איך אישה יכולה לגמור...

אליסיא

New member
איך אישה יכולה לגמור...

למרות שיש משיכה ורצון.. עדיין לא מגיעה למצב של לגמור... איך עושים את זה? האם אישה שלא גומרת אז יש בה משהו לא בסדר?

אטיוד5

Active member
לא, היא בסדר גמור

היא רק מצטרפת לכמות הענקית, כמעט בלתי נתפסת, של נשים שלא גומרות או מתקשות לגמור. במיוחד בגילך (הצצתי). עם השנים יש סיכוי לשיפור במצב. לגבי מה היא יכולה לעשות - לתדרך את הגבר שלה במה שעושה לה טוב. בשביל זה היא קודמכל צריכה להכיר מה עושה לה טוב, שגם זה בפני עצמו משימה לא פשוטה בשביל המוני נשים.

אורמור

New member
אתה לא קצת פסימי אטיוד?...

באמת "המון" נשים? אבל אתה צודק, קודם כל היא צריכה לערוך הכרות עם עצמה ועם המיניות שלה ולהכיר בגופה כל נקודה ואזור רגיש, וללמוד מה מגדיל לה ומה מגעיל לה (כמאמר הגשש) ואז לתדרך את העלם. בכל אופן זה מגיע אם מטפחים את זה עם הרבה פתיחות וסבלנות. ואם באמת מאד רוצים..(כמו כל "אין זו אגדה") בהצלחה

אטיוד5

Active member
גם המון וגם פסימי הם ...

מושגים שלא ניתנים לכימות. בשבילי כל מקרה אשה שלא גומרת הוא מצער. לכן, נניח שמדובר רק באחוז בודד מהנשים, אז זה כבר המון לטעמי. אבל המצב האמיתי קשה בהרבה. למען קבל פרופורציות, ההערכות נעות בעצם בין 5-10 אחוז מהנשים שלא גומרות בחיים אפילו פעם אחת. ולא מדובר אפילו ביחסי מין עם בני זוגן. מדובר בכלל!! הנה לך קישור שמרוב טוב לב ולמען הציבור הרחב אני מצטט ממנו:
: "5-10 percent of adult women in the U.S. have never experienced orgasm by any means of self or partner stimulation" (Spector & Carey, 1990). According to the famous studies done by Alfred Kinsey on female sexuality, only about 30 percent of women regularly reach orgasm by penile-vaginal intercourse alone. · In a survey of 100 happily married couples, "48% of the women reported they sometimes had difficulty in getting sexually aroused, 46% reported intermittent difficulties in reaching orgasm, and 15% were completely unable to have an orgasm" (Heiman & Lopiccolo, 1976:24).​
זה המון או לא המון לטעמך?

זה בסדר גמור

להבדיל מהגברים, שיכולים לגמור ממשב רוח קל, אצלנו העסק קצת יותר מסובך ודורש לפעמים לימוד ואימון. אני ממליצה לך לנסות להגיע לאורגזמה קודם כל לבדך. נסי לעשות זאת כשאת עירנית ורגועה, אל תחשבי על האורגזמה פשוט טפלי בעצמך בסבלנות וללא לחץ, תוך ידיעה שזה לא חייב לקרות בפעם הראשונה. אם את לא מסתדרת עם האצבעות נסי להשתמש ב"כלי עבודה". אני אישית ממליצה על "רוקט פוקט" - ויברטור חיצוני קטן וחמוד שעולה על ביצועי כל גבר ממוצע ושאינו ממוצע. אם וכאשר הצלחת לבדך כמה פעמים, נסי לשחזר את התחושה עם הגבר שלך. ואם לא הצלחת לא נורא, הדרך לפיסגה חשובה לא פחות מהפיסגה. תהני!

bulb

New member
משב רוח קל? אם אין הוריקן בדרגה 5 לפחות,

מלווה בסערת ברקים +רעידת אדמה 7.5 בסולם ריכטר, שום דבר לא זז. חשוב מאוד: עליך לתעד את החוויה בוידאו (רצוי באיכות HD), למען הדורות הבאים ולרווחת דרי הפורום (הפופקורן כבר משמיע רעשים של קוצר רוח בסיר).

אליסיא

New member
../images/Emo9.gif אהבתי את התשובות

אבל עדיין... לפעמים כאשר חושבים יותר מדי אז מתמקדים במטרה הסופית כך שהדרך באמצע הולכת לאיבוד ומאבדת את ערכה... אני יודעת שזה רק באמצעות זמן ותירגול אבל עדיין.....

bulb

New member
יותר בכיוון של "הפרחת יונים" ../images/Emo3.gif

איפה האייקון של |משופמת + חזיה שרופה| כשצריך אותו...

דודה של שכנה שלי הייתה אומרת

לעולם אל תתחילי מה שאת לא יכולה לגמור. ואידך זיל גמור.

למעלה