איך אמרו חז"לינו?????

איך אמרו חז"לינו?????

נאמר כבר- מהרסייך ומחריביך ממך יצאו------- יופי לוונטל הגדלת לעשות,, עכשיו כולם מאושרים-שינוי נמחקה מהסקרים- ועכשיו זוהיא תפילת האשכבה שלה, עצוב איך אנשים קטנים לא חושבים פעמיים!!! פורמן ןפריצקי- קיבלו אורגזמה מההתרסקות. איזה חלום!!! הנקמות הקטנות על חשבון בוחרים פוטנציאליים. ותחשבו על זה.

הליכוד השתקם מהר מצרה גדולה בהרבה

אל פחד איתן. אם עתיד המדינה חשוב לך, אתה צריך לשמוח שהמפלגה מתחילה לחזור ולהקשיב לעם גם במחיר פרישתם של אנשים אהובים וגם במחיר כמה תוכניות ליצפן.

אשרת

New member
חשבנו..

ואנחנו לא מסכימים עמך בכלל. דווקא בתור אחת שמדברת לא מעט עם אנשים בני גילי (26+) , אני יכולה לומר שחלקם הלא מבוטל, שהינם בוחרי שינוי לשעבר, אמרו "ברוך שפטרנו", אחרי ששמעו על לכתו של פורז. פורז ולפיד - כמו שהם הביאו קולות (והאמת היא , שזה לא ממש הם, אלא יותר המצב שהיינו טרום הבחירות), כך הם מבריחים קולות. ולהאשים בזה את פורמן, זאת השמצה פראית וחסרת בסיס. אלא אם לדעתך , שינוי צריכה להיות מפלגה דיקטטורית שבה רק קולות של "היסמנים" של ההנגה צריכים להשמע ולהלקח בחשבון.

jak44

New member
אשרת ברוך השם נימצא

האשם במצבה הקשה לש שינוי שימו לב לסקוף האשם הוא לא אחר מאיתי פורמן הדיקטטור הגדול אשר מהלך אימים על מיפלגת שינוי איתן פלס זה הכל קישקושים ובילבושים הפורשים חסידי הדמוקרטיה הם הבעיה דמוקרטיה היא לא על תנאי ולכן תפסיק לתקוף את כל אלה שלא אומרים אמן אחרי כל דיברי טומי ופורז ד"א אם איני טועה פורמן הוא אפילו לא חבר בשינוי ואין לו כל זכות הצבעה . ובמיפלגה דמוקרטית המפסידים מרכינים ראש מקבלים את דין התנועה ומפנים את מקומם למנצחים מה שלא נעשה כאן.

vantan

New member
שעת יהדות בפורום שינוי

הביטוי 'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו' לקוח מנבואות הנחמה של הנביא ישעיהו, פרק מ"ט. שם נאמר: יד ותאמר ציון, עזבני יהוה; ואדני, שכחני. טו התשכח אשה עולה, מרחם בן-בטנה; גם-אלה תשכחנה, ואנכי לא אשכחך. טז הן על-כפים, חקתיך; חומתיך נגדי, תמיד. יז מהרו, בניך; מהרסיך ומחריביך, ממך יצאו. יח שאי-סביב עיניך וראי, כלם נקבצו באו-לך; חי-אני נאם-יהוה, כי כלם כעדי תלבשי, ותקשרים, ככלה. יט כי חרבתיך ושממתיך, וארץ הרסתך: כי עתה תצרי מיושב, ורחקו מבלעיך. כ עוד יאמרו באזניך, בני שכליך: צר-לי המקום, גשה-לי ואשבה. כא ואמרת בלבבך, מי ילד-לי את-אלה, ואני שכולה, וגלמודה; גלה וסורה, ואלה מי גדל--הן אני נשארתי לבדי, אלה איפה הם. אפשר לראות על נקלה שאלוהים מנחם את בת ציון שלאחרי החורבן, שבניה ישובו אליך ויישבו אותה מחדש עד 'כי עתה תצרי מיושב'. אבל התנאי המוקדם לכך הוא ש'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו', כלומר *האויבים* שבאו והרסו את ציון יעזבוה, 'כי חרבתיך ושממתיך וארץ הרסתך' (באמצעות המהרסים והמחריבים הנ"ל) ואילו עתה 'ורחקו מבלעיך'. השימוש הנכון בהקשר של שינוי הוא שעכשו המהרסים והמחריבים של שינוי שהחריבוה, שממוה והרסוה - לפיד-פורז וחבורתם - עכשו סוף סוף יוצאים ממנה ועוזבים אותה לנפשה. רק חבל שהם לא עשו את זה לפני שנתיים, אולי היה עוד סיכוי להציל את המפלגה הזאת.

asafz8

New member
אורגזמה?

למעלה