי הוא שאל ושוב היה ויכוח סרק כשלאורך השיחה אמרתי הרבה פעמים "אני מרגישה שאתה לא אוהב אותי" והוא לא הביע התנגדות אפילו פעם אחת! אמרתי לו שאני זקוקה לו והוא אמר שהוא לא יכול כרגע לתת לי כלום. ואני אומרת שהנתינה הזו נובעת באופן טבעי מהלב ולא מהראש לאחר מחשבה מעמיקה. לבסוף אמרתי לו שאולי אנחנו שנינו צריכים קצת לחשוב ותשובתו היתה "תעשי מה שאת רוצה, את איתי אז את איתי , את לא איתי אז את לא" זה מה שמגיע לי??? אמרתי שאם ככה אז אני לא איתו כי מגיע לי שלפחות הוא יביע איזושהי התנגדות , שיגיד "אני אוהב אותך ונתמודד עם המשבר" ולא "בואי נדבר מחר כי עשית לי כבר כאב ראש". אני לא מבינה איפה האדם העדין והמקסים שהיה איתי ומי זה האכזרי שדיבר איתי בשלושת השבועות האחרונים??? הכל קסום איתו חוץ מזה וזה בגלל שהוא לחוץ אבל כל חיינו יהיו לחוצים - הרי אלו החייים ואם ככה הוא יהיה תמיד? שאלתי אותו והוא אמר לי שככה הוא ולא מוכן להשתנות. זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה רוך וחום ואהבה. לא רוצה להיות בלעדיו אבל לא רוצה גם לספוג את היחס הזה.

אפשר להמשיך ועוד איך

הכל תלוי בך! כרגע הוא לומד ומשקיע זמן בכך. תני לו את הזמן שלו, אל תלחיצי ואל תדרשי ממנו דברים. הניחי לו. דווקא הדרך הזו, תתן לך ולו יתרון בהמשך הדרך. עלייך להבין עמדתו. הוא בחר בדרך הזו ועלייך לכבדו. את מבקשת יותר ממה שהוא יכול להעניק לך כרגע. תרפי. את ממאיסה את עצמך עליו. במקום להתעסק עם שטויות, תתמקדי בעצמך, תשקיעי בעצמך עד שישוב ארצה. אל תנדנדי לו. גברים לא סובלים קוטריות. אני בהחלט מבינה את תשובתו לך. אם את רוצה להיות איתו - אז אל תלחיצי אותו.

seeyou

New member
רק בגלל שהוא לחוץ?../images/Emo12.gif

את נמצאת בבעיה מכיוון שאת מבוצרת בעמדותייך וסביר להניח שהחבר מבוצר בעמדותיו. רק בגלל שאת מרגישה שהוא לא אוהב אותך זה לא אומר שזה נכון הוא אוהב אותך על פי דרכו. בכול מערכת יחסים ,חברות-זוגיות יש לקחת בחשבון ששני אנשים שונים, שבאים מרקע שונה ומחינוך שונה, עם ערכים שונים, המנסים יחד להקים משהו משותף ! תחפשי את המשותף ולא את המנוגד! יוסי

ivainshtein

New member
../images/Emo39.gifתגובה

אני מתארת לעצמי שאת מאד מתוסכלת. אם את אכן אוהבת אותו ורוצה להיות איתו, אל תשפטי אותו לפי תקופה לחוצה מאד בחייו, כי תקופות כאלה לא באמת משקפות את אישיותו של האדם. יש לו מטרה מסוימת כרגע, הוא שואף למטרה הזו. אל תעמדי בדרכו, תהיי רגישה ותומכת, וכאשר הוא יעבור את התקופה הזו אז המטרה שלו תהפכי להיות את. הרי אמרת בעצמך שהיו לכם תקופות קסומות... מצד שני אם תנתחי את התנהגותו בתקופה שהייתם יחד ותראי שזו רק את שהשקעת כל הזמן-אזי ברור שהמצב לא ישתנה. זה כבר עניין של אופי תנסי להיסתכל במבט צלול על הזוגיות שלכם ולהחליט. בהצלחה ולא להתיאש!!!

