איך אנשים בכל העולם

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
איך אנשים בכל העולם

ולא רק בפלסטין מצפים שאותה האדמה ואותם מקורות פרנסה שפירנסו לפני 30 שנה 1000 איש, תפרנס היום 6000 איש ובעוד 30 שנה 36000 איש ובעוד 60 שנה 216000 איש ובעוד 90 שנה 1.3 מליון איש ובעוד 120 שנה 8 מליון איש? לשאלה זו יש שתי תשובות, תשובה דתית ותשובה מדעית! 1. התשובה הדתית תומר כי שכניך הם כופרים, עושים את הרע בעיני אלוהים ויש להשמיד אותם או לגרש אותם. אך בתשובה זו יש מספר בעיות, במיוחד כשהשכן שלך חזק ממך. עוד יותר כשאין לו לאן ללכת. ובמקרה שגם הוא מתרבה בקצב שלך, אתה עלול למצוא עצמך בברוך לא נורמלי! 2. התשובה המדעית! ניתן להוציא מן האדממה את כל המיץ שלה, להעביד אותה בפרך, לדשן אותה בכימיקלים זרחניים איומים שיפגעו במי התהום לצמיתות. ניתן להקים תעשיות כבדות, קלות בכמות שתתן עבודה למליוני אנשים אלו. ניתן לקרות את כל היערות שעדיין נותרו וניתן להשמיד את שארית הפליטה של חיות הבר בעולם. אכן ניתן לבנות מגדלי 100 קומות שיצרו את אפקט החממה, יביאו להתחממות העולם שתביא להמסת הקרחונים באנטרקטיקה. אך גם בתשובה זו ישנה בעיה. האם ניתן יהיה לחיות בעולם הזה בעוד 120 שנה? האם רעל מסוים שיפגוש רעל אחר בים, לא יצרו רעל נוסף שכשיחבור למימן וחמצן יהפוך את הים לים מת? או כשרעל מסוים יפגוש רעל אחר באויר יהפוך את הרכב האויר לגז שלא ניתן לנשום אותו? מאידך תחשבו איך יראה העולם שלנו כשאוכלוסיית בני האדם תקטן פי -6? לי נראה שיהיה זה גן-עדן לכל העמים, יערות, ימים וחיות הבר. ואל תשכחו חברים, גם החיות וגם העצים נבראו ע"י אותו האחד שברא גם אותנו ולכן גם להם יש זכות קיום כאן!

B.Shokor

New member
הזכרת אותי במשהו!..

1. הזכרת אותי בסיפור שקראתי (מצורפת תמונה). 2. (הכוח העיליון) ידאג.

all

New member
לא שוקור

1. אינני חושב שהזכרתי אותך במאמר שלי בכל דרך שהיא. 2. הפחד הגדול שלי זה שאכן יגיע מצב בו הכוח העליון ידאג לריבוי היתר שלנו. מכיוון שהכוח העליון דואג לריבוי יתר של חייה מסויימת בריבוי יתר של חייה הניזונה מאותה החייה. רבים חושבים שאין אף חייה חזקה מאדם בעולם זה. זו טעות, חברים. מוטציה קטנטנה בחיידק הטורף והמין האנושי הופך למין במצב הכחדה! מוטציה קטנה בוירוס האיידס, והמין האנושי ידבק במחלה זו לא דרך הדם אלא דרך האפצ´י, דרך האוויר, בדיוק כמו שנדבקים מכל הוירוסים הפשוטים כבר היום.

all

New member
חשבתי על זה, זה זניח.

גם במלחמת אירן/עירק, מלחמה שבה נפלו מליון איש, יחס הילודה/תמותה אף לא הגיע למצב של שיוויון. לפי הבנתי, כבר איחרנו וללא פעולה דרסטית העולם חוגג את המאה האחרונה שלו. אינני נביא זעם שמנבא את סוף העולם, אני רק אומר שהעולם די בקרוב יהפוך לעולם לא כל כך ידידותי לסביבה, למקום שדי קשה לחיות בו.

למעלה