איך אני יוצאת מזה ?!?!!?

איך אני יוצאת מזה ?!?!!?

אוקיי, 4 חודשים של..."אני כן רוצה ואני לא רוצה ואני כן יודעת ואני לא יודעת ולא בטוחה.." ואתמול החלטתי שכן, שכן אני רוצה לנסות ולתת לזה צ'אנס כי אחרי שאיבדתי איתו כמעט לגמרי...הרגשתי כמה הוא יקר לי, כמה ערך יש לו בחיים שלי, וכמה אני מתגעגעת. אז אתמול יזמתי פגישה, נפגשנו, ובאותם רגעים הייתי כ"כ בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות...ואמרתי לו שאני רוצה ללכת על זה. הוא היה שמח ומאושר. הכל היה טוב ויפה במהלך אותה פגישה, עד שהגעתי הביתה וזה נחת עליי שוב.פתאום הבנתי וקלטתי מה עשיתי. שוב ההתלבטויות...שוב הפחדים..שוב "אני לא יודעת ולא בטוחה". אסור לי לפגוע בו יותר. אסור אסור אסור !!!!!!! מה אני עושה עכשיו?!?!?!? עזרו לי בבקשה. איך יוצאים מזה?

BlackUnicorn

New member
אם יש ספק - אין ספק.. מכירה את זה?

ברגע שהיו לך ספקות במשך 4 חודשים (!) היית צריכה להבין שזה לא זה. בכל מקרה - לפגוע בו את תפגעי. אם לא עכשיו זה יגיע אח"כ. את תצאי מגעילה, אין ספק - אבל את חייבת לעשות את הצעד ולהגיד לו שאת מבולבלת, לא רוצה לפגוע בו, וכנראה שזה לא יעבוד. תתנצלי, תצטערי.. תעשי כל מה שאת חושבת לנכון, אבל אל תשלי אותו בשום מקרה. תחשבי שאם את תשלי אותו, עוד כמה חודשים הוא יחשוב שהכל בסדר ואז זה יבוא לו בבום.

אבל..

הוא ישנא אותי. הוא כ"כ ישנא אותי. אלוהים אדירים מה עשיתי... אני בעצמי ישבתי שם ואמרתי לו שאני רוצה ללכת על זה... איך אני יוצאת מזה בשלום? אז בסדר, אני אתנצל ואצטער אבל... מה הלאה?!

BlackUnicorn

New member
אין לך ברירה אחרת...

את מנסה כרגע בכל כוחך למצוא דרך קסמים שתוציא אותך מזה בצורה טובה, אבל לא קיימת כזו ואת יודעת את זה...

BlackUnicorn

New member
אומרת לו את האמת..

שום תירוץ כאן לא יעבוד. אפילו מראה לו את ההודעה שכתבת פה. אומרת לו שאני מבולבלת, שאתמול חשבתי שזה יעבוד אבל אחרי שינה טובה הבנתי שאני עדיין מבולבלת ושרוב הסיכויים הם שאת תפגעי בו, דבר שאת לא מעוניינת בו. לכן את לא רוצה להמשיך את הקשר... אני חושבת שעל אף שהוא ייפגע הוא יעריך את הכנות.

A d i 23

New member
רק דבר אחד שיהיה לך ברור !

שיחקת איתו מספיק ! גם אם זה כביכול לא בכוונה וזה כי את לא החלטית לגביי הקשר איתו. אז שיהיה לך ברור שהפעם כשאת באה ואומרת לו שזה נגמר ואת לא רואה המשך לקשר ביניכם, שזה יהיה גם סופי. כי זה ממש לא לעניין לשחק ככה ברגשות של מישהו.. ושוב, גם אם זה לא מכוונה רעה, עדיין.. תחשבי עליו. בהצלחה לך

זה לא זה...

כי אם זה היה זה, לא היית מתלבטת בכלל ועוד לאורך תקופה יחסית ארוכה לעומת זמן הקשר שלכם. תגידי לו שחשבת על זה, אבל קודם כל באמת תחשבי על זה אם את רוצה ורואה אותכם ביחד, או שפשוט פחדת שתהיי לבד או סיבה אחרת שגרמה לך לרצות לחזור אליו, כדי שלא תבלבלי אותו.

תגובה

אל תעשי שקולים רציונליים, לכי עם הרגש. כשמתחשק לך להפגש אתו, הפגשי אתו. כשמתחשק לך לדבר אתו, פני אליו ודברי אתו. עשי מה שטוב לך ומה שאת מרגישה ורוצה.

Merlin194

New member
אני חושבת שאת פשוט מפחדת ללכת עד הס

תנשמי, תני לזה חודש. ואז תראי.

למעלה