איך אני יכול ....

saarelad

New member
איך אני יכול ....

שלום, האם מישהו יכול להסביר לי איך מתכנתים תוכניות גרפיקה בויזואל C++, בזמנו תכנתתי בסביבת דוס,האם יש איזשהו קובץ שצריך לצרף לפרויקט או שזה דורש משהו קצת יותר מתקדם כמו הבנה ב DIRECTX? אודה לכל מי שיוכל לתרום ידע בנושא או להפנות אותי למקורות חיצונים (רצוי עברית).

saarelad

New member
דרך אגב ......

האם אפשר להעתיק את GRAPHICS.H ולעבוד ב WIN32 CONSOLE כאילו זה היה דוס ?

gst

New member
GRAPHICS.H

אם תנסה להעתיק את GRAPHICS.H התוכנית שלך תתרסק מיד. win32 consile עובדת ב32 bit ולגמרי אחרת מdos ובכלל לדעתי התוכנית לא תעבור קומפילציה. לך על החלופות שהציעו לך. הנה קישור טוב להתחלה עם openGL http://nehe.gamedev.net/ בהצלחה.

sadde1

New member
יש כמה אפשרויות ...

תכנות בחלונות עם GDI - הפשוט ביותר אך בעל הביצועים החלשים ביותר. כמו כן אין תמיכה מיוחדת בתלת מימד או אלמנטים גרפיים כמו ספרייטים. מתאים לגרפיקה קלה ופשוטה (דו מימדית). תכנות ב OpenGL - תמיכה מלאה בתלת מימד - יהיו כאלו שיגידו שעבר זמנו של OpenGL אך מנגד יש מעריצים שרופים שיגידו שזה הדבר! מתאים לגרפיקה מסובכת (תלת מימדית) וכתיבת משחקים. תכנות ב DirectX - הקשה ביותר אך בעל הביצועים והאפשרויות הטובים ביותר. מכיל אלמנטים לגרפיקה דו/תלת מימדית. תכנות ברשת. שליטה בקלט (ג´ויסטיק וכ"ו). צלילים ומוסיקה ועוד. קשה - אך נפלא למשחקים ותוכנות גרפיות כבדות. יש גם כל מיני כלים (תוכנות) מוכנים. אבי אם אתה

למעלה