איך אני עושה ש...

Free14

New member
איך אני עושה ש...

בניתי מערכת חדשות (זו רק דוגמא) ואני רוצה לעשות שאם אני יורד שורה כלומר לוחץ Enter זה יעשה בדאטא בייס <br> אני יודע שצריך להשתמש בפקודה replace אבל אין לי מושג איך להשתמש בה.. אם מישהו יכול להגיד לי איך להשתמש ולתת דוגמא, וגם איפה לשים את זה בשביל שזה יעבוד אני אשמח. תודה לעוזרים

Zeliran

New member
ב c# לפחות..

זה אמור להראות כך:
public string AddBR(string txt) { string strRes = ""; string[] texta = txt.Split( "\n".ToCharArray() ); int cntindex = texta.Length; for (int i=0;i<=cntindex-1;i++) { strRes += texta.ToString() + "<br>"; } try { return strRes; } finally { strRes = null; texta = null; } }

אם לא תמצא ממקום אחר, אני מניח שיש כמה כלים שמתרגמים c# ל vbnet.. נדמה לי שיש אחד בקישורים אפילו..

Free14

New member
איפה ה..

איפה הקישורים..? ואם אתה מכיר אתר או משהו שמתרגם מ C# ל VB.NET אני אשמח אם תביא לי קישור.. תודה.

asafeven

New member
אי אפשר פשוט לעשות ככה ?

string h="asasasd/nffsfsdfsdf"; h = h.Replace("/n","<br>");​

Zeliran

New member
.....

בדוגמה שלך אתה רק מחליף פעם אחת... מה אם המשתמש ירד 20 פעמים שורה?

Free14

New member
אוקיי אני תירגמתי ל Vb.NET

אבל איפה אני שם את הקוד? כאילו אחרי איזה קוד?

Zeliran

New member
.......

זו פונקציה שמקבלת מחרוזת ומחזירה כל מקום שאמורה לרדת שורה ב <br>, אתה שולח לה את הטקסט ומקבל את אותו אחרי העריכה...

sivaan12

New member
הצעת עבודה

שלום לך עם הינך מעוניין לקבל פרוייקט לעבודה אנא צור קשר 03-6094202 סיוון

Free14

New member
זה לא עובד...

ככה זה יצא לאחר התירגום:
Public Function AddBR(txt As String) As String Dim strRes As String = "" Dim texta As String() = txt.Split(vbCrLf.ToCharArray()) Dim cntindex As Integer = texta.Length Dim i As Integer For i = 0 To cntindex - 1 strRes += texta(i).ToString() + "<br>" Next i Try Return strRes Finally strRes = Nothing texta = Nothing End Try End Function​
וזה לא עובד... הוספתי הודעה במערכת חדשות וזה לא ירד שורה כאשר עשיתי אנטר.. שזה הציג את הנתונים זה לא ירד שורה... יש לך מושג אולי למה?

למעלה