איך אני עושה ש...

Reborn1

New member
לא מבין אותך

בפרוייקט s\vcd מקבלים mpg בפרוייקט dvd מקבלים vob אין שם m2v על איזו תוכנה אתה מדבר אולי על dvd2svcd

Reborn1

New member
מה בדיוק עשית שהצלחת לעשות כך ../images/Emo13.gif

המרתי 5 סרטים ואף לא יצא לי m2v
כאשר אתה ממיר ל dvd צריכה להיות תיקיה בשם Avi2Dvd_temp המכילה קבצים זמניים בתוכנה תמצא תיקיה נוספת הנקראת dvd בתוכנה יש 2 תיקיות נוספות
audio ריקה , video מלאה בקבצים ובינהם גם vob תבדוק, תעדכן, ותגיד לי בדיוק מה עשית אולי שווה לחכות למדריך שיופץ בסוף השבוע לשיקולך

Ncoder

New member
נצל"ש - REBURN שלחתי לך אימייל...

משהו עסיסי חבל על הזמן
.

Ncoder

New member
אולי ...

אני לא יודע איזה קבצים ניסית להמיר אבל אם זה קובץ AVI עם קידוד סאונד AC3 במקרה אז אולי התוכנה לא יודעת לפרוס את ה-AC3 ולהמירו ל-MPG, אם זה אכן כך אז זה מה שגורם לתוכנה ליצור לך קובץ M2V (שזה הוידאו בלבד) ללא הסאונד, אבל אולי יש לך במקרה גם קובץ M2A? כי אם כן אז אתה בטח הגולש השני בפורום שנתקל בבעייה דומה לשלי, כי כשאני השתמשתי בתוכנה הזאת היא יצרה לי קובץ וידאו ואודיו אך לא חיברה לי אותם ביחד
.

Reborn1

New member
הולכים לשעה וכבר בלאגן

avi2dvd טובה מאוד בהמרה של סרט עם ac3 האם מותקן לך ac3 פילטר איזה פרויקט אתה מנסה לבצע svcd או dvd זה שונה בהגדרות מקודד nuenc לפי דעתי האיכותי ביותר אבל טיפה איטי freenc הוא מהיר quenc לא להשתמש בו כעת אתה מפריע לי בדיוק באמצעת הכנת המדריך
אנסה להכוון אותך שוב svcd הכתוביות מוטמעות לצמיתות בחר פרוייקט svcd ציין את מידת הדיסק שלך לרוב 80 דק' ציין מספר דיסקים רצוי בתוצאה בד"כ 2 אל תשנה pal to ntsc חבל וגם לא את 16:9 במאפייני הכתוביות גש ל mergin ב bottum תבחר 11 ככה הכתוביות ישבו על השחור של הסרט תראה לפי התמונה שאני מציין אל תיצור תיקיות עם שמות בעייתים כמו @#$%%^^& כאלה משהו פשוט כמו movie זהו המרתי כבר מספר רב של סרטים כל השבוע בבדיקה והתוצאה ב mpeg-2 מעולות כולל כמובן ac3 לפעמים צריך סבלנות

Reborn1

New member
אל תתחיל במלחמות מה עדיף../images/Emo98.gif

סבלנות , קצת סבלנות , אני ממיר סרטון במיוחד בשבילך ואצרף תמונה של התיקייה כפי שהיא צריה להופיע בהכנת svcd וגם בהכנת dvd זה שונה svcd = mpeg dvd= vob עוד קצת סבלנות המחשב שלי כרגע חושב בשבילך

הנה:

עשיתי עכשיו בdvd2svcd ויצא לי 5 קבצי vob ועוד מלא קבצים של של וידאו כאלה עם כתוביות. 1.איך אני צורב אותם עם הכתוביות? 2.יצא לי 5 קבצים שכל אחד מעל ג'יגה אז אני צריך 2 דיסקים אבל איך אני יפצל את הכתוביות כי הם במלא קבצים?

Reborn1

New member
אתה פשוט מפספס את העקרון הכללי

avi2dvd ובנוסף dvd2svcd שתיהם בתהליך הכנת סרט dvd משלבות את הכתוביות פשוט צריך ללכת לפי ההוראות בפרוייקט dvd הכתוביות לא מוטמעות לצמיתות אלא הם לבחירה וניתן לצפות במחשב בעזרת נגן dvd מיועד בלבד אתה חיב להכיר את התוכנות טוב לא משנה איזה תבחר וזאת בכדי שהכתוביות יוכנסו לתוך הסרט ולא תקבל תוצאה של 5 גיגה חבל על עוד דיסק 1 בחר תוכנה שאתה מעדיף 2 עבוד לפי מדריך dvd2svcd יש מדריך בפורום של וונום ול avi2dvd יעלה המדריף ביום חמישי לשיקולך

למעלה