איך אני חוזר לעצמי ?

admor

New member
אשמנו בגדנו

מחקנו ואין לי זמן היום להרביץ מוסר.

אני כבר הבעתי בעבר את דעתי

על חוש ההומור של מנהלי הפורום. אבל הם היו נורא נורא מקסימים ונחמדים אליי בזמן האחרון אז אני לא אביע את אותה דעה (שלא השתנתה) שוב אבל זו הזדמנות לומר להם שלמרות הכל (חוש הומור הממ.. דיי מעניין ויד קלה על מחיקת הודעות בעלות אופי מידי הממ..פלסטי) אני מתה עליהם

uri80

New member
אין כאן עניין של הומור.

הבטתי בהודעה המחוקה כדי לראות במה מדובר. אנחנו באמת משתדלים שלא למחוק הודעות אלא כשממש אין ברירה, אבל רבאק חבר'ה. אני מזכיר שהפורום הוא לא ביב השופכין של האינטרנט. הצורה בה הוא יראה תלויה רק בנו.

uri80

New member
אני רציני בועזון. אני לא בטוח

שהייתי רוצה להצטרף לכאן בפעם הראשונה כשהגעתי לפורום הזה , אם הוא היה מלא בעיקר בהודעות פיפי-קקי. האם אתה שונה? זה לא קורה בפורומים אחרים ואין סיבה שיקרה כאן. לא בגלל שחייבים אלא בגלל שנראה לי נורמלי לשמור על רמה מסוימת. כשהגעתי לכאן הדיונים היו שונים. במשך הזמן נוצרה כאן קהילה שבה הרבה מכירים את השאר ומן הסתם לא כל ההודעות הן ברומו של עולם - וזה נהדר. אבל תמיד ישנה שאלה של מינון בין העיקר לטפל.

uri80

New member
גם אני נקרע. ולחשוב שאחרי שהחלפתי

לו חיתולים ושילמתי מזונות כל הזמן הזה, כך הוא מתיחס אלי... "בנים גידלתי ורוממתי והם פשעו בי"

SimSim314

New member
שים לב לסתירה הפנימית

"ואני בעקבות האהבה הלכתי גם לדת" ואז אתה כותב "רק בשביל לרצות את כולם" מי זה כולם? זה ניראה שיש לך עוד שיקולים חוץ מאהבה, אם אתה שואל אותי אין יותר חשוב מאהבה, ואם זה מה שנידרש מימך בישביל להישאר איתה אז אלה החיים, צריך לוותר לפעמים. אבל המילים "לרצות את כולם", נישמעים כ"כ בסתירה לכל מה שכתבת ליפני...

מתלבט13

New member
אחרי שאתה בחברה החרדית

אתה חייב לשחק אותה בשביל כולם לא רק בשביל האשה.

מחממנוע

New member
החברה החרדית דופקת

את הכל מקריאת שרשור זה המסקנה: החברה החרדית דופקת את הראש, את הזין, את התחת את כל האיברים בקיצור, גם של אלה שמסביב. מי אמר זק"א ולא קיבל בקיצור, רק המות יפריד בינינו מזל טוב למתים החדשים ומי שמתלבט אם לרצוח את זהותו החרדית, שימשיך לקרוע אבר מן החי (סתם כי בא לי לדבר)

בנילה 1

New member
לשם מה

להיות חילוני, בשביל להנות? יש אחד השוכב עם בחורות להנות ויש אחד השומר חיי דת בכדי שיוכל להנות מאהבה שיש לו, לשמור ולשמוע בקול הבחורה שלו. אלא שאם יש לך בעיה אם כל זה היא כנראה עמוקה יותר והיא אחת מן השניים; א. האהבה שלך אינה כשהיתה ב. אתה מרגיש חוסר סיפוק מכך שאינך מושלם במעשיך, כלומר שאינך שלם באמונתך, או שאינך מתמודד מספיק עם הרצון לשמור שבת. איני מאמינ שהפקרת את אורח חייך רק בגלל אישתך, אולי הובלת על ידה לישום מעשי בכדי לכבדה, אולם מוכרח שנגעת ברעיון בהסכמתך! לכן, קח את עצמך לידיים, בחון את עצמך, תסיק מסקנות.. טפל בטעון טיפול וישם בלמעשה את מה שאתה מבין/מכיר. לא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה בדרכך בכל אשר תבחר

