איך אני אוהב את זה כשאני מזמין חבילות מחו"ל, ובמעקב החבילה, כשהחבילה בחו"ל רואים את התהליך רץ, ואז זה מגיע לארץ וזה נתקע במשך שבועות.

Sun of Nations

New member
כמובן בציניות גמורה.

החל מסוף נובמבר ובמהלך דצמבר וכמו בכל שנה, ביצעתי לאיטי את כל הקניות החד-שנתיות האלו שלי שכולם עושים אותם פעם בשנה, בסוף כל שנה, של כל הדברים שמחליפים אותם פעם בשנה, ושמשמשים אותך למשך כל השנה הקרובה.

נו, אתם מכירים את זה, אתם יודעים, תחתונים, נעליים, כל השטויות.

בכל מקרה, ב-30 בנובמבר ביצעתי את הרכישה החד-שנתית הראשונה שלי לשנת 2025, של מוצר שישמש אותי לאורך כל 2026.

הרכישה הזאת הייתה הרכישה החד-שנתית הקבועה שלי של שבע זוגות תחתונים, אחד לכל יום בשבוע, של חברת התחתונים האמריקאית שממנה אני קונה את התחתונים שלי מאז התיכון:

20260102_201840.jpg

החל מנדמה לי ה-2 בדצמבר זה היה, קיבלתי מספר למעקב חבילה, ומאז ה-2 בדצמבר ועד ה-12 בדצמבר, אני רואה את החבילה רצה בכל אמריקה ואז מגיעה עד לישראל כמו כלום, כל יום-יומיים-שלוש יש עדכון.

החל מה-12 בדצמבר, התחתונים החדשים שלי בארץ, אבל עד עכשיו, ה-2 בינואר, עדיין לא קיבלתי אותם.

הדבר מעורר פליאה וכעס בצורה כנה ואמיתית, מכיוון שאם נסתכל על זה בצורה הכי פשוטה וישירה, מה שההיגיון הישר אומר, זה שאם כבר, החבילה צריכה להתעכב יחסית כשמריצים אותה בכל רחבי אמריקה הצפונית, ואז מעלים אותה למטוס או ספינה או מה שזה לא יהיה ושולחים אותה עד לכאן, הצד השני של העולם.

אז אם כך, אז איך זה יכול להיות, שכבר מאז ה-12 בדצמבר החבילה כבר פה, אשכרה פה, כאן, בישראל הקטנטונת, ועדיין לא קיבלתי אותה, ואפילו לא בוצע עדכון נוסף מאז ה-12 בדצמבר, כאשר אנחנו כבר ב-2 בינואר?

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק, אבל האמת היא, שאם זאת הייתה מדינה אחרת, הייתי כבר חושב שקרה משהו לחבילה בדרך, אבל מכיוון שאנחנו בישראל, ואנחנו יודעים איזה שם יצא לשירותי הדואר של ארצנו, אני יודע שהאמת היא שהחבילה פשוט מתעכבת ללא סיבה טובה בגלל שירותי הדואר הקלוקלים של ארצנו.

שזה מעצבן כשלעצמו, כי קודם כל, למה שזה יהיה ככה? למה שירותי הדואר בישראל גרועים? שזה דבר ראשון.

דבר שני, גם אם כבר נגיד שזה המצב והם כאלו וזהו, תקנו אותי אם אני טועה, לא בדיוק היו מלא שינויים בשירותי הדואר בישראל כמו פתיחת מרכזי מיון חדשים, הפרטה של הדואר ועוד כל מיני שטויות שדווקא היו אמורים להפוך את התהליך ליעיל יותר?

אז למה הכול אותו הדבר כמו מקודם?

שזה עוד יותר מעצבן, כי בדיוק עשיתם מלא שינויים בדיוק, אבל בדיוק, כדי שזה לא יהיה ככה יותר, אז למה זה עדיין ככה, ומה קורה פה?

אני מקווה שלפחות את הנעליים שקניתי ב-30 בדצמבר, אני אקבל מהר יותר, לפחות אני אמור, שלא כמו התחתונים שהם מסוף העולם, מאמריקה, הנעליים הם מפה ליד, מאיטליה.

20260102_202156.jpg

למרות שבעצם זה לא מבטיח כלום, כי שוב, וכאמור, שירותי הדואר של חו"ל הם בסדר, אלו שירותי הדואר שבישראל שמשום מה רחוקים מלתפקד בצורה מיטבית, באופן תמוה, למרות כל השינויים שהוכנסו לאחרונה בדואר ישראל מתוך כוונה תחילה לייעל אותו.

אוי אלוהים, תעזור לי.

אבא, תן לי כוחות.

