איך אני מעלה סרטי VCD ב PS 2 יש לי גוק משיח. עם איזו תוכנה מה שמה איפה מורידים אותה וכו´
M Mr Monday Night RVD New member 10/6/02 #1 איך אני מעלה סרטי VCD ב PS 2 יש לי גוק משיח. עם איזו תוכנה מה שמה איפה מורידים אותה וכו´
G game boy New member 10/6/02 #2 לא ניתן. עד רגע זה,העלאת סרטים בפורמט vcd -אינה אפשרית בבמכשירי ps2. אולי.. הסבת "אליהו הנביא" ..תפתור בעייה זו.
לא ניתן. עד רגע זה,העלאת סרטים בפורמט vcd -אינה אפשרית בבמכשירי ps2. אולי.. הסבת "אליהו הנביא" ..תפתור בעייה זו.
G game boy New member 10/6/02 #3 לאחר בדיקה נוספת שערכתי- קיימת איזושהי אופצייה להעלות בכל זאת סרטי vcd. השיטה לכך הינה מאד מורכבת לביצוע,מצריכה תוכנה ייחודית ויש צורך לעבוד קשה מאד לצורך ביצוע העריכה. פרטים מדוייקים יותר -אני אמור לקבל היום,וכמובן שאפרסמם.
לאחר בדיקה נוספת שערכתי- קיימת איזושהי אופצייה להעלות בכל זאת סרטי vcd. השיטה לכך הינה מאד מורכבת לביצוע,מצריכה תוכנה ייחודית ויש צורך לעבוד קשה מאד לצורך ביצוע העריכה. פרטים מדוייקים יותר -אני אמור לקבל היום,וכמובן שאפרסמם.
S sagytb New member 10/6/02 #5 אמיר יש לי את התוכנה - איפה אפשר להעלות אותה שכל חברי הפורום יוכלו להוריד אותה ?
G game boy New member 10/6/02 #6 נסה מכאן../images/Emo127.gif באם הקובץ הוא פחות מ-250 קילו בייט-נסה להעבירו דרך מערכת הפורום כאן.
S sagytb New member 11/6/02 #8 הקובץ בגודל 6 מגה - מכווץ אמיר אני לא יכול להעלות את הקובץ (גדול מדיי)- אולי אני אשלח לך אותו במייל ותאפשר הורדה של הקובץ מתוך הפורום.
הקובץ בגודל 6 מגה - מכווץ אמיר אני לא יכול להעלות את הקובץ (גדול מדיי)- אולי אני אשלח לך אותו במייל ותאפשר הורדה של הקובץ מתוך הפורום.