איך אני רוצה.....

dizel4

New member
איך אני רוצה.....

הייתי במזרח בחודשיים האחרונים,ולפתע נכנס לי הג'וק הזה של הצניחה החופשית.אני כבר לא יכול להחזיק את עצמי, אבל כרגע אין לי ברירה כלכך.היות וצללתי בתאילנד, לפני 3 שבועות והרופא אמר לי להמתין עם זה מספר שבועות,היות וכלי הדם של עור התוף התפוצצו בצלילות. אני כבר יודע שבשבועיים הקרובים,אני הולך להתחיל קורס צניחה,הבעיה שלי עכשיו,היא שאני כבר חושב על אחרי הקורס. זאת-אומרת על רשיון A ואולי גם על B יותר מאוחר. האם מישהו ואני בטוח שמישהו כאן , יכול לתת לי הערכה תוך כמה זמן פחות או יותר אפשר להגיע מ -0 לרשיוןB במהירות האפשרית.נצא מנקודת הנחה שהצנחן, הוא צנחן ממוצע. תודה רבה מראש,לכל העונים.

למה דווקא B?

בכל מקרה רישיון B כולל מינימום 50 צניחות ועמידה בדרישות שתלויות ביכולת שלך בשבוע תוכל לעשות הרבה צניחות, אבל ברמה של גם לקלוט להצליח להבין ולהתקדם, סדר גודל של כ 2-3 צניחות ביום וכ 6 צניחות בשבוע (תעשה את החישוב שלך לבד). לאחר סיום הקורס (עוד לפני רישיון A) כמות הצניחות ביום כבר תלויה בך/במועדון/ בך ובמועדון ביחד אבל הייתי אומר ש 3 צניחות ביום יכול להיות מספר ראלי. כל זה כמובן לדעתי ומניסיוני האישי בלבד

dizel4

New member
רשיון B כי....

אולי אני קצת מתלהב כרגע מכל העניין,אבל אני סמוך ובטוח ב100% שאני ארצה להתקדם במינימום שבמינימום,בתחום זה. ידוע לי שהקורס לבטח לא יספק אותי,כך גם רשיון A שאני אישית חושב שהוא מקנה לך את הצעדים הראשונים בלבד בתחום זה. היות וצנחתי צניחת טנדם,אחת בחיים שלי(לצערי), תמיד ידעתי שאני אעשה את זה שוב.אבל אני חושב שאם כבר נכנסים לתחום הזה, אזי כדאי להכנס כמה שיותר פנימה. אני מקווה שבחודשיים הקרובים,מזג האויר יאיר פנים ונוכל לבצע מה שיותר צניחות ובעיקר להתקדם כמה שיותר. עוד דבר קטן שרציתי לשאול אותך,אחרי שסיימת את הקורס,האם 3 צניחות ביום זה משהו באמת ראלי? תוך כמה זמן בערך, מהתחלת הצניחה הראשונה עד הצניחה 3 ,לוקח זמן? תודה מראש

iec

New member
2 דברים: א.אני מאוד מקווה ש...

שהכנת הרבה מאוד כסף כדי לקפוץ 3 פעמים כל יום...(אם אתה לא הולך לקנות מצנח) ב.אני לא רואה מה ההתלהבות של רשיון B (לא שאני לא רוצה)...פשוט אני חושב שצנחן עם רשיון A עם 200 צניחות(ולא עשה הסמכה ל-B) יותר מנוסה מאשר צנחן עם רשיון B עם 80 צניחות נניח.... זה לא תלוי ברשיון כמו בכישרון.... *אם רצונך להיות מדריך אז סעיף ב' לא רלוונטי כלפיך... בהצלחה

טיפה סדר

יש לי הרגשה שאתה חושב שהרשיון הוא כמו בצלילה, בצניחה חופשית זה לא בדיוק עובד ככה. אם יש לך רשיון B אתה לא עולה לגבוה יותר גבוהה או משהו כזה. ההתקדמות בספורט מבחינת יכולת ודברים שאתה לומד לעשות באויר נעישת לא רק על פי איזה רשיון יש לך וכמה צניחות יש לך. אתה יכל לקפוץ 100 קפיצות ועדיין צנחן עם 50 צניחות שלקח הדרכות אחרי הרשיון A יהיה יותר טוב ממך. העניין הוא לא לקפוץ כמה שיותר פעמים אלה לנצל את אלה שאתה עושה (לא הכמות קובעת אלא האיכות) 3 צניחות ביום זה דבר אפשרי בהחלט (אך כמו שאמרו כבר, תכין את הכסף...במיוחד שאין לך ציוד פרטי) אני מאמין שלאחר שתעשה את הקורס הדברים כבר יהיו יותר ברורים ותבין איך העסק עובד. שיהיה בהצלחה

freefire

New member
|ל מה ההבדל בין רשיון A לרשיון B ?

אני חדש ומתעניין בתחום ואשמח לדעת מה ההבדל בין רשיון A ל-B וכמה צניחות צריך כדי לקבל רשיון A ומה הוא מקנה ? תודה :)

holtzy

New member
קצת ציונות! - קישור לאיגוד הישראלי

שם תוכל לקרוא בעיברית על כל רשיונות הצניחה ומשמעותם - פרק 2 מסעיף 2.4

holtzy

New member
אה... ואם קשה להבין את המינוחים...

דבר איתי - 0526936669 עידו - מנהל ביה"ס לצניחה של פרדייב חוף הבונים (לא צריך לערב הורים)

freefire

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

כן יש שם כמה מונחים שאני לא מבין ......

למעלה