לחוצים

אולי לא תאהבי לקרא את זה אבל... הפסיקי ללחוץ עליו, הרפי ממנו, תני לבחור לנשום... קחי פסק זמן... תני לו קצת "להתגעגע" אליך. התנהגותך ילדותית ומעצבנת. הרפי ממנו העסיקי את עצמך בדברים אחרים. אולי לשם שינוי תלמדי גם את משהו וככה לא ישאר לך כל כך הרבה זמן פנוי. הפסיקי להעניק כל כך הרבה ו"לאהוב" אןץן כל כך הרבה, בנוסף הנמיכי ציפיות לא כל אחד מסוגל לתת כל כך הרבה כמוך וזה שהוא לא אומר לך כל הזמן שהוא אוהב אותך, עדיין לא מראה שאכן לא אוהב אותך. אבל בהחלט ייתכן שהצלחת "להמאס" עליו בהתנהגותך. לכן הרפי קחי פסק זמן ותני לו להתגעגע.

רונתי

New member
איזה נודניקית את!!!!!!!!!!!!!!!!

את מזכירה לי את בעלי, כשעוד היינו חברים וסטודנטים , ונסעתי לפני מבחן ללמוד אצל ההורים בחיפה, והוא היה מחזיק אותי על שטויות שעות בטלפון ובבוקר, במבחן הייתי גמורה ועצבנית. רדי ממנו בתקופות הלחוצות!! תכתבי לו מכתבי אהבה באימייל שיעשו לו שמח בלב והוא יענה לך בזמנו החופשי, שלחי לו הפתעות בדואר שיראו לו שאת חושבת עליו ותומכת בו בתקופה הלחוצה שלו. אל תעיקי עליו יותר.

lilaaa1

New member
תראי

קודם כל, בתור אחת שלומדת בח"ל ורואה הרבה כאלו מערכות יחסים מרחוק- מעטות מאוד הבחורות שמחכות! ככה שלא כל אחת הייתה מחכה!! אני אחזק את מה שכבר נאמר ואוסיף, זה חשוב מאוד, אל תימאסי עליו, אל תהיי פושית, למה הקלף צריך בכלל להיות בידיים שלו? את גורמת לזה לקרות. את זו שבארץ, ואת זו שמחכה, לך מגיע את כל הקרדיט. עצתי לך תרפי, שיתגעגע, שאפילו יפחד לאבד אותך אבל את מצידך תהיי חזקה. רק כמה שאלות כדי להבין קצת יותר את המצב.. מה הוא נסע ללמוד? (בכמה שנים מדובר) הייכן?

הייתי שם, והכי חשוב שכולם מפספסים..

לא מתאימה לך מערכת היחסים הזאת. הוא נפלא, את אוהבת אותו אבל ... זה לא בשבילך. גם מרחק, גם תקופת מבחנים, וגם בחור לחוץ שקשה לו עם הדרישה שלך לתשומת לב והוא מסוגל לומר לך ללכת בגלל זה. תאמיני לי, הייתי שם. אהבתי אותו מאוד והוא אהב אותי "בדרכו", חייל קרבי שלא היה לו זמן להתקשר ולהיות איתי (ומסיבה טובה, כביכול) אבל מעבר לזה גם לא היה טיפוס של שיחות ארוכות ובילויים ארוכים וכמה שניסינו (8 חודשים) בסופו של דבר השורה התחתונה היא - זה לא הקשר שרציתי. זה גם לא הקשר שאת רוצה. אלא אם את מוכנה לעשות שינוי 180 מעלות, לתת לו את הזמן שלו ולהסתפק במערכת יחסים כפי שהוא מוכן לתת לך, כי הוא לא הולך להתאמץ מעבר למה שהוא מתאמץ עכשיו - פשוט תשלימי עם העובדה שהיה לך נחמד, קסום, ומטורף - אבל זה לא יכול להחזיק מעמד לאורך זמן כשאין התאמת בציפיות שלכם ממערכת יחסים וכל אחד רוצה משהו אחר...

למעלה