כך שאם אין לך משהו מיוחד בין הרגליים, כל קונדום יתאים לך. קונים ואם זה לא מתאים מחליפים סוג של קונדום, אם יש לך זין גדול במיוחד , יש קונדומים שמיועדים לבעלי איבר גדול , לא תאמין אבל כתוב עליהם XL.
חופ שיה קלעה בול. יש XL ויש רגיל. 98% מהאוכלוסיה צריכים רגיל, ו2% לוקים באפאזיה. בכל זאת אתה רוצה רצינות? רגיל עולה על כולם, אבל יש כאלו שיבכו שקצת לוחץ להם, אז בפעם הבאה קונים כאלו שמסומנים XL. האמן לי זה עשוי מגומי, וזה עולה על כולם.
בלי מילון נוירולוגיה בהישג יד, הגדרה מאד מאולתרת - אפאזיות הן הפרעות שונות שמונעות מהמוח לקשר בין פרטים שונים של מידע נקלט. יכול לקרות בעכבות שבץ או מחלות ניווניות שונות של המוח. למשל, בשימוש שהתכוונתי בבדיחה לעיל, אי היכולת לשפוט גודל. בצורה שבה אדם עם ידיים של שחקן כדורסל ינסה להלביש כפפה של ילד ולא יבין למה זה לא מצליח. אם צריך להמשיך להסביר ולהרוס את הבדיחה - לשני אחוז מהאוכלוסיה יש אגו נפוח עד שהם בטוחים שיש להם זין כ"כ גדול שהם צריכים XL כשלמעשה מספיק להם הגודל הרגיל כמו לכולנו. מרוצים?
את אוליבר סאקס קראתי לפני שנים ועל ד"ר האוס כנראה אין לסמוך (או שיתכן והם צודקים ורק אני סובל מפרנומיה קלה). (החוצן מתבייש בעצמו, מכה על חטא, הולך לשרוף את כל הידע הכללי שלו בנוירולוגיה בתוך מאפרה קטנה ולשבת בפינה לעשות קולות של דלקת לא זיהומית בדרכי השתן. אני רושם לעצמי שני אספירין ומאה קולפה (ולהתקשר אל עצמי בבוקר))
אז אין "מרכז שפה" אחד במח (ולקרוא לכל ההמיספרה השמאלית "מרכז" זה קצת לא לעניין). יש כמה וכמה מוקדים שפגיעה בהם יוצרת אפאזיות שונות שחלקן נקרא על שם האזורים הפגועים (ברוקה, וורניקה וחברים). יש גם אפאזיות שכוללות פגיעה בכמה אזורים (נניח GLOBAL APHASIA). כ"כ אצל בערך 10%-5% מהאנשים כל הסיפור הזה נמצא בהמיספרה ימנית.