איך אפשר בלי

stan123

New member
איך אפשר בלי

אני אוהב לחשוב על עצמי בתור איש העולם הגדול, משכיל, תארים אקדמיים... אבל עזבו: אוהד סטילרס אומנם, אבל תודו! המעודדות של ברונקוס הכי יפות, נכון? אני אוהב את הפאטס בגלל קראפט והאצטדיון, אבל לא הצטערתי שהם עפו כי אז יש עוד משחק לראות את המעודדות של הברונקוס - ואני לא מתכוון לבחורות עם הקסדות, אלא הבחורות עם הפונפונים... גם המעודדות של נאגטס נראות לא רע בכלל... אז יש משהו בקולורדו שעושה את הבחורות יפות? ואל תגידו לי אוויר הרים כי אני ירושלמי! אחרי קולורדו הייתי נותן את הקול שלי לנבחרת ה"גולד ראש" וגם אינדי נראו לא רע (איזה יפה זאתי, נו... פייטון מאנינג? רק חבל שהיא לא מדוייקת בהנפות שלה) מי הנבחרת שלכם?

RoyBehar

New member
איפה אתה מספיק לראות מעודדות?

חוץ מזאת שרוכבת על thunder הסוס אחרי כל ט"ד, בקושי מראים אותן בשידור. אבל כן, יפות יפות הבנות של הברונקוס.

stan123

New member
רואים קצת, גם באינטרנט, לגבי סטילרס

אתה צודק, לא מספיק רואים אותן... לפעמים יוצא קצת, יש גם סרטונים של הקבוצות באינטרנט... ולגבי הסטילרס, באמת לא יצא לי לראות משהו כזה... ועכשיו שאני באמת חושב על זה זה חמור מאוד! אני מציע שנשלח להם מכתב זועם

stan123

New member
אגב, לגבי מעודדות הסטילרס

אין להם... פעם היה... אם אתה רוצה קצת נוסטלגיה אז כנס ל: http://www.steelerettes.com

electric blues

New member
דרך אגב-אם כבר מדברים על מעודדות...

אני בעד לגייס מעודדות לIFL זה יביא יותר קהל ובעיקר יתרום לאווירה הכיפית של המשחק.

omrili77

New member
איכס ../images/Emo5.gif

במקרה בדיוק היום הסתכלתי באתר של דנבר, ונתקלתי בבאנר שמפרסם את לוח השנה של המעודדות שלהם. כמובן שלחצתי, וחוץ מזה שהאתר ממש לא יוזר פרנדלי (כל תמונה שלוחצים נפתחת בחלון הראשי, אז צריך כל פעם לחזור אחורה) נדהמתי מכמה שהמעודדות האלה יפות מרחוק ורחוקות מיפות. פשוט איכס. בכלל, ידוע שהמעודדות הממש שוות הולכות ל-NBA ולא ל-NFL, אין מה להשוות בכלל.

cwoodson

New member
תמונה אחת שווה מיליון!! מילים

חבר'ה תרגעו... זה ידוע בארה"ב שלדאלאס קאובויס יש את המעודדות הכי שוות בכל הספורט האמריקאי.

תגיד, החופים זה גם בדאלאס???../images/Emo163.gif

מה שיפה בעמוד הזה זה שכתוב גם מה כל אחת עושה. שמת לב שאחת מהם היא אמא?

למעלה