איך אני בודק קבלן ...

מ נ ט ה

New member
איך אני בודק קבלן ...

אם אין נגדו תלונות תביעות וכו´..תודה מראש

לא פשוט בכלל ...../images/Emo132.gif

איני מכיר דרך פשוטה לבדיקה כזאת. צריך לשאול ולהתעניין, לבקש שמות של לקוחות בפרויקטים קודמים ולשאול אותם על הקבלן, להתעניין בבנקים, לחפש תביעות באתרים של בתי המשפט וכו´. אם רוצים בדיקה מעמיקה ניתן לפנות לחב´ D&B ולבקש דו"ח (בתשלום) על מצבו הפיננסי של הקבלן הכולל דיווח מיידי על כל הנוגע ליכולת הפירעון של החברה שבמעקב: צ´קים חוזרים, חשבונות מוגבלים, תביעות משפטיות, איזכורים בתקשורת וכל שינוי בדירוג האשראי. רצוי גם לשכור חברת חקירות המתמחה בבדיקת חברות. תמורת כמה עשרות אלפי שקלים אולי תוכל לערוך בדיקה סבירה, לא מלאה אבל די מקיפה ...

dan laufer

New member
תנסה אצל רשם הקבלנים

תפנה למשרד השיכון בירושלים, תבקש את רשם הקבלנים, ותקבל אצל הרשמת מידע ראשוני, לא זוכר אם בכתב או בעל פה. תשאל מה הסווג של הקבלן, ותוכל להווכח האם הפרויקט לא גדול על נעליו. המידע שתקבל הוא כמובן חלקי ופורמלי בלבד, אך יכול רק להוסיף.

olsis

New member
דוח מעמיק עולה 800 ש"ח, אם אתה

הראשון שמבקש דו"ח עליו,אני הוצאתי על הקבלן שקניתי ממנו לפניי החתימה, עלה לי 400 ש"ח במבצע דרך רשות הדואר בטלפון 171, לדעתי שווה כל אגורה

איזה דוח 800 ש"ח?

אם איני טועה דוח דרך רשות הדואר זה דוח מרשם הקבלנים או רשם החברות. אבל האם הוצאת דו"ח מ-D&B וכמה הוא צריך לעלות?

למעלה