איך אני מתחפשת...

שמעי...

תקני פאה אפרו כחולה , תיתפרי שימלה בצבע של השימלה שלה, תילכי לכפר השעשועים ותישאלי עם יש כזה דבר צבע לגוף וזהו... (
הבנזונה מחק לי שוב את ההודעה)

אין ממש כזאת פאה...

אני הסתכלתי בחנויות וחיפשתי( במיוחד בישבילך) אבל לא מצאתי פאה ארוכה(לגובה)כל כך אולי יש כזאת תחפושת מוכנה ואולי יש שם פאה ארוכה כזאת אבל לא נראה לי שיש כזה דבר.... מצטערת

פאה למארג'

יש פאה כזאת בכל חנות של הפנינג. אני לא יודעת אם בכחות אבל בטוח שיש בירוק וורוד. מקוה שעזרתי

"מפצפצת פיצפוצים"תודה רבה..

איזה חמודה.. וגם לך "דרדילרית" ממש תודה ראית בהפנינג ארוך כזה ?

bilbibilbi

New member
ראיתי בפורום שמישהי הציעה

לעשות את השיער מתבניות ביצים צבועות בכחול.. זה נשמע לי טוב

איפה ראית שמישהי כתבה את זה?

אני לא ראיתי איך אני יעשה מתבניות ביצים בבקשה נשמע לי אחלה אבל איך לעשות?! תעזרו לי

tomi girl

New member
לחולה על פליפה מצאתי לך פאה

נכון בחנות סמיר טריקים יש כזו פאה אי אפשש לשים את התמונה אבל זה בול כמו שלה זה באתר www.tricks.co.il את נכנסת לאתר נרנסת לתחפושות ושם את נכנסת לפאות ושם את מדפדפת ואת מוצאת

אפשר בצורה הזו: ../images/Emo13.gif

לוקחים כובע מצחיה או איזשהו כובע ישן, ולצבוע אותו בכחול, מומלץ גם לגזור את המצחיה...
לוקחים המון ספוג/צמר גפן, קורעים לגושים ומרססים בכחול, מדביקים את כל הגושים למגדל די גבוהה, אבל לא גבוה מדי כדי שלא יפול לך... מדביקים את המגדל על הכובע, לובשים ו...זהו
שמחתי לעזור...

מביצים

את יכולה לעשות את זה מביצים שנה שעברה התחפשו אצלנו לתחפושת הזו הם לקחו ביצים שברו אותם או משהו כזה ועשו מין פירמידה לקחו כובע לפני זה ועל זה הושיבו את הביצים הדפיקו אחד על אחד זה יוצר מה זה תחפושת מושקת חבל על הזמן

למעלה