איך אני בונה משחק

N0br0s

New member
איך אני בונה משחק

אני למדתי לבנות משחק דרך game maker אבל אי-אפשר לעגיה אם זה רחוק... אם מישהו יכול לעמליץ לי אל תוכנה תובה שאפשר ליבנות גם משחקי רשת (כמו ליינג' hero online וכו...) אני לא רוצה ליבנות ישר משחקים מסובחים לאתחיל מהשלב הראשון לאט לאט אבל שיהיה אפשר לעגיה בסופו של דבר למשחקים טובים וגדולים... מיצידי שאיכח לי שנה ללמוד איך לאשתמש בתוכנה ואוד שנה לבנות משחק... העיקר שיהיה לי תתוכנה ומדריך לאישתמש בה... אם אתם יכולים גם לתת לי לינקים אז תודה לכם...

Ultra Spidey

New member
ממליץ ללמוד באותה הזדמנות

עברית אחלה שפה, אמנם לא הרבה משתמשים בה והיא פחות נפוצה מאנגלית, אבל היא מאוד מקובלת כאן
וברצינות: אם אתה ממש רציני, בחר שפת תכנות ותלמד אותה לעומק.

N0br0s

New member
תמליץ

תמליץ אל תוכנה ותן קישור למדריך ובקשר לעיברית עזוב אותה בשקט אני קוטב איך שבלי (אני יודעה שכותבים "כותב" חחח.. אבל באמת אל תיתייחס אני לי כוח כל שניה לתקן)

De-Panther

New member
תראה זה בסדר אם אתה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דיסלקט אבל גם אז רצוי לעשות בדיקה למה שאתה כותב אם אתה רוצה שיענו לך ברצינות - תתייחס ברצינות לאנשים שמהם אתה מבקש עזרה וכאן מבקשים עזרה... לא פוקדים על אנשים לתת תשובות יש דרך להתכתב עם אנשים בכלמקרה... כדי להגיע למשחקים ברמה גבוה יותר מגיימייקר אתה יכול להשתמש בפלאש(למרות שבסופו של דבר גם היא מוגבלת) אבל בסופו של דבר - רצוי ללמוד לתכנת משחקים ברמה לא מכינים בתוכנות לבניית משחקים אלא בשפות תכנות

N0br0s

New member
אתה יכול להביא לי בבקשה

אתה יכול להביא לי בבקשה מדריך לאיזה שפה אני למדתי html אבל זה לאתרים... תודה

freak2100

New member
להחליט שפה משחקים

אפשרויות גוגל יתרונות חסרונות לשקול רצון יעילות שאיפה זמן רקע HTML לא תכנות סקריפטים סימון. בבקשה

freak2100

New member
אתה לא יכול להבין את זה

זה רק לאנשים שדוברים את השפה....

Vegaro

New member
תלמדC

ותקנה ספר הדרכה, יש בעברית. עדיף אם הוא מלמד C++ או C# אבל לא קריטי. קח בחשבון שחלק מהספרים בעברית עם למערכת ההפעלה DOS, אז אם זה מפריע לך, תבדוק לפני שאתה קונה. בכל מקרה, DOS או WINDOWS, סי או סי פלוס פלוס, זה הכיוון הנכון להתחיל בו. אני לא מכיר מדריך אונליין בעברית ואין לי סבלנות לחפש אחד, אם קיים אחד וזה חשוב לך, אני בטוח שאתה יכול למצוא לבד. ואני מסכים עם אחרים שאמרו שכדי להגיע לאנשהו בתכנות משחקים אתה חייב לדעת אנגלית ברמה טובה.

somebodddy

New member
מדריך gamedev לבחירת שפה

http://www.gamedev.net/reference/design/features/whatlang/ המדריך מסביר בקצרה על היתרונות והחסרונות של השפות הפופולריות בכל הנוגע לבניית משחקים. המדריך קצת ישן אז לא כתוב שם כלום על דוט נט, אבל זה בסדר כי זו מערכת של מיקרוסופט וכידוע Microsoft==bad.

ahillel

New member
זה לא עסק פשוט

אין הרבה מדריכים בעברית לשפות תיכנות, וגם הם יספקו לך ידע מוגבל. זה גם לא משהו שלומדים אותו בחודש או בשנה. אני מתעסק עם תיכנות בתור תחביב כבר כמה שנים והידע שלי הוא רק על קצה המזלג. אני לא יודע בן כמה אתה או מה הרקע שלך, אבל אם אתה תלמיד בבי"ס אני ממליץ לך לקחת 5 יח' מדעי המחשב. כי שם אני למדתי את הבסיס. או איזה קורס למתחילים בשפה כלשהי (מחוץ למסגרת הלימודים). הבסיס לתיכנות זהה בכל השפות ובשלב הזה פחות משנה באיזה שפה הוא נלמד.

somebodddy

New member
אם אתה מגביל את עצמך לעברית

אתה יכול לוותר כבר עכשיו. אין מה לעשות - בשביל ליצור משחקים אתה צריך לקרוא הרבה חומר באנגלית.

למעלה