איך אני יכול... לחסום פורטים ב win 2000 pro?
M mop666 New member 5/3/03 #2 נראה לי ש..... יש תוכנה בשם front door אני עוד לא מנוסה בה אז אני לא יכול להדריך אותך בתכנה אבל זאת אחת הדרכים הטובות לחסום פורטים
נראה לי ש..... יש תוכנה בשם front door אני עוד לא מנוסה בה אז אני לא יכול להדריך אותך בתכנה אבל זאת אחת הדרכים הטובות לחסום פורטים
uzi2 Active member 6/3/03 #3 שתי אופציות 1) לאתר מהם השרותים שפותחים את הפורטים (למשל RPC פותח 135, NBT פותח 137-139, ו- 443 זה משהו דומה ל- NBT), ולסגור או להגביל אותם. 2) להשתמש ב- Firewall.
שתי אופציות 1) לאתר מהם השרותים שפותחים את הפורטים (למשל RPC פותח 135, NBT פותח 137-139, ו- 443 זה משהו דומה ל- NBT), ולסגור או להגביל אותם. 2) להשתמש ב- Firewall.
T ttlsysop New member 7/3/03 #4 אפשרות בסיסית - לסגור את הפורטים במאפיני ה-IPSEC . ה-FW הכי בסיסי ב-W2K .
T ttlsysop New member 8/3/03 #6 ראה לינק NSA - אתר מלא ב-PDF שמסביר לך כיצד להגן על המחשב בצורה הכי פשוטה או לחלופין להקשיח אותו .
T ttlsysop New member 8/3/03 #7 ראה לינק NSA - אתר מלא ב-PDF שמסביר לך כיצד להגן על המחשב בצורה הכי פשוטה או לחלופין להקשיח אותו .