איך אני מעיף את GRUB

DudeOnNet

New member
איך אני מעיף את GRUB

כל פעם שאני מוחק עם FDISK את המחיצה זה לא משפיע אלא עושה את זה במצב טקסטורלי משום מה. אני רוצה LILO אבל ה GRUB עקשן

mavor

New member
boot lodar

לא יושב על המחיצה הוא יושב בMBR אם אתה רוצה להסיר את הGRUB אזיש כמה דרכים שמצוינות ב FAQ בנוסף אם אני לא תועה ל GRUB יש סקריף שמסיר אותו משהוא בסיגנון grub-unistall ובנוסף אתה יכול פשות להתקין LILO והוא ידרוס את ה GRUB נדב

wiz01il

New member
במקרא ויש על המחשב הזה גם WIN/DOS

במקראויש על המחשב הזה WINDOWS או DOS או שש לך דיסקט SYSTEM פשוט תשתמש ב FDISK /MBR זה מעיף את GRUB מה MASTER BOOT RECORD

DudeOnNet

New member
לא ממש עזר לי

מכיוון שאני רוצה להעיף את גראב לחלוטין ולא להתקין בנתיים לילו מכיוון שאני עוד מעט אמחק את הרדהט האידיוטי הזה ואתקין שלוקוור

mavor

New member
נו זה ממש אצלנות

ow to uninstall GRUB from my hard disk drive? There is no concept uninstall in boot loaders, because if you uninstall a boot loader, an unbootable machine would simply remain. So all you need to do is overwrite another boot loader you like to your disk, that is, install the boot loader without uninstalling GRUB. For example, if you want to install the boot loader for Windows, just run FDISK /MBR on Windows. If you want to install LILO1, run /sbin/lilo on GNU/Linux.​
נדב

למעלה