איך אני מגינה על בני?

arubv

New member
איך אני מגינה על בני?

יש לי בן בן שנה וחצי, (27.3.05) מקסים מדהים וחכם, אבל בחצי השנה האחרונה, כאילו מלמעלה, ובאופן מסתורי ביותר, הוא חוטף כל יום לפחות פעם ביום, מכה, נפילה, חבלה או שריטה, אני מייסרת את עצמי כל יום ולילה, על כך שאני לא שומרת עליו מספיק טוב, ואני באמת לא רואה בסביבה עוד ילדים שכך נחבלים בקצב וברצף הזה, זה לגמרי מסוייט ולא שפוי העניין הזה, לא יודעת במה להאמין ומה לעשות אנא, עזרתכם הדחופה, איך אני מגינה על בני.

אין צורך"להגן"...

ללמדי אותו כיצד לנהוג בזהירות וחוכמה.גם אם לא תלמדי...הוא ילמד לבד,זו דרכו של עולם. אני חושבת שכדאי לך להתיחס לעניין כמשהו טיבעי שאפשר ללמוד אותו ולא כמשהו "מסוייט ולא שפוי" כדבריך. ככל שתתיחסי לזה יותר בצורה זו שציינת,כך יחמיר המצב.כשתתיחסי לזה כאל דבר טיבעי ותקחי את המושכות לידיך כדי להנחות אותו...כך הדבר יהיה יותר מתון.בכל מקרה, לא בטוח שזה יחלוף לגמרי כי כך זה עם ילדים. יש ילדים שנחבלים יותר ויש כאלה שנחבלים פחות.דברי איתו ולמדי אותו את מה שכדאי לעשות.לא בטוח שהוא יעשה את מה שאת מבקשת... קראי את מאמרי הפורום על חדרי ילדים וראי מה את יכולה לשפר בחדרו. בהצלחה

arubv

New member
תיקון והבהרה -

אני מבקשת מאד עצות והצעות בנושא פנג שואי להגנה על בני, בחדר, לבוש, צבעים כל דבר שנראה שיכול לעזור לי להגן על בני בנוסף לדרכים הקונבנציונליות של אם. תודה שוב

קראי את מאמרי הפורום

בנושא ילדים וחדרי ילדים.יש שם די והותר... חוזרת שוב, אין צורך "להגן", כדאי לאפשר להם להתנסות ולחוות כמה שיותר חוויות.

למעלה