איך אני מסיג את התרקים של MAGNETICA חיפשתי בכל מקום אפשרי
מ מתושלח הזקן New member 26/10/05 #4 לא, מגנטיקה... הייתי פעם במסיבה שהיא נגנה שם באיזה מערה. יש לה אחלה אנרגיות בהופעה ושמעתי גם פעם שהיא אחות של סקאזי או משהו כזה...
לא, מגנטיקה... הייתי פעם במסיבה שהיא נגנה שם באיזה מערה. יש לה אחלה אנרגיות בהופעה ושמעתי גם פעם שהיא אחות של סקאזי או משהו כזה...
B bulbul x New member 27/10/05 #5 חחעעעעע סקזי בכלל בן יחיד.. וביבס דודשלו.. והמפיק שלהם זה אבא של חברה של סקזי.. *בכלל שמעתי שסקזי זה בכלל לא הוא...הוא מתחזה לסקזי..משוכזה.. __תעדכנו אם שמעתם דברים חדשים..
חחעעעעע סקזי בכלל בן יחיד.. וביבס דודשלו.. והמפיק שלהם זה אבא של חברה של סקזי.. *בכלל שמעתי שסקזי זה בכלל לא הוא...הוא מתחזה לסקזי..משוכזה.. __תעדכנו אם שמעתם דברים חדשים..
P psygoblin New member 27/10/05 #6 אחות של סקזי היא לא אבל במסיבות היא נותנת את הנשמה,דרך אגב המסיבה במערות לוזית שאתה מדבר אליה היתה אחת החזקות ביגללה ואולי קצת אזקס.
אחות של סקזי היא לא אבל במסיבות היא נותנת את הנשמה,דרך אגב המסיבה במערות לוזית שאתה מדבר אליה היתה אחת החזקות ביגללה ואולי קצת אזקס.
P psygoblin New member 27/10/05 #7 אחות של סקזי היא לא אבל במסיבות היא נותנת את הנשמה,דרך אגב המסיבה במערות לוזית שאתה מדבר אליה היתה אחת החזקות ביגללה ואולי קצת אזקס.
אחות של סקזי היא לא אבל במסיבות היא נותנת את הנשמה,דרך אגב המסיבה במערות לוזית שאתה מדבר אליה היתה אחת החזקות ביגללה ואולי קצת אזקס.
P psygoblin New member 28/10/05 #11 מה אין פה אף אחד שיודע אני פשות חייא להסיג את היצירות שלה היא חרתה אותי בהרבה מסיבות