אלפיני

Well-known member
מחפוש 200$ על תחתונים? אתה מבין שאתה גם הולך לשלם על זה מע"מ בגלל שקנית מעל הסכום המותר ליבוא אישי ע"ס $150 דולר , נכון?
דבר שני, התמזל מזלך היום. יש לי הרבה ניסיון אישי ומקצועי בחרא הזה. אז קודם כל, מדוע אתה בטוח כל כך שהמטען דרך ראשות הדואר? אם זה אכן כך אתה היית צריך לקבל גם מספר איתור מהם ואז בשלב זה להיות מסוגל לאתר את המטען דרך האתר של ראשות הדואר ולבדוק סטטוס שם לגבי מה שקורה בארץ. אם לא, אני ממליץ לך לפנות לספק שלך ולבקש את עזרתו.
שאל אותו WHO IS THE FREIGHTFORWARDER WHO IS HIS AGENT IN ISRAEL.
AND WHAT IS THEIR WAY BILL OF LADING NUMBMER. AND COULD YOU SEND ME A COPY.

ומשם לחפש איזה גאון שידע לעשות הצלבות בין שטרי מטען .

עוד סיבה שיכולה להיות לעיקוב היא שבתקופת חג המולד חצי , אם לא כל העולם הנוצרי שיכורים, וכל הניסים והנפלאות קורים למטענים. עם כל הכבוד גם לא עוזר שהשוק מוצף בגלל ענייני BLACK FRIDAY, ואז שירותי המכס עובדים כמו צב.

עוד דבר שקורה מדי פעם שהמסר שצריך להגיע אליך לטלפון בארץ מתפקשש , לכן חשוב לדעת לעשות מעקב לא רק דרך הודעות מהספק , אלא פיזית להיכנס לאתר שלו ולבדוק אם יש לך אפשרות לעשות מעקבים שם.

אלפיני

Well-known member
אחרי ה 150 דולר מעמ זה יוצא 161 ש"ח לזוג תחתונים,ואני קונה ב 33.3 ש"ח משהו איכותי בארץ.

בקיצור לא ישאר לו כסף עוד עשור,

הסוף שלו כנראה לא יהיה נעים יחסית להיום.
אני גם קונה בחו"ל, בצעתי עכשיו קניה לתחתונים וקניתי 4 זוגות ב30 ש"ח. כלומר, בחישוב מהיר ובהנחה שהתחתונים נוחות לי ויהפכו בלאי תוך שנה, התחתונים המיוחדות של המחפוש יצטרכו להחזיק קצת מעל 20 שנה על מנת שהעניין ישתלם לי. אני לא טוען שאף פעם מותגים לא מצדיקים עצמם, במקרה הזה ברור שלא. אבל המחפוש כבר ילד גדול - לפחות מבחינת גיל, שיעשה מה הוא מבין. הגבתי רק על מנת לתת לו כיוון לגבי איתור המשלוח שלו.

אלפיני

Well-known member
מחפוש 200$ על תחתונים? אתה מבין שאתה גם הולך לשלם על זה מע"מ בגלל שקנית מעל הסכום המותר ליבוא אישי ע"ס $150 דולר , נכון?
דבר שני, התמזל מזלך היום. יש לי הרבה ניסיון אישי ומקצועי בחרא הזה. אז קודם כל, מדוע אתה בטוח כל כך שהמטען דרך ראשות הדואר? אם זה אכן כך אתה היית צריך לקבל גם מספר איתור מהם ואז בשלב זה להיות מסוגל לאתר את המטען דרך האתר של ראשות הדואר ולבדוק סטטוס שם לגבי מה שקורה בארץ. אם לא, אני ממליץ לך לפנות לספק שלך ולבקש את עזרתו.
שאל אותו WHO IS THE FREIGHTFORWARDER WHO IS HIS AGENT IN ISRAEL.
AND WHAT IS THEIR WAY BILL OF LADING NUMBMER. AND COULD YOU SEND ME A COPY.

ומשם לחפש איזה גאון שידע לעשות הצלבות בין שטרי מטען .

עוד סיבה שיכולה להיות לעיקוב היא שבתקופת חג המולד חצי , אם לא כל העולם הנוצרי שיכורים, וכל הניסים והנפלאות קורים למטענים. עם כל הכבוד גם לא עוזר שהשוק מוצף בגלל ענייני BLACK FRIDAY, ואז שירותי המכס עובדים כמו צב.

עוד דבר שקורה מדי פעם שהמסר שצריך להגיע אליך לטלפון בארץ מתפקשש , לכן חשוב לדעת לעשות מעקב לא רק דרך הודעות מהספק , אלא פיזית להיכנס לאתר שלו ולבדוק אם יש לך אפשרות לעשות מעקבים שם.
מחפו"ש, עכשיו שמתי לב לעוד משהו לגבי שני המטענים שלך.
בזה של VERSACE כתוב שההובלה EXPRESS CURRIER כלומר באוויר, בזה של WILDMAN כתוב INTERNATIONAL SHIPPING
כלומר יכול להיות גם באוויר, גם בים. אני מקווה מאוד עבורך שזה לא נשלח דרך הים אחת צפויים לך חודש עד חודשיים של ייסורים לפחות בטרם תראה מטען מארה"ב. לכן, כפי שאמרתי לך, חושב מאוד שתשיג את העתק שטר המטען של הסחורה שלך או לפחות איזה שהוא TRACKING מעודכן שבו גם אפשר לדעת מי המוביל הסופי בארץ וכן אפשרות להצליב בין מספרי איתור במידת הצורך.

למעלה