איך אני יודע

רומריו11

New member
איך אני יודע

שמישהו הטיל עלי כישוף בהקשר יותר אישי אני בן 27 ולא היתה לי חברה מעולם למרות שממש אין סיבה שלא תיהיה אחת כזו איך אני יודע שאף אחד לא הטיל כישוף עלי?

...

קודם כל... אני לא מכירה אותך, ולכן אני לא יכולה להגיד לך שזה בגלל הכישוף או סתם בגללך... אם זה כן בגלל כישוף, אתה מוזמן להתחיל לעיין במאמרי הפורום ובקישורים כי בשעה הזו של היום אני "פיזבנ"ית למדי...

ישראל22

New member
תראה...

כמו שאמרו אנחנו לא מכירים אותך לכן אל תצפה לתשובה ישירה ונכונה. תנסה לשאול את עצמך מי יכול וירצה להטיל עליך כישוף ולמה? אין לנו דרך לדעת גם אם הטילו עליך כישוף כי אין לנו פרטים ולא שום רקע. עצה: קודם תבדוק את עצמך, אולי אתה מקרין חוסר רצון או יאוש או שאולי עוד לא מצאת את האחת הנכונה. תחשוב על כישוף כהקשר אחרון לבעיה. * זה הכל כעצה ולא כביקורת או משהו דומה*

gershon17

New member
בוא נגיד את זה ככה

א. לא הטילו עליך כישוף. ב. יכול להיות שהעובדה שאתה מאמין שהטילו עליך כישוף הופכת אותך לפסול חיתון בקרב הבנות האינטיליגנטיות. ג. כל מה שאתה צריך לדעת על כישופים מופיע כל ערב בביפ, כשמראים שם באפי.

magica

New member
לגרסון17

תתעורררררררררר........... ב אדם בן 27 לא6 לא 13 לא20 אפילו 27 אמור לגדול לו שכל עם הוא חושב שזה כישוף כנראה שהייתה לו מחשבות אחרות סיבות אחרות עם יותר "הגיון" לפני שהוא בא לכאן (אם לא אז זה גם נקודה למחשבה) עכשיו האינטלגציה הנשפכת מן הציטוט "כל מה שאתה צריך לדעת על כישופים מופיע כל ערב בביפ" היא מינימלית לא רק שזה ממש לא נכון אלא שאתה מזמזל בדרך חיים של אלפי-מלויני אנשים בעולם וכל כך הרבה לא יכולים לטעות לגמירה ומה שעוד יותר עם רק הבסיס נכון צריך שנים לחפור בשביל להגיעה אליו ולדעת שזה הוא. עוד משהו דע לך שבסרטי מתח הרבה דברים מעותיים ויוצאים מפרפרציות בצורה בלתי נורמלית

gershon17

New member
ההערה על באפי היתה הלצה כמובן

והאמת היא שאני מתנצל על הטון המעט מתנשא שהיה בהודעה המקורית שלי (חוץ מההערה על באפי, שהיא מלכה וגם קוטלת ערפדים, אבל לא מתיימרת לייצג שום דבר...). מצד שני, לאור העובדה שאני לא מכיר אף מחקר אחד שמראה את קיומם של כשפים, הרשה לי לפקפק (אני מכיר כמה מחקרים שניסו ונכשלו. אם לא היה אף מחקר שהוא הייתי מפקפק גם, אבל ללא ביסוס). כישוף, בתור משהו שאתה מטיל על מישהו אחר בלי השתתפותו הפעילה, לא תלויים באמונתו של המכושף (אחרת הם לא היו עובדים על מי שלא מאמין בהם, מה שהופך אותך לחסרי תועלת לגמרי). לכן אפשר לבדוק אותם בדרכים אובייקטיביות. העובדה שלא מצליחים צריכה לעורר חשד אצל כל אדם חושב. מצד שני, אולי זו דרך להתגונן מכישוף - לערוך מחקר על השפעות הכישוף עליך. הופה.

