איך אפשר ככה??

רגישה1855

New member
איך אפשר ככה??

שיש 2 קולות כל כך מנוגדים בתוכי
בטח אתן מכירות אותם....... זה שמזכיר לי שאני פשוט נראת רע, לא מרוצה בכלל ממה שאני רואה, רק שואפת להיות יותר רזה ויותר רזה, מפחדת כל כך לאכול ולהעלות אפילו גרם, וזה שנלחץ.... מאוד מאוד נלחץ, וחרד... ואומר לי לאכול.
אז איך? איך? זה קולות שפועלים ביחד.... וזה מטורף כל כך :(
רוצה לצאת מזה, ורוצה להשאר בזה
די כבר!!!!

lital172

New member
היי מתוקה.

אני חושבת שכל אחת שתשאלי כאן תגיד לך שהיא נלחמת בקולות האלו. יש שהצליחו להדוף אותן ולהבין מה באמת חשוב ומה מקדם אותם. בחיים ויש כאלו שכל הזמן מתנדנדות בין זה לזה... נסי לעשות לך מין טבלה כזאת. מה נותן לי להיות רזה לאן אני מגיעה שאני שם.. מה משתנה אם אני אוכלת ומה זה נותן לי . שרואים מול העינים את זה יותר קל לבחור בבריאות מאשר בחולי... תנסי?

רגישה

זה באמת משהו שמוכר לי, המאבק הזה בין שני הקולות. לכולנו כאן.
את מבינה שהמלחמה הזו בתוכך, אומרת שיש בך צד שפוי, בריא, שנלחם בחולי, ולא רוצה לתת לו להשתלט עלייך?
הקולות האלו הם כח שפועל בתוכך ומנסה לשמור עלייך. ומזל שיש לך אותם.

את הרבה שנים בתוך המאבק הזה בחולי, וזה מעייף, כואב ומתיש. איזו עזרה את מקבלת?

היי רגישה

אהבתי את הכינוי כי גם אני קצת רגישה
וגם אצלי זה ככה יש 2 קולות. אחד טוב והשני רע
מקווה שהכל הטוב ישתלט עליך ואולי גם תקבלי עזרה:)
לפחות זה מה שאני מקווה לקבל איזה עזרה

בהחלט מאבק לא פשוט..

המאבק הזה הוא הסיבה בהחלט הסיבה העיקרית שפניתי לקבל טיפול..
תנסי לעשות הפרדה, ולא לתת למחלה את ה"כבוד" כמו של ההגיון הבריא שלך, ולא לקרוא להם "שני קולות" (למרות שזה מרגיש ככה ואני בהחלט מבינה!!!), אלא יש אותך, ההגיונית, שרוצה להיות בריאה חיונית ובעיקר מאושרת, ויש את המחלה שמקוננת בתוכך, ובנינו, מי שולטת?

עוד משהו שעוזר לי, הוא לרתום את האנשים הקרובים אליי למאבק הקשה הזה. כשאני מרגישה שאני קצת מאבדת אחיזה אני רותמת עוד "קולות הגיוניים" למאבק הזה, ומה אני אגיד לך.. היתרון המספרי מנצח ברוב המקרים

אני איתך. לכל דבר שאת צריכה.

למעלה