איך אני גורמת ל- SQLSRV

איך אני גורמת ל- SQLSRV

להיות CaseSensitive? כלומר, שאם אני מבקשת מישהו שקוראים לו ABC הוא לא יחזיר לי את זה שקוראים לו abc?

rmarko

New member
אני לא יודע, וגם ניסיתי לחפש,

אז לדעתי יש רק שתי אפשרויות שזה יתרחש במשפט ה- sql ולא בתוך ה- asp עצמו. כידוע, משפט sql הוא תמיד לא case sensitive. הכיוונים שחשבתי עליהם:
אם קיימת פקודת SQL להגבהה או להורדת ה- case אז את אפשרי לעשות משהו בסגנון (´where strname = upper(´H´) + lower(´ello (אם ניתן בכלל לשרשר מחרוזות ב- SQL, דבר שלא ניסיתי מעולם).
אולי בהגדרות של SQL Server עצמו את תוכלי לשנות את זה שלא יהיה case sensitive. בשום צורה אחרת לא נראה לי שזה אפשרי, שכן המשפט sql מפוענח בלי שום קשר ל- case sensitive. כלומר, נגיד פקודת SQL כמו (´where strname = fixcase(´Hello בטוח לא קיימת......

למה לחפש, יכולת לשאול אותי...

והייתי אומר לך שמרגע שהתקנת את ה-SQL Server שלך ולא הגדרת לו להיות Case Sensitive... תיאלץ להתקין אותו שוב, רק הפעם תשנה את ההגדרות שיתאימו יותר למה שאתה צריך. קאפיש?

rmarko

New member
...תמיד יש ADO ../images/Emo5.gif

לא שאני אוהד שרוף, אבל בטוח יש שם איזו מאפיין או מטודה שיכולים לסדר לך פילטר נחמד אחרי select * from

rmarko

New member
הנה, filter

הסיבה שזכרתי את המילה הזאת בכלל היא ההסבר שהנוטה נתן לקיפוש לפני כמה זמן. אולי הוא יכול לשפוך אור על השאלה - האם filter הוא case sensitive?

צר לי... אבל...

כל ADO, על כל מתודותיו ומאפייניו, הוא לא Case Sensitive בעליל. זה רק SQL. וכמו שאמרתי קודם... תלוי בשרת SQL עצמו.

על כל פנייה לדיבי ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

אני אולי הרבה דברים, אבל לא מזוכיסטית
בכל מקרה, תודה רבה על המאמץ
והעזרה של שניכם.

זהר פלד

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo19.gif

rmarko

New member
לא...למה?

תעשי רקורדסט של ´select * where strName = ´ABC ואז תעברי רשומה רשומה ברקורדסט ותבדקי בצורה case sensitive.

למעלה