איך אני יוצא קשר עם אגם ... .???

d a n20

New member
איך אני יוצא קשר עם אגם ... .???

אני אוטוטו בן 21 משתחרר מקרבי ממש בקרוב נירא פצצה וחולה על אגם היא הכי יפה שיש בנות לא ממש חסר לי.. אבל אני רוצה אותה את אגם? ..!! למישהוא יש רעיון ? או אולי בטעות פלא שלה .. ? [email protected] תודה מראש ח'ברה

אבגדה4

New member
יש לי רעיון

יש לה אתר ואני חושבת שהיא בפורום שם לפעמים דבר איתה...... בהצלחה !!!!!!!

SimsY

New member
מתי הפרק הבא?

אני ממש מבולבל מכל החגים האלה !!! ביום ראשון יש ?

SimsY

New member
תודה

זאת אומרת שביום ראשון שני שלישי לא יהיה אבל יום רביעי יהיה כרגיל

בקשר לאגם!

תשמע מותק.....אם אתה אומר שאתה נראה טוב ובנות לא חסר לך אז סע לדרכך יש מלא דגים בים בעצם מי שאמר תמשפט הזה הוא אשכרה לא חכם כי דגים בכלל אי אפשר לזיין אבל בכל מצב בנאדם.....בנות יש בשפע...ויפות לא חסר שיהיה בהצלחה!

לשירנוש!

שיקחת אותה מותק עם מה שאמרת דברים נכונים אני איתך

SimsY

New member
מה ????

אני לא שמעתי בשום מקום שטום קרוז יוצא עכשיו עם אגם

../images/Emo41.gifהאמנם הוא נפרד מפנלופה אבל...

לא להגזים! למה נראה לך שטום קרוז יצא עם אגם רודברג?!

SimsY

New member
הוא הפך להיות מייקל ג'קסון ?

לפני שכמובן האחרון הפך לדיאנה רוס .

SimsY

New member
אוי תרגיעו אני צחקתי

זה מנשואים פלוס כשקלי פעם חשבה שטום קרוז שינה את השם שלו לטום ברוקה.

../images/Emo6.gifלא כעסתי עלייך או משהו...

סתם הסברתי לך... כי לא ידעתי שאת צוחקת... savvy??? (מכיוון שאת לא בפורום של ג'וני דפ אז הפירוש של המילה המוזרה הזאת זה- הבנת???...)

adi131

New member
תיקון!

קודם כל! אומרים "איך אני יוצר קשר" ולא "איל אני יוצא קשר" אבל לא חשוב כי נראה לי שהתבלבלת קצת עם האותיות... דבר שני! למה לך לצאת עם בנות שהם יחסית בהרבה קטנות ממך... ולמה אתה חושב שאגם תשים עליך (בלי להעליב כמובן!) ודרך אגב בנתיים לפי השמועות היא ותום אבני יוצאים עכשיו... מקווה שלא פגעתי או העלבתי מצטערת על הדיבור המתנשא עדי~

adi131

New member
תיקון!

קודם כל! אומרים "איך אני יוצר קשר" ולא "איך אני יוצא קשר" אבל לא חשוב כי נראה לי שהתבלבלת קצת עם האותיות... דבר שני! למה לך לצאת עם בנות שהם יחסית בהרבה קטנות ממך... ולמה אתה חושב שאגם תשים עליך (בלי להעליב כמובן!) ודרך אגב בנתיים לפי השמועות היא ותום אבני יוצאים עכשיו... מקווה שלא פגעתי או העלבתי מצטערת על הדיבור המתנשא

AmiTutiT14

New member
what the fuck...

תשמע קריביקי, אני לא מזלזלת בך או משהו, אבל זה שאתה רוצה אותה, זה בסדר, כל הבנים רוצים אותה, אבל למה נראה לך שאתה אשכרה מאוהב בה? אתה אפילו לא מכיר אותה
אבל עזוב את זה... למה נראה לך שאם תפגוש אותך היא תרצה אותך בכלל? היא לא כזאת רגילה, אתה לא יכולה להתחיל איתה. אבל עזוב גם את זה! יש לה חבר, קוראים לו תום אבני.

למעלה