magica

New member
התנצלות התקבלה

90% מהכשפים מורידים את ערך המדע ולכן אין שום סיבה שהמדע ינסה לחוקר יש אזו שמועה על מחקר אך היא משותקת מיד בידים של אלפים המתבטאים שצריך בטונך הקודמים וגורמים צער לרבים נוסף לכך תראה עד כמה הצדק עיוור מצד אחד הממסד טוען שלא מאמנים שיש כישוף מצד שני השנה האשימו נערה בכישוף אני לא בדיוק זוכרת אם זה היה רצח או הפחדה אחרת אבל הלכו הם זה עד ואחרי בית המשפט. אל באפי אין לי ממש(בכלל) מה להתווכח אבל לא הבנתי מהאחרים לפי ההודעות הקדומות אתם שוללים את הכישוף אז מה בעצם אתם עושים פה? (בבקשה)תקנו אותי אל טעותי אם יש (אבל אל תצרוחו אותי עליה)

ShiVeee

New member
שנון כמעט כמו סמדר מ"לחיי האהבה"

The Spirit

New member
יש אפשרות לבדוק את זה ע"פ הקבלה

תפנה אליי באיי סי קיו.דרך אגב-זה דורש עבודה של חצי שנה בערך, אם יש לך כח (לא עבודה קשה במיוחד).

drall

New member
אתה לא יכול לדעת

כי כישוף כזה ישן הוא משהו שכבר התחבר לגמרי עם האנרגיות שלך. אתה יכול לבדוק באמצעות טארות או אי צ´ינג או רונות , אבל האפשרות שתקבל תשובה משמעותית היא לא משהו. אם אתה רוצה חברה , תלך למגיד עתידות או אסטרולוג ותבדוק מה קורה לגבי התחום הרומנטי אצלך , זה הכי בטוח דרול

מה?!

אם הוא רוצה חברה אז שילך וירשם ב"קופידון" או שיקפוץ לאיזשהו אירוע חברתי מפעם לפעם ועדיף גם שיקבל כמה עצות מחברים. יכול להיות.. אולי.. אפשרי ש.. אין לו כישורים חברתיים?!

RainBird

New member
תעצום את העיינים ותרגע ותנסה לחוש בתוכך אנרגיות זרות או מזיקות ואם אתה חש בכאלו גם אם אין לך כישוף אתה תצטרך לעבור טיהור בסיסי.

רומריו11

New member
חוץ מהכותב

האחרון שאמר משהו מאוד יפה הגעתי למסקנה שכל העסק הזה בילבול בצים אחד גדול ואתם לא מבינים יותר מידי

Rutterkin

New member
לא מבינים בבלבולי ביצים ?

לפ דעתי זה מאוד לא בוגר מצדך להאמין בכישוף בגיל 27, תתבייש לך ! אתה לא רואה שיש פה סתם אנשים שמספרים סיפורים מפגרים אחד לשני ? אנחנו לא שפויים בדעתנו !! ואתה עוד יותר לא שפוי אם החלטת להצתרף כישוף ? אין דבר כזה

תשובה בנוסח הבא:

"אולי אין לך כישורים חברתיים, אולי אתה לא ממוקם במקום הנכון מבחינה גיאוגרפית, אולי אתה בכלא על רצח מאז גיל 14.5. מה שהוא לא בגדר ´אולי´, הוא שאם אין לך ניסיון בתמרון אנרגיה, לא תוכל לדעת אם הטילו עליך קללה."

L e s t a t

New member
אתה יכול

אם יש מכשף קרוב או אסטרולוג או קלפי טארוט (וספר המסביר כיצד להשתמש בהם) בהישג יד, אפשר לברר אם אתה מקולל או משהו כזה. למרות זאת, בפעם המאה שאני מסביר את זה, מאגיה אינה רק תמרון אנרגיה למעשה ישנן שיטות שבהן המילה "אנרגיה" כמעט ולא מוזכרת ואם כן לא מדברים על אנרגיות כמו שאתה חושב (לדוגמא: מאגיה שטנית).

יש תמיד שרלטן קרוב.

גם לקלפי טארוט צריך ניסיון. בין אם המילה אנרגיה מוזכרת או לא מוזכרת, עליה ניצבת המאגיה. כן, אני מודע גם לכוח המאגי הדתי ולזימונים ולכל אלו, אבל גם כאן מדובר בשימוש עדין באנרגיה ובריכוז.

למעלה