איך אני מתחיל...

yuvalgolanorgil

New member
איך אני מתחיל...

אני רוצה להתחיל ויש לי כמה שאלות 1. האם העץ מיוחד לגידול בונסאי (וצריך לקנות אותו) או שזה עץ רגיל רק בגידול מיוחד שהופך אותו לננסי 2. איך להתחיל ??? אני רוצה לגדל פיריקנטה ... 3. איזה אתר יכול להדריך אותי הכי טוב ?? תודה מראש יובל

סן תאי

New member
שלום יובל

מרבית זני העצים ומגוון גדול של שיחים מתאימים לעיצוב כבונסאי. ביניהם גם הפריקנטה. התחל בקריאת מאמרי הפורום. לאחר מכן הסתובב בכמה משתלות ואתר חומר גלם מתאים. עם השלל הזה אני מציע שתגיע לאחד ממפגשי הפורום , שם תוכל לקבל הדרכה וסיוע בעיצוב ראשוני. אתה כמובן מוזמן להצטרף גם לחוג הבונסאי שבמפגשיו תוכל להסתייע בידע והנסיון של רבים מאנשי הבונסאי בארץ. בהצלחה.

yuvalgolanorgil

New member
תודה רבה ...

אם אני רוצה להתחיל אני פשוט יכול לקחת ענף עץ(כמעט מכול סוג?) לשתול אותו ואז בעזרת השיטות שבאתר http://www.agro-noy.com להפוך אותו לבונסאי ?? (אני יודע שזה מסובך אבל מבחינה תאורטית...) אה והעץ איזדרכת (לא יודע בדיוק רושמים ) מתאים לבונזאי ??

סן תאי

New member
ממש לא

על מנת להשריש ענף - צריך ידע מוקדם לא מבוטל. אני חוזר על ההמלצה שלי - הסתובב בכמה משתלות ומצא שתילים של שיחים או עצים (אלת המסטיק, זית, ערער, פיקוס...) בעלי גזע מעניין. זו תהיה נקודת התחלה מתאימה. איזדרכת לא ממש מתאימה לבונסאי.

BIacKnight

New member
כן ,אבל תבחר כאלו עם הסתעפויות

טובות שמתאימות לבונסאי

למעלה