איך אני מגלה IP ? איך אני יכול לדעת מה ה IP של המחשב שלי או מה הIP של השרת ברשת שלי ?
1 123456777 New member 5/2/02 #1 איך אני מגלה IP ? איך אני יכול לדעת מה ה IP של המחשב שלי או מה הIP של השרת ברשת שלי ?
uzi2 Active member 5/2/02 #2 מתוך ה- Start/Run או מתוך ממשק ה- "התחל/הפעל" (במידה וזה ממשק בעברית) הקש את הפקודה winipcfg
B Black Snake New member 5/2/02 #3 בעע... לעיתים אני לא מבין מה רוצים ממני שם ויש שם סתם חירבושים - אני ממליץ לך לגשת להפעלה ולהקליד: netstat -n. בטור מצד שמאל תראה את האיי פי שלך ובטור מצד שני את של אלו שמחוברים אליך. יעיל
בעע... לעיתים אני לא מבין מה רוצים ממני שם ויש שם סתם חירבושים - אני ממליץ לך לגשת להפעלה ולהקליד: netstat -n. בטור מצד שמאל תראה את האיי פי שלך ובטור מצד שני את של אלו שמחוברים אליך. יעיל
uzi2 Active member 5/2/02 #4 ../images/Emo13.gif אין שם חירבושים כמובן , אבל גם הפקודה שרשמת עובדת. היא תיתן את ה- IP של המחשב שלך ואת ה- IP של אלו שפתוח session ביניהם לבין המחשב שלך.
../images/Emo13.gif אין שם חירבושים כמובן , אבל גם הפקודה שרשמת עובדת. היא תיתן את ה- IP של המחשב שלך ואת ה- IP של אלו שפתוח session ביניהם לבין המחשב שלך.
י יואב2 New member 7/2/02 #10 למה אחרי שאני מקיש netstat -n נפתח חלון של דוס ונסגר מיד ואני לא מצליח לקרוא את הכתוב?
ת תמר, New member 7/2/02 #11 צריך להריץ את זה בחלון dos פתח בתפריט start->run והרץ command (או cmd ב-win2k) שם אפשר להריץ netstat
Y yariv~2 New member 6/2/02 #5 יש לציין שהפקודה לא פועלת ב-XP... אבל יש אפשרות להעביר מ 98 ככל שידוע לי.
Y yariv~2 New member 6/2/02 #8 וואלה לא ידעתי על האפשרות הזו... תודה לך. בכל אופן עשיתי ניסוי קטן והבאתי את התוכנה מה - 98 וזה עבד מצוין גם דרך RUN...
וואלה לא ידעתי על האפשרות הזו... תודה לך. בכל אופן עשיתי ניסוי קטן והבאתי את התוכנה מה - 98 וזה עבד מצוין גם דרך RUN...
B Black Snake New member 6/2/02 #7 ב-XP אין netstat. אבל גם בwindows 9X התוכנות האלו יוצאות כשאתה מריץ אותן מהפעלה: לכן כנס לדוס, ותקליד: ipconfig.
ב-XP אין netstat. אבל גם בwindows 9X התוכנות האלו יוצאות כשאתה מריץ אותן מהפעלה: לכן כנס לדוס, ותקליד: ipconfig.
B Black Snake New member 7/2/02 #12 Netstat? אם כן אז לא אותה גירסא. ואם היית שם לב היית רואה שאני מדבר על פקודה אחרת - ipconfig ולא netstat.
Netstat? אם כן אז לא אותה גירסא. ואם היית שם לב היית רואה שאני מדבר על פקודה אחרת - ipconfig ולא netstat.
B Black Snake New member 8/2/02 #16 אני יותר מכולם יודע על מה אני מדבר דיברתי על netstat ועל ipconfig, אבל באותה הודעה התכוונתי לפקודה ipconfig ולא להריץ את הפקודה netstat מחלון DOS.
אני יותר מכולם יודע על מה אני מדבר דיברתי על netstat ועל ipconfig, אבל באותה הודעה התכוונתי לפקודה ipconfig ולא להריץ את הפקודה netstat מחלון DOS.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 15/2/02 #21 ב XP זה הרבה יותר פשוט דבל קליק על האיקון של החיבור לרשת שבסיסטריי ולחיצה על הטאב של פרטים. שם המטמון (כתובות האי פי של המחשב ושל השרת). ו ב ב ח י " נ
ב XP זה הרבה יותר פשוט דבל קליק על האיקון של החיבור לרשת שבסיסטריי ולחיצה על הטאב של פרטים. שם המטמון (כתובות האי פי של המחשב ושל השרת). ו ב ב ח י " נ
H Hoking New member 10/2/02 #19 Ipconfig פשוט מאד - פותחים חלון דוס ומקישים: ipconfig ו-Enter למידע מעבר לכך ניתן להקיש ipconfig /all ולראות.מקווה שתבין. הוקינג
Ipconfig פשוט מאד - פותחים חלון דוס ומקישים: ipconfig ו-Enter למידע מעבר לכך ניתן להקיש ipconfig /all ולראות.מקווה שתבין. הוקינג