שאלה

הפורום הזה אמור לעזור , או שאני טועה?!?!? אני רואה שיש פה כמה ליצני חצר שלא בדיוק עוזרים אלא רוחבים על מצוקות של אחרים ומתנהגים בצורה שמביישת את המין האנושי , תודה לאלה שענו לעניין שיהיה לכולם המשך יום טוב

תקשיב חבוב

אף אחד לא יכול להחליט בשבילך. אנשים יכולים רק לייעץ ולספר מניסיונם. אף אחד חוץ ממך לא בקיא חוץ ממך בפרטים. בסופו של דבר ההחלטה היא רק שלך. מה ציפית שיגידו לך איזה כשף ואז הכל יסתדר? ובנוגע לליצנים, אלו החיים. תאמין לי שבדרך כלל הם אנשים טובים וכשמתאמצים אפשר לראות שהם גם די מצחיקים

אליזד

New member
נו שוין...

שלא תגידו שאין לי אינטאיציה, ושלא צפיתי את זה מראש... כן, יכול להיות שהשוטר אזלאי אינו מחב"ת אבל הוא בהחלט קוץ בתחת. אדון אזולאי, במידה ואתה אינך בחור ישיבה הזוי אלא אדם קיים, בפעם הבאה שאתה נכנס לפורום, נסה לנהוג כבוד באנשיו מהרגע הראשון, האמין לי, זה עוזר. ועכשיו, אחרי שגילית שהפורום הזה לא ממש ממלא את יעודו, ורגע לפני שאתה מגיש נגדינו תביעה על זה שאנחנו "רוחבים" לך או "אורכים" לך או "קוצרים" לך על ואת המצוקות - עשה טובה, שא את רגליך לכל אשר תשאך הרוח, ושחררינו מנוכחותך המטרידה והלא נעימה. אגב, שוב, אין לי עניין איתך, אני רק שמח לומר לחברי הפורום: צדקתי וצפיתי את זה מהמילה הראשונה, ופעם הבאה, אתם יודעים , תזכרו שיש מי ששומר ודואג להזכיר כמה חארות מסתובבים בחוץ.

Le Fay

New member
למרות שמאד מעריכה את ההצעה

שתשוחח עם רעייתך בגילוי לב (זו עצה מהוגנת ביותר), מאמינה שבמקרה כזה מוטב להתקדם בזהירות. בני זוג לא חיים בחלל ריק, לעיתים קרובות יש להם בני משפחה (בעיקר בנות משפחה) וחברות שדוחקים בהם לנקוט מהלכים אגרסיביים ולדחוף להסלמה; ואני מנחשת שלא היית רוצה למצוא את עצמך בסופו דבר נאבק בשלוש ערכאות על הזכות להתראות עם ילדיך. לכן מוטב אולי לבדוק עם זוגתך כמה סובלנות היא מוכנה לגלות מבחינה דתית לפני שאתה מציג את הדילמה שלך במלואה. נ.ב. ליצנים יש בכל מקום ומכל הצדדים.

מתלבט13

New member
אם רק היית יודע

כמה נודניקים ומחזירים בתשובה, מתחזים כאן בפורום לאנשים תמימים. וכמה זה מרתיח את החברים, היית מבין למה יש כאלה שקשה להם להאמין ששאלה היא רצינית. אבל תמשיך כאן וברגע שיכירו אותך אני בטוח שהיחס יהיה שונה. אנשים כאן פחות ציניים ורעים ממה שזה נראה.

למעלה