איך אני רואה?

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
איך אני רואה?

הוספתי תמונה לפרופיל שלי...אבל אני לא מצליח לראות אותה....ז"א,היא כאילו מוגדרת "פרטית"....שרק החברים שלי יכולים לראות אותה (לא זוכר על מה לחצתי)................אז איך אני משנה אותה שכולם ייראו אותה? 2.האם אנשים יכולים לדעת מתי עליתי לפייסבוק ומתי לא? ז"א,שמתי לב שיש מעין CHAT בצד ..אבל אני תמיד דואג לשים אותו על "אוף ליין".............זה מספיק נכון? אני יודע שהם יכולים לראות את ה WALL שלי.....ואז הם יכולים לראות אם צירפתי חברים או כתבתי משהו כללי..ולפי זה להסיק אם עליתי למחשב ומתי (אבל גם את זה עשיתי שרק אני יכול לקרוא את מה שכותבים לי ב WALL....חחחחח) מה אני צריך שכל מיני "נודניקים" יתחילו להציק לי..חחחח בקיצור אשמח לתשובות

KaNiJa

New member
1. הגדרות פרטיות לאלבומי תמונות

settings privacy settings profile Edit Photo album privacy settings (זה תחת 'Photos Tagged of You') ושם מגדירים לכל אלבום מי יכול לראות מה.

roaic

New member
זה עדיין לא פותר את הבעיה

אני אסביר: יש לי בסה"כ 2 תמונות 1.תמונת פרופיל (שאותה אני רוצה שייראו כולם) 2.תמונה ששמתי באלבום עכשיו....למקום שאתה שלחת אותי....אז אני נכנסתי לשם....ל EDIT....וזה מראה לי בעצם את התמונה שבאלבום שלי.(אבל זו תמונה שלא מעניינת אותי כ"כ) אני רוצה להגיע למצב שאני יכול להגיד לפייסבוק,שהתמונת פרופיל שלי תהיה גלויה לכולם. (תמונת הפרופיל,לא זו שבאלבום) איך אני עושה את זה?? (ותוך כמה זמן מרגע ששיניתי זה נכנס לפעולה?? זה מייד או לוקח כמה שעות? אשמח להסברין ותשובות תודה

KaNiJa

New member
לפי מה שכתבת בהתחלה, אני מסיק שאתה לא רואה

את התמונת פרופיל שלך בעצמך. אם זה נכון, אז התמונה לא הועלתה בהצלחה ואתה צריך להעלות מחדש. אם אתה רואה את התמונת פרופיל, אבל אנשים שמחפשים אותך לא רואים, אז אפשר לשנות זאת כאן: settings privacy settings search Search results My Profile picture - להחזיר את ה-וי למקומו.

roaic

New member
צודק...ואני חשבתי כל החודשים האלה שרואים

נסתבר שלא ראו..... ז"א,אני כן ראיתי,אבל מסתבר שלא ראו (לא משנה נו..זה מסובך להסביר) עשיתי הטענה מחדש לתמונה ועובדה שעכשיו רואים בשני המקומות שצריך לראות. תודה רבה איש

KaNiJa

New member
2. מתי רואים שאתה מחובר לפייסבוק

בעקרון האינדיקציה היחידה היא באמת הצ'אט, ואתה יכול להיות "אוף ליין" או ליצור תת-רשימות ולעשות שלחלק תהיה "אוף ליין" ולחלק "און-ליין" (הסברתי כאן לא מזמן איך). זה נכון שאפשר לדעת מה עשית ומתי לפי הפרופיל שלך, אבל אחד מהחידושים של העיצוב הנוכחי היה שכבר לא רושמים על רוב הדברים את השעה המדויקת, אז קשה לדעת אם מישהו עשה את הפעולה ברגע זה או בימים האחרונים.

למעלה