איך אני עושה בפניה

איך אני עושה בפניה

מגיליון 1 לתא מסויים בגיליון אחר. אם מדובר בהיפר קישור, לא ברורלי איך זה נעשה. תודה

קישור לתא בגיליון אחר

אתן לך דוגמה להסבר. 1. אתה כותב את הטקסט או את הפונקציה בתא אחד בגליון הראשון. 2. אתה מעביר את סמן העכבר לגליון אחר ומעביר אותו לתא שרצית. 3. מתחיל בהקלדת סימן = 4. אתה מסמן את התא הראשון (1) עם העכבר. אוטומטית יירשם את כתובת התא ושם הגליון. אין צורך בהיפרקישור במקרה זה.

נדין שלום

הצעתך לא עונה על שאלתי. מה שהצעת גורם להעברת תוכן תא מסויים בגיליון 1 לתא אחר בגיליון 2 הבקשה שלי היא: לחיצה על תא מסויים בגיליון 1 תגרום לפתיחת גיליון אחר. אני מניח שזה נעשה ע"י היפר קישור, אך, לא הבנתי איך לבצע זאת!!!

פרטים נוספים

נסה לפרט יותר, האם אתה רוצה לפתוח קובץ חדש ? האם אתה רוצה להגיע למקום אחר,גיליון אחר באותו קובץ ? האם אתה רוצה לפתוח קובץ קיים ? כפי הזכרת הפתרון נראה לי בכיוון היפרלינק. תפרט וננסה לעזור לך למצוא פתרון.

יש לי חוברת עבודה

המכילה 50 גליונות. הגליון הראשון כולל תוכן עניינים לשאר הגליונות. אני מבקש שבלחיצה על פריט כלשהוא בתוכן העניינים, יוצג הגיליון המסויים שאליו מתייחס הפריט מתוכן הענייני.

פתרון חלקי

מצאתי פתרון חלקי, קישור לגליון אחר ,ללא ציון תא .(מצ"ב תמונת הסבר) ניתן להשתמש בהגדרת שמות לתא (דורש הסבר נוסף) העברתי את שאלתך לקבלת רעיונות נוספים

נדין שלום

זה באמת פיתרון חלקי גם מהסיבה ששמות הגליונות לא יכולים להיום רק ספרות. כאשר שם הגיליון למשל 30 ההפניה תהיה לשורה 30 באותו גיליון. ראי קובץ מצורף

למעלה