איך אני קושר משתנים לדף HTML

DPunisher

New member
איך אני קושר משתנים לדף HTML

שלום, אני מגיע מהתחום של ++C , לכן אני פונה אליכם לעזרה כי אין לי מושג בטכנולוגיות web. מה שאני מעוניין לעשות זה להציג דף HTML הכי בסיסי , נאמר עם תיבת טקסט אחת , ולעשות כך , שאחרי שמשתמש מזין טקסט לתיבה , הוא ילחץ על כפתור והטקסט יעבור למשתנה שיושב אצלי במקום גלובלי נאמר. חשוב לי לדעת אילו טכנולוגיות יודעות להתמודד עם דבר כזה, של חיבור שדות מ HTML למשתנים מחוץ לדף. תודה רבה

MotiAd

New member
דף HTML...

עובד עם שפות סקריפטים שתלויות בעיקר בדפדן שאיתו אתה עובד. לדוגמא, על Internet Explorer אתה יכול לכתוב עם VBScript שמבוססת שפת VB או JavaScript שמבוססת (לפחות מבחינת הסינטקס Java) כמובן שכתיבה ב-JavaScript תהיה לך יותר אינטואיטיבית כי השפה יותר מתאימה לרקע שלך. אתה תוכל למצוא מדריכים ואיך לעשות את זה באינטרנט. במיוחד ב-www.w3c.org ויש אתר שמקביל לו w3cschools. שיהיה בהצלחה. רק לשם הדרכה: אתה צריך ליצור בתוך תגית ה-BODY תגית FORM עם שם (מאפיין NAME) שם אתה יוצר את האובייקט שאתה רוצה (תיבות טקסט כפתורים וכו) בתוך תגית ה-HEAD אתה צריך ליצור תגית SCRIPT ולציין באיזו שפה אתה משתמש ולכתוב את הפונקציה המתאימה. אם תרצה עוד הסברים אשמח לתת לך. שלך, מוטי.

gilad_no

New member
להטמיע דף ביישום שלך?

או לעשות דף רגיל שעושה POST לשרת? אם זה דף מוטמע, אתה צריך להטמיע דפדפן בקוד שלך, ולטפל בארועים שלו (BeforeNavigate2) וכן להוציא את הנתונים מתוך IHTMLDocument2. אם זה סתם דף ששולח מידע, תצטרך להריץ שרת ווב שיוכל לטפל במידע שמגיע אליו. מצורפים 2 קישורים בהתאמה.

MotiAd

New member
לא שמתי לב לשאלה...

זה באמת חשוב מה אתה מנסה לעשות. אם אתה רוצה ליצור את זה בסגנון של POST (הנתונים נשלחים לשרת) אז תצטרך לכתוב נניח DLL שיקבל כפרמטרים BUFFER כזה ותיאלץ לנתח אותו ע"פ הסטנדרטים. אם ע"פ GET זה הרבה יותר פשוט כי המחרוזת מתקבלת כפרמטר באיתחול. אולי אפילו תרצה לכתוב אוביקט ActiveX/COM שיעשה את זה (הוא נכנס לדף אינטרנט ומסוגל לגשת לנתונים בו ע"י פרמטרים) או לכתוב Applet ב-JAVA (טוב כדי לכתוב תוכנות שרת לקוח אך אין איפשרות לגשת למערכת הקבצים של הלקוח ועוד כמה דברים). למשל APPLET יכול לקבל תגית PARAM שמציינת כל מיני מאפיינים בדף נניח (ע"י יצירה של דף דינמי) לא חסרים רעיונות.

DPunisher

New member
קודם כל תודה !

יש לי אפליקציית MFC , ובאפשרותי להציג CHtmlView. אני מחפש דרך להציג את זה כך , שארועים על הדף , כמו לחיצה על כפתור או לינק או מה שזה לא יהיה , יעברו דרך event handlers. זהו בגדול...

למעלה