איך אני עושה link לקובץ obj בvisual

• פותח הנושא Umen
  • פורסם בתאריך

Umen

New member
איך אני עושה link לקובץ obj בvisual

יש לי קובץ rec שקימפלתי אותו ל rec.obj ,עכשיו אני רוצה לצרף אותו לפרויקט אחר כדי לרשת ממנו . איך מצרפים אותו ועושים לינק לפרויקט אחר ? בvisual studio 6 לינק לאתר או משהו שמסביר יהיה מעולה ואם מישהו יכול להסביר כאן צעד אחרי צעד יהיה בכלל מעולה תודה

hope2drive

New member
לא שיצא לי לנסות את זה

אבל התשובה, לפחות לפי ה-MSDN, היא: Project Settings לך לכרטיסיה Link ותוסיף את שם הקובץ obj שלך במלבן של Object/Library Modules. (תצטרך למצוא את התיקיה הנכונה למקם אותו כדי שהוא ימצא. סביר להניח שהתיקיה שהפרויקט יושב בה. או לחילופין - תן נתיב מלא.) מקווה שזה יעבוד. קרא ב-MSDN על linking.

Umen

New member
הוא מביא לי את הודעת הטעות הזו :

Linking... LINK : fatal error LNK1104: cannot open file "comdlg32.libRECT2.obj"​
RECT2.obj זה הקובץ ששמתי בפרויקט , דרך אגב שמתי אותו בתקיית ה debug האם זו הספריה הנכונה לשים? תודה

vinney

Well-known member
נראה לי ששכחת רווח

כשהכנסת את שם הקובץ בחוצץ ה LINK...

Umen

New member
כן גם אני חשבתי ככה אבל זה לא זה

ככה ניראה אצלי הסוף בכול אופן של רשימת ה Objects/library modules uuid.lib odbc32.lib odbccp32.lib RECT2.obj כפי שאתם רואים שום רווח...

hope2drive

New member
נסה אולי...

לשים אותו ראשון? (אולי קבצי ה-obj צריכים לבוא לפני קבצי ה-lib. האמת שלא נראה לי כי זה לא כתוב ב-MSDN אבל תנסה)

hope2drive

New member
OK

קודם כל הקובץ צריך לשבת לא בתיקיה Debug אלא בזאת שמכילה אותה (זאת שיושבים בה קבצי ה-cpp שלך). אצלי הוא מוצא אותו בצורה כזאת. בכל אופן גם כשאני שמה אותו בתיקיה Debug הוא רק אומר שהוא לא מוצא אותו, אבל הוא מזהה את השם שלו נכון (כלומר הוא כן מזהה את הרווח כמו שצריך. שמתי אותו בסוף השורה.)

למעלה