>אינטרנט לוויני (לא בארצנו, אז לא רלוונטי). >אינטרנט סלולארי. במקרה הזה, תצטרך לקנות מודם סלולארי וחבילת גלישה סלולארית, מה שיכול להיות די יקר. אני ממליץ על המודם דור 3 של חברת פלאפון. הם הכי מהירים.
זולה יותר (אם כי איטית יותר) למרבית הטלפונים הסלולרים היום יש אפשרות לגלוש ברשת GPRS או EDGE (רלוונטי לסלקום) או 1X (פלאפון) מדובר במה שידוע כדור 2.5. היתרון הוא שאתה יכול לקנות כבל או להשתמש ב-bluetooth בטלפון כדי לגלוש באינטרנט במחשב הנייד כאשר הטלפון הסלולרי משמש כמודם. החסרונות: 1. גלישה איטית יחסית 2. עלול להיות יקר... הפתרון המוצע של הרשת השלישית הוא אכן היעיל ביותר, אך גם היקר ביותר...
שאני עושה אבל המחירים לא שפויים חשבתי שיש פתרון יותר יצירתי דרך אגב עוד שאלה קצת יותר מסובכת איך אני יכול להתחבר לרשת סגורה זאת אומרת אני עובד בבית חולים ויש בחדר שלי נקודה של אינטרנט (RJ 45) ברגע שאני מחבר את הלפטופ הוא מראה שהוא מחובר לרשת כלשהיא אבל אי אפשר סתם להגדיר לה חייגן וזהו הוא לא מגיב הבנתי שצריך לעשות שינויים בפרוקסי וכו למישהו יש מושג איך מתחילים בכלל? בתודה מראש
ולקוות שהאינטרנט יעבוד לך.. החיבור מתבצע דרך מודם כלשהו, ובבתי חולים כמעט ואין מקומות שמכשירים רפואיים יכולים להתחבר לאינטרנט הפתוח. זה פשוט יותר מידי מסוכן. תשאל איזה שירותים הם מציעים שם (והאם הם בכלל מציעים שירות כזה).